20/11/11

oxyro N1.619













paok-oxyro -
Superleague

ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός - 3-0

Ο ΠΑΟΚ έκανε το καθήκον του και νίκησε πολύ εύκολα με 3-0 τον Παναιτωλικό με ηγέτη τον Πάμπλο Γκαρσία, επέστρεψε στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από περίπου δύο μήνες, ,τα γκολ 7' πέναλτι Βιεϊρίνια, 53 κεφαλιά Παπάζογλου, 55' σουτ Σπαντάσιο. Άρεσαν Σταφυλλίδη και Σπαντάσιο.

Λάσλο Μπόλονι
«Εξαιτίας του ότι είχαμε καιρό να κερδίσουμε, υπήρχε πίεση στα αποδυτήρια. Νομίζω ότι αυτή η πίεση ήταν παρούσα ως το δεύτερο γκολ. Δυστυχώς μετά το τρίτο γκολ η πίεση έφυγε τελείως και χωρίς πίεση είναι δύσκολο να παίξεις. Είμαι χαρούμενος για τους τρεις βαθμούς, αλλά θα ήθελα να δω περισσότερα γκολ, γιατί η νίκη μας είναι ένα φυσιολογικό αποτέλεσμα και σίγουρα μετά το πέναλτι και την αποβολή τα πράγματα ήταν δύσκολα για τον αντίπαλο. Πριν τον αγώνα είχα ζητήσει από τους φιλάθλους να υποστηρίξουν όποιο νέο πρόσωπο δουν και θέλω να πω ένα ‘ευχαριστώ’ για την υποστήριξη στον Σταφυλίδη. Θέλω να πιστεύω ότι με τους τρεις βαθμούς θα ξεκινήσουμε αλλιώς την εβδομάδα μας, καθώς παρόλο που θα παίξουμε δεύτερο συνεχόμενο ματς στην έδρα μας, είναι δύσκολο να κερδίσεις δεύτερη συνεχόμενη φορά. Πάντως, ο στόχος μας πρέπει να είναι η νίκη», είπε ο Ρουμάνος τεχνικός.

Για τον Σταφυλίδη και τους νέους παίκτες του ΠΑΟΚ:
«Ο Σταφυλίδης έκανε ένα καλό παιχνίδι. Έχει καλά στοιχεία, έχει μακεδονικό πνεύμα και μου αρέσει αυτό. Ήταν καλός στις κεφαλιές. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες τον πρόσεξα ιδιαίτερα και τον αισθάνθηκα καλύτερα ως παίκτη. Απέδειξε κάποια πράγματα. Επίσης, είναι αλήθεια ότι σε επίπεδο φυσικής κατάστασης αυτός ο παίκτης δεν είναι έτοιμος. Είδα το επίπεδο φυσικής κατάστασης της Α εθνικής, κάποιες φορές ήταν μεγάλο γι αυτόν, έστω και αν σήμερα η ένταση δεν ήταν μεγάλη. Για παράδειγμα πρέπει να δουλέψει σε αυτό το κομμάτι και στην τεχνική του, καθώς κάποιες σέντρες του δεν ήταν καλές. Και στην τακτική πρέπει να δουλέψει. Ήξερε πότε να κλείνει, αλλά σε κάποιες φάσεις δεν έκανε τις απόλυτα σωστές επιλογές. Είδα πολλά θετικά στοιχεία και εύχομαι να συνεχίσει έτσι. Στην ερώτηση Αν ο παίκτης αξίζει την ευκαιρία, όπως π.χ. ο Αποστολόπουλος που μπαίνει στο κλίμα της ομάδας, θα πάρει ευκαιρίες. Όμως πρέπει να γίνει σωστή διαχείριση, διότι οι παλιοί παίκτες που χάνουν τη θέση τους, θα έχουν νεύρα».

Θανάσης Παπάζογλου
"Θέλαμε πολύ την νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ξέραμε ότι είναι πολύ ιδιαίτερο αυτό το ματς. Από το πρώτο λεπτό δείξαμε τις διαθέσεις μας μπορέσαμε μπήκαμε μπροστά στο σκορ, είχαμε το ευτύχημα να μείνει με δέκα παίκτες ο αντίπαλος, όποτε ήταν και για μας πιο εύκολο προκειμένου να πετύχουμε και άλλα γκολ και να κλειδώσουμε την νίκη. Πιο δύσκολος αντίπαλος ήταν το άγχος. Από την αρχή του παιχνιδιού θέλαμε να κερδίσουμε οπωσδήποτε για ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Καταφέραμε να κερδίσουμε με καλό σκορ".

Για το πρώτο γκολ της ομάδας που επετεύχθη γρήγορα
:
"Σίγουρα έγινε πιο εύκολο το έργο μας απλά πιστεύω ότι ο Παναιτωλικός είναι μια καλή ομάδα, μια ποιοτική ομάδα που θα δυσκολευτούν να την κερδίσουν άλλοι. Και από το τελικό σκορ δεν μπορούμε να βγάλουμε απόλυτα συμπεράσματα αλλά νομίζω ότι έδειξε ότι ο ΠΑΟΚ αρχίζει την ανάκαμψη στο πρωτάθλημα και αυτό είναι πολύ καλή αρχή για τα επόμενα παιχνίδια."


Για το ματς με την Κέρκυρα:
"Είναι απαραίτητη η νίκη με Κέρκυρα σημαντικό παιχνίδι θα παίξουμε για τους τρεις βαθμούς για να φτάσουμε στην κορυφή".

Για τον ίδιο:

"Δουλεύω στις προπονήσεις. Κάθε μέρα είναι διαφορετική και θα αρπάξω κάθε ευκαιρία. Το σημερινό γκολ δεν μου λέει τίποτα συνεχίζω την δουλεία για να πετύχω και άλλα".


Γιώργο Γεωργιάδη
"Ήταν ένα δύσκολο ματς, σε τέτοια παιχνίδια αν σκοράρεις νωρίς γίνονται εύκολα τα πράγματα. Αυτός ήταν και εμάς ο στόχος μας. Καταφέραμε να βάλουμε γκολ στα πρώτα λεπτά του αγώνα, σίγουρα αυτό μας βοήθησε αλλά έπαιξε ρόλο και η αποβολή του παίκτη. Την χρειαζόμασταν πολύ αυτήν νίκη για πολλούς λόγους, τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με την Κερκύρα που παίζουμε πάλι στην Τούμπα, θέλουμε και εκεί την νίκη για να ανεβούμε και βαθμολογικά γιατί είχαμε πολλές απώλειες".

Λουτσιάνο Σπαντάσιο

Για τη νίκη επί του Παναιτωλικού:

"Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Πετύχαμε πολύ νωρίς ένα γκολ και μας βοήθησε πολύ να πάρουμε τη νίκη. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γιατί πήραμε τους τρεις βαθμούς".


Για την πρώτη του συμμετοχή στην ενδεκάδα και το πρώτο του γκολ:

"Η σκέψη μου είναι να συνεχίζω να παίζω και να προσφέρω στην ομάδα. Είναι το πρώτο γκολ στον ΠΑΟΚ και θέλω να συνεχίσω να κάνω το ίδιο".

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Σταφυλίδης, Μπαλάφας, Γκαρσία, Σαλπιγγίδης (62' Γεωργιάδης), Μαλεζάς, Σπαντάσιο, Παπάζογλου (62' Αθανασιάδης), Φωτάκης, Βιεϊρίνια (75' Ρομπέρ), Σνάουτσνερ

Παναιτωλικός: Μπλάζιτς, Κουτρουμάνος, Κούσας (63' Μουμίν), Ρότσα, Θεοδωρίδης (72' Παλαιολόγος), Μπουμάλ, Εντζεγκουέλε, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Αντι, Καμαρά (63' Μπαμόνγκο)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σαλπιγγίδης, Παπάζογλου
ΚΟΚΚΙΝΗ: Αντι (5΄)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιώργος Δασκαλόπουλος (Κορίνθου)
ΒΟΗΘΟΙ: Σταθόπουλος (Ηλείας) και Αναστόπουλος (Αρκαδίας).
ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δελφάκης (Αρκαδίας)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Μπέγκος (Αργολίδας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...