4/11/11

oxyro N1.604


























paok-oxyro - 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League

Σάμροκ Ρόβερς-ΠΑΟΚ -1-3

O ΠΑΟΚ επικράτησε πολύ εύκολα μέσα στο Δουβλίνο για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League νικησε την Σάμροκ Ροβερς, με δύο γκολ του Σαλπιγγίδη και ένα του Φωτάκη στο πρώτο ημίχρονο, και έδωσαν την ευκαιρία στην ομάδα να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την Ιρλανδία και να πάρει κεφάλι στον Α' όμιλο του Europa League.Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έστειλαν το δικό τους πολιτικό μήνυμα με πανό εναντίον του ΔΝΤ.
Η 700 οπαδοί μας έκαναν Τούμπα το Ταλάτ και πανηγυρίσαμε μία ακόμη ευρωπαϊκή νίκη.

Μπράβο σας αδέλφια....μας κάνετε περήφανους παΝΤΟΥ ......

Λάσλο Μπόλονι


Αρχικά είπε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα:

"Είμαι χαρούμενος, αλλά περισσότερο ικανοποιημένος. Υπήρξαν στιγμές που ήμουν περήφανος για τους παίκτες μου. Το πρώτο ημίχρονο ήταν δικό μας, με κατοχή της μπάλας, με επιθετικές ενέργειες, ευκαιρίες και τρία γκολ. Το πρώτο ημίχρονο που κάναμε σήμερα ήταν το καλύτερο όσο είμαι εγώ εδώ!"


Για να προσθέσει:

"Είμαι, όμως, και λίγο νευριασμένος γιατί πολύ εύκολα δώσαμε ευκαιρία να επιστρέψουν οι αντίπαλοι στο παιχνίδι. Τέτοιου είδους στιγμές πρέπει να παίζουμε καλύτερα".


Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο νέο γκολ από φάουλ που δέχθηκε η ομάδα του:
"Επειδή δεν θέλω να γίνουν κάποιες ερωτήσεις που ενδεχομένως θα μου κάνετε, θέλω να πω τους λόγους για τους οποίους δεχόμαστε γκολ από φάουλ. Πρέπει να πω ότι γνωρίζω πως στα τελευταία πέντε παιχνίδια δεχτήκαμε τέσσερα γκολ από φάουλ".

Ο Μπόλονι έδωσε και απάντηση επί του θέματος με τον τρόπο που τον χαρακτηρίζει:

"Ο καθένας μπορεί να δώσει δεκαπέντε απαντήσεις και εγώ έχω τόσες, όλοι μπορούν να βρούνε λόγους, και την ίδια στιγμή κανείς δεν έχει βρει την αιτία. Δεν ξέρω αν έκανα καλή ντρίμπλα, αλλά αυτή ήταν η απάντησή μου".

Στο σημείο αυτό έδωσε γενικώς συγχαρητήρια στην ομάδα του, λέγοντας:

"Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Ήταν μια ωραία νίκη και κατ' αυτό τον τρόπο έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο παιχνίδι με την Ρούμπιν Καζάν".


Πρόσθεσε στη συνέχεια:

"Τώρα δυστυχώς μας αφήνει πικρή γεύση το χαμένο πέναλτι με την Τότεναμ, πιστεύω όμως πως με τους φιλάθλους μας στην Τούμπα μπορούμε να κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι".


Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε ακόμη για την αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής με την Τότεναμ, τόνιζοντας:

"Δεν μίλησα για το ματς στην Αγγλία, γιατί η Τότεναμ, παρότι έχασε σήμερα εξακολουθεί να είναι η καλύτερη ομάδα στον όμιλο. Εύχομαι στον Ρέντναπ να επιστρέψει γρήγορα στους αγωνιστικούς χώρους και είμαι περίεργος αν μας αντιμετωπίσει όπως τις ομάδες που αντιμετώπισε μέχρι σήμερα".


Στο τέλος έκανε ιδιαίτερη αναφορά σε συγκεκριμένους παίκτες και περισσότερο στον Σαλπιγγίδη:

"Πιστεύω ότι στο ποδόσφαιρο, κάθε εβδομάδα πρέπει να δείχνεις ότι είσαι καλός. Δύο εβδομάδες πριν ο Παπάζογλου ήταν απόν τους καλύτερους παίκτες, δεν κάνω σχόλιο για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Προφανώς μπορώ τα ίδια πράγματα και για τους άλλους παίκτες. Το ποδόσφαιρο σου δίνει την ευκαιρία να γίνεσαι συνεχώς καλύτερος. Αν με ρωτήσατε αν είναι πρόβλημα για μένα αν ο Σαλπιγγίδης έβαλε δύο γκολ, δεν είναι φυσιολογικό".


Δημήτρης Σαλπιγγίδης


Για το ότι έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των ελληνικών ομάδων στα κύπελλα Ευρώπης

"Για μένα αυτό δεν σημαίνει κάτι ιδιαίτερο".

Για το χειροκρότημα από τον κόσμο του ΠΑΟΚ "Δεν ήταν για μένα, όλη η ομάδα άξιζε απόψε το χειροκρότημα, πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι δεν είμαστε μηχανές, αλλά μία ομάδα με καλές και κακές στιγμές. Σε κάθε παιχνίδι θέλουμε να παίζουμε καλά, αλλά κάποιες φορές αυτό δεν γίνεται. Η ομάδα χρειάζεται στήριξη στα δύσκολα".

Μπρούνο Τσιρίλο

Για το παιχνίδι στο Δουβλίνο:

"Η δική μας εμφάνιση έκανε το αποψινό παιχνίδι πιο εύκολο."
Για το αν "πονάει" τώρα το χαμένο πέναλτι με την Τότεναμ: "Δεν μπορούμε να μιλάμε υποθετικά, δεν έχει νόημα αυτό".

Για τον αγώνα με την Τότεναμ στο Λονδίνο:

"Κάθε ματς είναι μία διαφορετική ιστορία. Όταν έρθει η ώρα θα δούμε πως θα το αντιμετωπίσουμε"
.

Γιώργο Γεωργιάδη

"Σήμερα ξεκινήσαμε με γκολ και αυτό μας βοήθησε πολύ στην ψυχολογία μας, σε αντίθεση με το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό".


Για τις υποχρεώσεις της ομάδας από εδώ και πέρα

"Κοιτάμε τη συνέχεια, έχουμε μία σειρά σημαντικών αγώνων και θέλουμε να πάρουμε θετικά αποτελέσματα".

Σάμροκ Ρόβερς : Τόμπσον, Σάλιβαν, Στήβενς. Σλάιβς, Μάρει, Μακ Γκέιμπ (46 Κίλνταφ), Ο’ Ντόνελ, Σέπαρντ, Τέρνερ (46 Τουίγκ), Ντένεχι, Μακ Κόρμακ (70 Ράις).

ΠΑΟΚ :
Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Λίνο, Αρίας, Λάζαρ, Φωτάκης (64 Μπαλάφας), Γεωργιάδης (88 Αποστολόπουλος), Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης (89 Παπάζογλου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου