16/5/10

oxyro N1.164
























paok-oxyro - ΧΑΝΜΠΟΛ ΤΕΛΙΚΟΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΟΚ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ.
Η ΟΜΑΔΑ Χ
ΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΑ ΜΟΝΑΧΙΚΑ ΠΑΟΚΙΑ..ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΙΤΛΟΥΣ.

Π.Α.Ο.Κ. - ΔΟΥΚΑΣ - 26-23

ΠΑΟΚ
(Σεϊρεκίδης): Κόμινεκ, Μισυρλής 1, Παλάσκας 1, Γουργούμης, Σαουλίδης 1, Κοκκώνης 3, Αποστολίδης 1, Πετρίδης, Ναουμίδης 3, Τσακίρης 2, Ευαγγελίδης 3, Μάρκοβιτς 4, Σεβαστίδης 3, Ριγανάς 4.

ΑΣΕ Δούκας:
(Κρανάκης) Ακάλεστος, Τόμπρος 5, Τζηράς 5, Ζαμπούνης , Τζαβάρας 2, Φατούρος 2, Γεωργιάδης, Ζιβούλοβιτς, Ζούγιοβιτς 3, Τσόπελας, Γιαννόπουλος, Κοτελίδας.

Πέναλτι: 3/2-2/1 και δίλεπτα: 6/3

Στέλιος Σεϊρεκίδης:
Είναι πολύ μεγάλη επιτυχία για το σύλλογο. Δουλέψαμε σκληρά όλη τη χρονιά για να πετύχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο για την πολύτιμη βοήθεια που μας έδωσε στα κρίσιμα παιχνίδια. Ευελπιστούμε να τον έχουμε μαζί μας και στο φάιναλ φορ, εκεί όπου θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την κατάκτηση του νταμπλ, του πρώτου στην ιστορία του συλλόγου.

Γρηγόρης Πετρίδης (έφορος ομάδας)
:
Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα και το προπονητικό τιμ γι αυτή την επιτυχία. Όλα τα προηγούμενα χρό9νια δουλεύαμε σκληρά για να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο και ειλικρινά είμαι πολύ ευχαριστημένος που οι κόποι μας ανταμείβονται. Όσο για το πανό που όλοι μας είδαμε, αυτό που θέλω να πω είναι ότι οι παίκτες είναι από τους πιο καλοπληρωμένους της Α1. Είναι άδικο να λέμε τέτοια πράγματα σε μια μέρα γιορτής όπως η σημερινή. Περιμένουμε από εβδομάδα να πάρουμε τα 850 εισιτήρια που μας αναλογούν για το φάιναλ φορ της Λαμίας και σίγουρα, με όσα έχουμε μάθει, αναμένονται να εξαντληθούν πολύ σύντομα, καθώς η ζήτηση είναι ήδη πολύ μεγάλη!

Α. Σαουλίδης:
«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στο τεχνικό τιμ. Πήραμε το πρωτάθλημα αλλά δεν τελειώσαμε εδώ. Συνεχίζουμε για το κύπελλο αλλά και την Ευρώπη στη νέα χρονιά»

Δ. Τσακίρης:
«Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε τη δυναστεία του στο χάντμπολ και οι δύο αυτοί τίτλοι είναι μόνο η αρχή. Συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος και για τους επόμενους»

Ν. Κοκκώνης:
«Ζούμε όμορφες στιγμές και θα τις απολαύσουμε όσο μπορούμε περισσότερο. Επόμενος στόχος είναι το κύπελλο»

Γ. Κόμινεκ:
«Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα όλη τη χρονιά και ήμασταν έτοιμοι για αυτά τα παιχνίδια. Είναι ο δεύτερος τίτλος μου στην Ελλάδα (με Πανελλήνιο ο πρώτος). Θέλω να μείνω στην ομάδα αλλά δεν έχω συζητήσει».

Ε. Ναουμίδης:
«Είναι η δικαίωση της προσπάθειάς μας. Δώσαμε ψυχή, πάθος και με τη δίψα μας θα κατακτήσουμε το νταμπλ. Πολλά συγχαρητήρια στους προπονητές και στον φυσιοθεραπευτή μας, που ήταν πάντα δίπλα μας»

Θ. Ευαγγελίδης:
«Μεγάλη μέρα για όλους μας αλλά και για τον ΠΑΟΚ. Αν και ξέραμε ότι ήμαστε πρωταθλητές περιμέναμε τις στιγμές αυτές σα μικρά παιδιά. Συνεχίζουμε να γιορτάζουμε και έτσι θα είναι και μετά τη Λαμία»

Ν. Ριγανάς:
«Τα καταφέραμε γιατί αντέξαμε στις δυσκολίες της χρονιάς. Φανήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών και πλέον τα όνειρά μας στρέφονται στο νταμπλ

Τελική Βαθμολογία

1. ΠΑΟΚ - 23
2. Φίλιππος - 18
3. Δούκας - 18
4. ΑΕΚ - 17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.23

Ποδόσφαιρο Γυναικών Νοκ-Αουτ Προημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος  ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - Γήπεδο Νέων Επιβατών Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 16:00