28/11/11

oxyro N1.625



Aνακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την παρουσία φιλάθλων του ΠΑΟΚ στα Γιάννινα

«Αναγκαζόμαστε να επιστρέψουμε απότομα στην ελληνική πραγματικότητα, μετά από μια πρόκριση στους 32 του UEFA Europa League, που διαφήμισε το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη. Ποιο ελληνικό ποδόσφαιρο όμως; Αυτό των άδειων κερκίδων, της καχυποψίας και της μιζέριας;

Αισθανθήκαμε τον θαυμασμό και τον σεβασμό των Άγγλων και ολόκληρης της Ευρώπης, τόσο η ομάδα όσο και ο κόσμος μαζί, αλλά είμαστε ανεπιθύμητοι σε ελληνικό γήπεδο επαρχιακής πόλης!

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα μάλιστα, κατ εξαίρεση, επικαλούμενη απαγόρευση της τοπικής αστυνομικής διεύθυνσης, στερεί από τους δικούς μας φιλάθλους το δικαίωμα να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι επίσημες αρχές της πολιτείας και η αστυνομία, δεν έφεραν αντιρρήσεις για την μετακίνηση μια και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέλαβε κάθε ευθύνη που τις αναλογούσε για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, την μετακίνηση και την παρουσία των φιλάθλων μας.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αδυνατώντας να συμμετέχει σε παιχνίδια τακτικής της γηπεδούχου ΠΑΕ, ζητά από τους φιλάθλους της ομάδας μας να μην ταξιδέψουν στα Γιάννινα και παρά τη μη ξεκάθαρη θέση της γηπεδούχου ΠΑΕ, ανακοινώνει ότι στο παιχνίδι του Β γύρου, η ίδια και ο κόσμος της ομάδας είναι πρόθυμοι να φιλοξενήσουν τους φιλάθλους του ΠΑΣ Γιάννινα που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ»








paok-oxyro
- Serbian Cup

C. Zvezda- Partizan - 0-2

Tα γκολ της νίκης της Παρτιζάν πέτυχαν ο Βούκιτς στο 71' με εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια και ο Σκέποβιτς επτά λεπτά αργότερα.
Δεν έλειψαν για μια φορά ακόμα τα χρώματα της ομάδας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...