14/11/11

oxyro N1.614



Ανακοινώση ΒΟΡΕΙΩΝ

-Αναχώρηση: Kυριακή 27/11 πρωί, επιστροφή: Kυριακή 4/12 βράδυ.

-Θα πραγματοποιηθουν συνολικά 4 (τέσσερις) διανυκτερεύσεις στις πόλεις (αναφέρονται κατά αλφαβητική σειρά και όχι απαραίτητα κατά σειρά επίσκεψης, χωρίς όμως αυτό να αποκλείεται...), 1 (μία) Αmsterdam και 3 (τρεις) London.

-Eπίσης επειδή δεν βρισκόμαστε κάθε μέρα στο "νησί" και για κάποιους ίσως είναι μοναδική φορά, υπάρχει στο πρόγραμμα μονοήμερη εκδρομή σε Liverpool και Manchester με επισκέψεις στους ποδοσφαιρικούς ναούς-μουσεία των Anfield και Old Trafford.

Ανάλογου οπαδικού και όχι τουριστικού ενδιαφέροντος, θα είναι και η περιήγηση στο Λονδίνο.

-Kατά την επιστροφή του "ΕΞΠΡΕΣ των ΒΟΡΕΙΩΝ" θα γίνει πολύωρη στάση μεγάλης διάρκειας για ανάπαυση των εκδρομέων στην περιοχή Bahnhofsviertel της Frankfurt am Main.

-Λήξη προθεσμίας συμμετοχής και τακτοποίησης οφειλών για όσους είχαμε αναφέρει σε προηγούμενη ανακοίνωση ορίζεται η Δευτέρα 21/11 και ώρα 21:00. Mετά το πέρας αυτής οι ελάχιστες θέσεις θα διατεθούν σε άλλους ενδιαφερόμενους (όχι σε γυναίκες, ανήλικους ακόμα και αν συνοδεύονται, άτομα περίεργα, πολυλογάδες, καθώς και άτομα με σοβαρά προβλήματα υγείας).

-Τηλ.επικοινωνίας 6946878768 (ώρες 18:00-24:00)




Η Ανακοίνωση Σ.Φ. ΠΑΟΚ Ελευθερίου – Κορδελιού, καλώντας τους οπαδούς του Παναιτωλικού στη Τούμπα.

«Επειδή σαν οπαδούς του ΠΑΟΚ ποτέ δεν μας απασχολούσαν οι απόψεις και οι δικαιολογίες της ελληνικής αστυνομίας, ενημερώνουμε τους οπαδούς του Παναιτωλικού ότι άμα επιθυμούνε να έρθουν στη Τούμπα, μπορούν να απευθυνθούν στον Σ.Φ. ΠΑΟΚ Ελευθερίου Κορδελιού 1973 και στο τηλέφωνο 2311 272154».

Eνα email από το Σύνδεσμο Φίλων Παναιτωλικού Αθήνας "Guerreros", που απευθύνεται στον κόσμο του Δικεφάλου και στο οποίο αναφέρονται τα παρακάτω:

"Ευχαριστούμε ρε μάγκες, είστε πολύ σωστοί. Η χούντα τους δε θα περάσει".




paok-oxyro

Το CLUB ΠΑΟΚ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ διοργανώνει οδική εκδρομή στο Λονδίνο.


«Οδική: Αναχώρηση 27 Νοεμβρίου πρωί . Η εκδρομή περιλαμβάνει 3 διανυκτερεύσεις , Δευτέρα 28 στην Πράγα Τετάρτη 30 μετά το ματς και 2 Δεκεμβρίου Βουδαπέστη. Κυριακή πρωί επιστροφή. Τιμή εκδρομής 270 ευρώ, το εισιτήριο εξασφαλισμένο αλλά δεν περιλαμβάνεται στην τιμή. Φωτοτυπία ταυτότητας υποχρεωτικά.

Αεροπορική: Το Club ΠΑΟΚ Μακεδόνες ανακοινώνει πως συνεχίζονται οι εγγραφές για την αεροπορική εκδρομή στο Λονδίνο. Καλούνται όσοι έχουν εγγραφεί να έρχονται στον σύνδεσμο για την εξόφλησή της»

Σημειώνεται πως και στις δύο εκδρομές υπάρχουν θέσεις και όποιος επιθυμεί να κλείσει κάποια με εξασφαλισμένο το εισιτήριο του αγώνα μπορεί να καλεί απογευματινές ώρες στο 2310850950.



ΟΔΙΚΗ - ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΛΟΝΔΙΝΟ

Ο Σύνδεσμος ανακοινώνει πως όσοι έχουν γραφτεί στην οδική εκδρομή για το Λονδίνο πρέπει να φέρουν την προκαταβολή το αργότερο ως την Δευτέρα 14/11. Όσοι δεν το κάνουν διαγράφονται αυτόματα από τη λίστα, και ο σύνδεσμος δεν φέρει καμία ευθύνη.

Επίσης, συνεχίζονται οι εγγραφές για την αεροπορική εκδρομή στο Λονδίνο.
Καλούνται όσοι έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή στην εκδρομή να περάσουν από το σύνδεσμο για να εξοφλήσουν το υπόλοιπο



Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΜΠΕΛΛΟΣ | ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ


Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΜΠΕΛΛΟΣ 1963 διοργανώνει οδική εκδρομή στο Λονδίνο.
Αναχώρηση 27 Νοεμβρίου πρωί . Η εκδρομή περιλαμβάνει 3 διανυκτερεύσεις , Δευτέρα 28 στην Πράγα Τετάρτη 30 μετά το ματς και 2 Δεκεμβρίου Βουδαπέστη. Κυριακή πρωί επιστροφή. Τιμή εκδρομής 270 ευρώ, το εισιτήριο εξασφαλισμένο αλλά δεν περιλαμβάνεται στην τιμή. Φωτοτυπία ταυτότητας υποχρεωτικά.



PAOK FANS WALLPAPER


Ευχαριστούμε τον φίλο του site για την δημιουργία και την αποστολή των εικόνων σε μας και στο λαό του Π.Α.Ο.Κ.
Οποιαδήποτε άλλη συνεργασία ομοιδεατών μας είναι
ευπρόσδεκτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...