29/5/10

oxyro N1.177



ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΕΠ΄ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΤΟ FINAL 4 HANDBALL ΛΟΓΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ
Το final four του Κυπέλλου στο χάντμπολ, αναβλήθηκε λόγω επεισοδίων μεταξύ οπαδών μας και οπαδών της άεκ.



Η ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ
29 ΜΑΪΟΥ 1453

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ........ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ......



Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ

Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟK
ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ 2009 - 2010
2 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ..........

ΒΟΛΟΣ 2004
- Π.Α.Ο.Κ. - 0 - 1


Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ εξασφάλισε και μαθηματικά το έκτο πρωτάθλημα της ιστορίας του και το πέμπτο συνεχόμενο.
Ο Δικέφαλος του Βορρά συνέχισε το εκπληκτικό σερί στα φετινά play off όπου μετράει ήδη το ασύλληπτο οχτώ στα οχτώ.
Το γκολ της Τσουκάλα στο 68 λεπτό πανηγυρίστηκε έξαλλα από τις παίκτριες, τους παράγοντες αλλά και τους 150 περίπου οπαδούς μας.
Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον ΠΑΟΚ και πάλι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ
Την επόμενη Κυριακή η ομάδα μας θα γιορτάσει στην έδρα της την κατάκτηση του 6ου (5ου στην σειρά) Πρωταθλήματος με αντίπαλο την ομάδα της Δράμας.

Βόλος 2004: Αναστασάκη, Γογούση (71΄Δημητριάδη), Ζήγρα (56΄ Πελεκούδα), Σάργκε, Παπαδοπούλου, Μπαλαμούτη, Τσιρδάνη, Χατζηλιόντα, Μαλισιώρα, Γιοβάνοβιτς, Ντούσα

ΠΑΟΚ: Χαραλαμπίδου, Μουρατίδου, Παντελιάδου (56΄Αδαμάκη), Σπύρου, Ντιμιτρίεβιτς, Τσουκαλά (86΄Κυνοσίδου), Χατζηγιαννίδου, Τσελέκογλου, Βαρδαλή (65΄ Δημητρίου), Γκατζογιάννη, Τσιάκα





Το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ πανηγύρισε και επίσημα, το βράδυ στο "Παλατάκι" σαν πρωταθλήτριες Α2, την άνοδο της ομάδας στην Α1.



ΠΟΛΟ


Παλαιό Φάληρο
- ΠΑΟΚ- 8-7


Την ήττα με 8-7 γνώρισε ο ΠΑΟΚ από το Παλαιό Φάληρο για την πρώτη φάση των πλέι οφ και πλέον η σειρά μεταφέρεται σε τρίτο αγώνα την Τετάρτη (2/6 14:00) στο Ποσειδώνιο.
paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.23

Ποδόσφαιρο Γυναικών Νοκ-Αουτ Προημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος  ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - Γήπεδο Νέων Επιβατών Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 16:00