1/5/10

oxyro N1.152

ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΖΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕ

ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.........




ΕΙΣΤΕ ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΙ ......... ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΑΓΩΝΑ......... ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΡΕEEEE...... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ.......... ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ.........ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ........




ΑΠΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ
Συντάχθηκε απο ultraspaok.gr

Στις 12.00 σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσ/νίκης επρόκειτο να δικαστούν οι 4 ομοιδεάτες μας επειδή έτυχε να κάθονται εκείνη την ώρα στον σύνδεσμο και δέχτηκαν επίσκεψη αστυνομικών παρουσία και εισαγγελέα.

Τα παιδιά που είναι και πολύ γνωστά στο συνδεσμιακό κόσμο του ΠΑΟΚ κρατούνταν από χθες νωρίς το απόγευμα στο Αστυνομικό Μέγαρο όπου τους επισκέφτηκε και δικηγόρος αλλά και κάποιοι οπαδοί.

Τελικά τα τέσσερα παιδιά αφέθηκαν ελεύθερα και θα απολογηθούν τη Δευτέρα. . Είναι άδικο η ΕΛ.ΑΣ. να ασχολείται συνέχεια με οπαδούς μας και να δημιουργούν ένταση πριν τον αγώνα Π.Α.Ο.Κ. - ΑΡΗΣ κάποιοι. Είναι επίσης άδικο να κατηγορούνται άνθρωποι που δε διέπραξαν το παραμικρό.




Ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενόψει του κυριακάτικου αγώνα, οφείλει να επισημάνει στους φιλάθλους ότι είναι εξαιρετικά απαραίτητο να προστατεύσουν με τη συμπεριφορά τους την ομάδα. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να παρασυρθεί κανείς σε αντιαθλητικές συμπεριφορές που μοναδικό αποτέλεσμα θα έχουν να βλάψουν την ομάδα στην προσπάθεια που κάνει με αξιώσεις να κερδίσει την πρώτη θέση των Playoffs.

Διευκρινίσεις για τον αγώνα με τον Άρη

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει τους φιλάθλους για τα παρακάτω:

Οι θύρες 4, 4α, 5, 6, 7, 7α και 8 θα ανοίξουν στις 18:30

Οι θύρες VIP, 1, 2 και 3 θα ανοίξουν στις 19:30

Ο κόσμος καλό είναι να προσέλθει στο γήπεδο από νωρίς για την αποφυγή συνωστισμού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...