10/5/10

oxyro N1.160























paok oxyro - play off


ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός - 1-0

ΠΑΟΚΑΡΑ γερά με τσαμπουκά και πάμε για το διπλό.........
Μπράβο ρε μάγκες παίξατε όπως έπρεπε.....
Συνεχίζουμε έτσι και στον δεύτερο γύρο με τσαμπουκά και σοβαρότητα.....

Φερνάντο Σάντος
Ήταν δίκαιη νίκη σ' ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με μεγάλη ένταση και εφάμιλλο της ποιότητας των δύο ομάδων. Στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες για γκολ κυρίως από αμυντικά λάθη. Εμείς εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας και βάλαμε το γκολ ενώ ο Ολυμπιακός δεν το έκανε. Μετά το γκολ ήμασταν καλύτεροι, πιέσαμε στη μεσαία γραμμή και παρότι ο Ολυμπιακός είχε ακόμα μία ευκαιρία να σκοράρει, εμείς είχαμε τρεις και θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα ακόμα γκολ. Από εκεί και πέρα, όπως είναι φυσικό, ο Ολυμπιακός μας έσπρωξε στη δική μας εστία όχι γιατί το θέλαμε αλλά γιατί ο Ολυμπιακός είναι μια δυνατή ομάδα και τα έπαιξε όλα για όλα. Κάναμε και κάποιες αλλαγές που κάποιες ήταν αναγκαστικές και μας έδεσαν τα χέρια. Παρά την πίεση, πάντως, είχαμε περισσότερες ευκαιρίες για το γκολ. Είχαμε το δοκάρι, μία αμφισβητούμενη φάση και θεωρώ πως δίκαια πήραμε τη νίκη σ’ ένα παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων.
Τίποτε δεν κρίθηκε. Μπορεί να είμαστε σε μια πλεονεκτική θέση, αλλά υπάρχουν άλλα τρία παιχνίδια. Την Τετάρτη ο Ολυμπιακός θέλει να μας κερδίσει και εμείς πάμε να κάνουμε τη δουλειά μας".


Γκαρσία:
"Θα πάμε στο Καραϊσκάκη να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό με στόχο να ματώσουμε τις φανέλες. Δεν θα έχουμε στόχο να κυνηγήσουμε την ισοπαλία. Κυνηγάμε την πρώτη θέση και θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας για αυτήν. Εδώ που φτάσαμε δεν έχουμε διάθεση να αφήσουμε σε κανέναν αυτό που κρατάμε στα χέρια και είναι η συμμετοχή μας στο Τσάμπιονς Λιγκ".

Βιτόλο:
«Η αλήθεια είναι ότι με τους τρεις βαθμούς ο ΠΑΟΚ είναι μόνος πρώτος. Όμως είναι απλά τρεις βαθμοί και υπάρχουν ακόμη τρία παιχνίδια. Είναι ένα βήμα την στιγμή αυτή και τίποτα παραπάνω», ανέφερε ο Ισπανός μέσος του ΠΑΟΚ.

Για τις ευκαιρίες που δημιούργησε ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο, είπε: «Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα και είχε ευκαιρίες. Πάντως οι δικές μας ήταν περισσότερες και θεωρώ μεγαλύτερες».

Για τον αγώνα του «Καραϊσκάκης», ο Βιτόλο τόνισε: «Ότι δεν είναι ήττα είναι καλό. Από την στιγμή όμως που η ομάδα πήγε ήδη εκεί και κέρδισε μία φορά, αυτό θέλει να κάνει και την Τετάρτη. Η αλήθεια είναι πως αν κερδίσουμε θα κάνουμε ένα πολύ σημαντικό βήμα. Είναι πολύ δύσκολο να κερδίσει κανείς στο «Καραϊσκάκης» όμως είμαστε προετοιμασμένοι για να κάνουμε αυτό που πρέπει».

Παπάζογλου:
«Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη και πραγματικά «σπάσαμε» μία δυσμενή παράδοση. Κάθε νίκη έχει πολλά οφέλη. Πηγαίνουμε να παίρνουμε τρεις βαθμούς σε κάθε αγώνα. Πάντοτε όποιος είναι πρώτος στην βαθμολογία έχει τον πρώτο λόγο. Ο ΠΑΟΚ απλώς πρέπει να είναι ο εαυτός του στην συνέχεια».

Τσιρίλο:
«Είχαμε πάθος και αυτό φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Ήμασταν καλύτεροι από τον Ολυμπιακό και πήραμε μια μεγάλη νίκη που θα μας βοηθήσει πολύ στη συνέχεια των πλέι οφ. Οι τρεις βαθμοί που κατακτήσαμε έχουν διπλή σημασία. Πρέπει να δείξουμε την ίδια καρδιά και στον αγώνα του Καραϊσκάκη. Δεν έχει τελειώσει τίποτα».

*Τις τέσσερις κάρτες έφθασαν στο σημερινό παιχνίδι ο Σορλέν και ο Λίνο με αποτέλεσμα να πρέπει να απουσιάσουν σε ένα από τα επόμενα τρία παιχνίδια των πλέι οφ. Ο Φερνάντο Σάντος είναι αυτός που θα αποφασίσει για τον αγώνα που δεν θα αγωνιστούν.

ΦΑΣΕΙΣ

6: Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό με τον Ντάρμπισιρ απέναντι από τον Χαλκιά να πλασάρει άουτ.
11: Γκολ για τον ΠΑΟΚ! Ο Φιλομένο κοντράρει το βολέ του Νικοπολίδη, η μπάλα φτάνει στον Μουσλίμοβιτς, ο οποίος με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής κάνει το 1-0!
14: Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Δυνατό σουτ με το αριστερό από τον Φιλομένο, αποκρούει με γροθιές ο Νικοπολίδης.
15: Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό! Σουτ του Λούα Λούα μέσα από την περιοχή με το δεξί, αποκρούει ο Χαλκιάς.
34: Κοντινή κεφαλιά του Ντάρμπισιρ, ο Χαλκιάς μπλοκάρει σταθερά.
35: Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Μουσλίμοβιτς να μην μπορεί να νικήσει με κοντινό πλασέ τον Νικοπολίδη.
36: Νέα ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Φιλομένο από το ύψος του πέναλτι να πλασάρει ελάχιστα άουτ.
37: Η απάντηση του Ολυμπιακού με τον Τοροσίδη να σουτάρει από κοντά άουτ.
54: Δοκάρι για τον ΠΑΟΚ! Εκτέλεση φάουλ του Λίνο από τα αριστερά, ο Βιεϊρίνια με γυριστό πλασέ στέλνει στο αριστερό δοκάρι.
59: Χέρι του Μέλμπεργκ σε σέντρα του Φιλομένο, αλλά ο διαιτητής λανθασμένα δεν υποδεικνύει πέναλτι.

Π.Α.Ο.Κ.:Κώστας Χαλκιάς, Μασιέλ Λίνο, Μπρούνο Τσιρίλο, Μίρκο Σαβίνι (50' Στέλιος Μαλεζάς), Πάμπλο Κοντρέρας, Πάμπλο Γκαρσία, Βίκτορ Βιτόλο, Ολιβιέ Σορλέν, Λούσιο Φιλομένο (86' Θανάσης Παπάζογλου), Ζλάταν Μουσλίμοβιτς (78' Γιώργος Φωτάκης), Αντελίνο Βιεϊρίνια

Ολυμπιακός:Αντώνης Νικοπολίδης, Ραούλ Μπράβο, Ολοφ Μέλμπεργκ, Ζέσους Λεονάρντο (83' Γιάννης Παπαδόπουλος), Βασίλης Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μίχαλ Ζεβλάκοφ, Εντσο Μαρέσκα (62' Κώστας Μήτρογλου), Γκονσάλες Οσκαρ, Ματ Ντάρμπισιρ, Λομάνα Λούα Λούα

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΕΙ ΟΦ

ΠΑΟΚ - 10
Ολυμπιακός - 7
ΑΕΚ - 5
Αρης - 3

Διατητής: Α.ΚΑΚΚΟΣ
Βοηθοί: Κ.ΔΑΛΛΑΣ, Δ.ΤΑΤΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...