3/5/10

oxyro N1.154



















paok-oxyro - ΠΑΟΚ-40αρης Θεσσαλονίκης - 2-0

Εύκολο απόγευμα, συγχαρητήρια στην ομάδα και το λαό, άψογοι.... η ομάδα σήμερα έκανε προπόνηση ενόψει γαύρου.
Τετάρτη το μεγάλο παιχνίδι.
Δύο νίκες στα επόμενα παιχνίδια και τα πλέη οφ τελειώνουν νωρίς φέτος.
Αντε παοκάρα.


Σάντος:

«Μπήκαμε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο. Πιέσαμε πολύ τον αντίπαλο από το πρώτο λεπτό. Δεν επιτρέψαμε στον Άρη να ξεκινήσει από πίσω τις επιθέσεις του όπως συνήθως. Το είχε κάνει σε προηγούμενα παιχνίδια. Οπότε καταφέραμε και μπλοκάραμε όλους τους ποδοσφαιριστές του Άρη και με την πίεση αυτή καταφέραμε να είμαστε κοντά στην περιοχή του Άρη με προϋποθέσεις να προκαλέσουμε κίνδυνο. Καταφέραμε να πετύχουμε δύο γκολ. Στην ανάπαυλα είπαμε στους ποδοσφαιριστές ότι ήταν πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και κυρίως στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους ώστε να μην πιστέψει ο Άρης ότι μπορεί να διεκδικήσει το παιχνίδι. Συνεχίσαμε πραγματικά πολύ καλά και είναι κρίμα που δεν βάλαμε άλλο γκολ, όπως στην κλασική ευκαιρία του Βιεϊρίνια που πρέπει να πετύχει το γκολ και το παιχνίδι εκεί να τελειώσει. Παρόλ΄ αυτά μένουμε με το 2-0 που είναι καλό αποτέλεσμα. Μετά την χαμένη αυτή ευκαιρία, ελέγξαμε το κέντρο και δεν νομίζω ότι απειληθήκαμε καθόλου, οπότε είμαστε δίκαιοι νικητές», τόνισε αρχικώς ο Πορτογάλος τεχνικός ενώ σε σχετική ερώτηση για το αν είναι παιχνίδι της χρονιάς ο αγώνας της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό, απάντησε: «Για τον ΠΑΟΚ γιατί; Έχουμε κάνει ήδη 32 παιχνίδια. Σίγουρα τα επόμενα δύο παιχνίδια θα καθορίσουν πάρα πολλά όμως ως εκεί».
Ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» εξέφρασε τα παράπονά του για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν την ομάδα του οι διαιτητές. «Φαίνεται ότι οι διαιτητές ποτέ δεν προστατεύουν τους δικούς μου ποδοσφαιριστές. Δεν με ενδιαφέρουν οι αντίπαλοι. Ο Βιεϊρίνια στο πρώτο λεπτό δέχθηκε ένα πολύ σκληρό χτύπημα που έμεινε ατιμώρητο. Ενώ είδα σε αντιστοιχία στο παιχνίδι με τον Άρη στο δικό τους γήπεδο, που ένας ποδοσφαιριστής μας πήρε την μπάλα με το χέρι για να την τοποθετήσει και δέχθηκε κάρτα στο πρώτο λεπτό. Δεν έχει να κάνει με την ομάδα του Άρη. Απλώς αρχίζω να πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ δημιουργεί πρόβλημα σε κάποιους. Είναι πολύ παράξενο αυτό που συμβαίνει. Λέω παράξενο γιατί όποτε βρισκόμαστε σε πλεονεκτική θέση συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Πλέον έχουμε φθάσει πάλι στο όριο των καρτών για πολλούς ποδοσφαιριστές».

Φιλομένο: «Πετύχαμε μια σημαντική νίκη και θέλω από την ομάδα να αποδώσει το ίδιο καλά με τον Ολυμπιακό, ώστε να πάρουμε τη νίκη».

Σαβίνι: «Είμαι χαρούμενος που πέτυχα το γκολ, αλλά μεγαλύτερη σημασία έχει η νίκη της ομάδας. Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο και οφείλουμε να συνεχίσουμε έτσι, για να πετύχουμε τον στόχο μας. Όλοι προσπαθούμε να κάνουμε την δουλειά μας όσο το δυνατόν καλύτερα. Νομίζω ότι πήγαμε καλά όμως αυτό ισχύει για όλους τους ποδοσφαιριστές».

Βιτόλο: «Είναι μία μεγάλη ψυχολογική νίκη. Εκτός από την κατάκτηση των τριών βαθμών θα βοηθήσει για την συνέχεια και ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό, που είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Με την βοήθεια της Τούμπας ευελπιστούμε ότι θα τα καταφέρουμε. Αυτή την στιγμή υπάρχει κούραση, αλλά η ομάδα είναι καλά προετοιμασμένη για να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες».

Φάσεις

3' σουτ-φάουλ του Γκαρσία, η μπάλα τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Σηφάκη.

26' γκολ για τον ΠΑΟΚ! Σέντρα του Βιερίνια, σουτ στην κίνηση του Ιβιτς, 1-0. Πολύ ωραίο γκολ.

37' γκολ για τον ΠΑΟΚ! Κόρνερ του Σορλέν, ο Ιβιτς βρίσκει την μπάλα και ο Σαβίνι την σπρώχνει στα δίχτυα.

60' τετ-α-τετ του Βιερίνια με τον Σηφάκη, νικητής ο δεύτερος.

69' σέντρα του Χαβίτο, κεφαλιά του Κόκε, ο Χαλκιάς επεμβαίνει.

71' φάουλ του Λίνο, αποκρούει έξοχα ο Σηφάκης.

Διαιτητής: Σταθόπουλος
Βοηθοί: Μπαλτάς, Καρσιώτης
Κίτρινες: Ίβιτς, Σαβίνι, Γκαρσία, Κοντρέρας, Φιλομένο - Νέτο, Νασούτι, Πρίττας, Ξανθιά Λουλου

ΠΑΟΚ

Κώστας Χαλκιάς, Μπρούνο Τσιρίλο, Μίρκο Σαβίνι, Πάμπλο Κοντρέρας, Μασιέλ Λίνο, Βλάνταν Ιβιτς (61' Λούσιο Φιλομένο), Βίκτορ Βιτόλο, Ολιβιέ Σορλέν, Πάμπλο Γκαρσία, Ζλάταν Μουσλίμοβιτς (88' Στέλιος Μαλεζάς), Αντελίνο Βιεϊρίνια (90' Γιώργος Φωτάκης)

40αρης Θεσσαλονίκης:

Μιχάλης Σηφάκης, Κρίστι Βανγκέλι, Νταρσί Νέτο, Ρονάλντο Γκιάρο, Κριστιάν Νασούτι, Θανάσης Πρίττας, Νταρίο Φερνάντες, Καμίλ Μεριέμ (57' Φρανσίσκο Χαβίτο), Εντι Τζόνσον, Φρέντι Αντού (66' Σέρχιο Κόκε), Χαβιέρ Κάμπορα (83' Σταύρος Λαμπριάκος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...