17/5/10

oxyro N1.166
























paok-oxyro - PLAY OFF


ΠΑΟΚ - ΑΕΚ - 1-0

Σας ευχαριστούμε για μια υπέροχη χρονιά που μας χαρίσατε .
Τα καλύτερα έρχονται.


Μπράβο στην ομαδάρα μας...........

Μπράβο στα παλικάρια μας
και τον προπονητή.......
Μπράβο στην διοίκηση μας.......
Μπράβο στον υπέροχο λαό μας.........


ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΕΣΕΝΑ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΙΑ ΖΩ ΜΕΣ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ......


ΠΑΟΚΑΡΑ ως τέλος................


-Από την ψηφοφορία αναδείχθηκε ότι ο πολυτιμότερος παίκτης του ΠΑΟΚ, είναι ο Adelino André Vieirinha - Vieira.
-Στο ημίχρονο του αγώνα, τιμήθηκε για την προσφορά του στο σύλλογο ο πρώην παίκτης και νυν τεχνικός διευθυντής της ομάδας μας, Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Το βραβείο παρέδωσε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Κώστας Χαλκιάς.
-Η ομάδα handball του ΠΑΟΚ αποθέωθηκε από 28 χλιάδες οπαδούς για την κατάκτηση του 2ου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Φερνάντο Σάντος

"Την κατάλληλη στιγμή θα μάθετε. Η απόφαση έχει παρθεί και θα υπάρχει μια συνάντηση με τον πρόεδρο όπου και θα μιλήσουμε γι’ αυτό. Ένα πλάνο τριών ετών ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Όλα είχαν ξεκινήσει σε μια συνάντηση στο Μόναχο και τα καταφέραμε πολύ καλά. Άξιζε τον κόπο. Με ηρεμία έχω αναλύσει την κατάσταση και το ίδιο πιστεύω πως έκανε η διοίκηση και η απόφαση που πάρθηκε, θα είναι καλή και για τις δύο πλευρές. Και επειδή πάντα λέω την αλήθεια να σας πω ξανά πως η απόφαση έχει παρθεί" δήλωσε ο Πορτογάλος.

-Για τη συνεργασία του με τον Θοδωρή Ζαγοράκη:

"Υπήρχε μια πολύ καλή συνεργασία και οι δύσκολες αποφάσεις είχαν παρθεί κυρίως τον πρώτο χρόνο. Ήταν Ιανουάριος του 2008 όταν είχα πει στον πρόεδρο πως είναι ίσως καλύτερα να αφήσουμε να… καταστραφεί ότι υπήρχε μέχρι τότε χωρίς να λέμε ψέματα και μετά να χτίσουμε κάτι καλό από την αρχή".

-Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ:

"Ευχαριστώ τον κόσμο από το βάθος της καρδιάς μου. Από την αρχή είχα δηλώσει πως ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι εκπληκτικός. Έχει τεράστιο πάθος για την ομάδα και πραγματικά αυτό είναι κάτι ξεχωριστό Δημιουργήθηκαν πολύ έντονοι δεσμοί και είναι ένα επιπλέον κίνητρο για να δώσουν τα πάντα οι άνθρωποι της ομάδας για να γίνουν πραγματικότητα οι στόχοι μας"

Βλάνταν Ίβιτς:
«Θέλαμε να πάρουμε το ματς και να κλείναμε με νίκη την φετινή χρονιά και για εμάς και για τον κόσμο που έκανε πάρτι στο γήπεδο. Από κει και πέρα η ΑΕΚ ήταν η μοναδική ομάδα που δεν είχαμε νικήσει τα τελευταία δύο χρόνια. Και έπρεπε να ολοκληρώσουμε όπως πρέπει.

Έχουμε καταφέρει να βγούμε δεύτεροι. Μια μεγάλη επιτυχία. Έχουμε δύσκολο δρόμο και αυτή την στιγμή είμαστε στα μισά του δρόμου. Χρειαζόμαστε και λίγη τύχη στην κλήρωση. Ελπίζουμε να μείνει ο Σάντος, τώρα τι θα γίνει δεν ξέρω. Τι λένε. Θα το δούμε σε λίγες μέρες».

Ζλάταν Μουσλίμοβιτς:
«Θέλαμε να φέρουμε τον ΠΑΟΚ στις καλύτερες ομάδες. Και αυτό το δείξαμε με τις πράξεις στο γήπεδο και όχι μόνο στα λόγια. Αρχίζει μια νέα εποχή για την ομάδα. Πριν δύο χρόνια, κάναμε ένα σωστό βήμα για να πετύχουμε κάτι σημαντικό. Τώρα βγήκαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και εύχομαι να πάμε καλά και του χρόνου καλύτερα στην Ελλάδα».

ΦΑΣΕΙΣ

17
: Ο Λίνο εκτέλεσε φάουλ, ο Μουσλίμοβιτς έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Σάχα απέκρουσε εντυπωσιακά.
45: Καλό σουτ του Γιάχιτς, η μπάλα λίγο άουτ.
49: Ο Σκόκο κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Σνάουτσνερ. Το εκτέλεσε ο ίδιος, αλλά ο Κρέσιτς απέκρουσε!
51: Γκολ για τον ΠΑΟΚ! Πανέμορφο γκολ από τον Μουσλίμοβιτς. Ο Φωτάκης έκανε τη σέντρα και ο επιθετικός του ΠΑΟΚ με μονοκόμματο γυριστό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα!
90: Ωραίο σουτ του Κουτσιανικούλη, ο Σάχα απέκρουσε.
93: Σουτ από καλή θέση του Τζιμπούρ, ο Κρέσιτς μπλόκαρε.

Π.Α.Ο.Κ.:

Ντάριο Κρέσιτς , Μπρούνο Τσιρίλο, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, Στέλιος Μαλεζάς, Μασιέλ Λίνο, Βλάνταν Ιβιτς (73' Αρνάλδο Εντίνιο), Πάμπλο Γκαρσία, Βίκτορ Βιτόλο, Γιώργος Φωτάκης, Ζλάταν Μουσλίμοβιτς (71' Θανάσης Παπάζογλου), Αντελίνο Βιεϊρίνια (84' Βασίλης Κουτσιανικούλης)

Α.Ε.Κ.:

Σεμπάστιαν Σάχα, Κώστας Μανωλάς , Νίκος Γεωργέας, Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, Γρηγόρης Μάκος (69' Ισμαέλ Μπλάνκο), Περέιρα Λεονάρντο (59' Γκουστάβο Μαντούκα), Σάνελ Γιάχιτς, Παναγιώτης Λαγός, Ιγκνάσιο Σκόκο, Κρίστιαν Νέμεθ (77' Ρότζερ Γκερέιρο ), Ραφίκ Τζιμπούρ

Διατητής
: Μ.ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ
Βοηθοί: Γ.ΠΑΝΟΥ, Χ.ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 5 αγώνες):

ΠΑΟΚ - 16
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - 8
ΑΕΚ - 6
ΑΡΗΣ - 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...