1/5/10

oxyro N1.151



paok-oxyro - ΜΠΑΣΚΕΤ (play off)


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ
- ΠΑΟΚ - 71-69


ΚΡΙΜΑ.....Ο ΠΑΟΚ ΕΧΑΣΕ ΓΙΑ 2 ΠΟΝΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΡΕΒΑΝΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝ.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ 1-1


Σούλης Μαρκόπουλος:

"Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Πανελληνίου για την πορεία τους αλλά και να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας για το βροντερό παρών που έδωσαν σε όλο το παιχνίδι. Συγχαρητήρια και στους παίκτες μου που άντεξαν σε όλο το παιχνίδι.

Αντέξαμε και βγάλαμε ενέργεια μετά το 25΄ με αποτέλεσμα να πλησιάσουμε και να κριθούνε όλα σε ένα σουτ. Πλέον στην έδρα μας θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την νίκη για να έρθουμε και πάλι εδώ την Πέμπτη".

Για την διαιτησία: "Αν μιλήσω σίγουρα θα με καλέσει ο Αθλητικός Δικαστής. Ας πάρει όποιος θέλει το βίντεο και δεν μιλάω μόνο για σήμερα".

Δημήτρης Καλαϊτζίδης:

"Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες για την προσπάθεια που κάναμε σήμερα και συγχαρητήρια και στον κόσμο μας που ήρθε να μας βοηθήσει.

Παρά το ότι κάναμε κάποια λάθη και μείναμε πίσω στο σκορ δεν αφήσαμε τον Πανελλήνιο να ξεφύγει και πήγαμε το παιχνίδι στο σουτ αλλά δεν τα καταφέραμε και ήρθε η ήττα. Περιμένουμε τον κόσμο στην έδρα μας να μας υποστηρίξει σε ένα σημαντικό ματς και να έρθουμε και πάλι την Πέμπτη για να διεκδικήσουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση".

Τα δεκάλεπτα: 22-17, 48-38, 62-53, 71-69

Πανελλήνιος (Ζούρος): Ξανθόπουλος, Παπαμακάριος 3(1), Χαραλαμπίδης 10(2), Καλαϊτζής, Όουενς 10, Σμιθ 18(2), Όστοϊτς 9, Μπλάκνεϊ 7, Κολώκας, Ντέιβις 6(2), Βουγιούκας 8.

ΠΑΟΚ
(Μαρκόπουλος): Μονρό 11(1), Καυκής 6(2), Γκρέγκορι 13(1), Ταπούτος 2, Ντελινινκάιτις 8(2), Χέλιγουελ, Καλαϊτζίδης, Παπαδόπουλος 12, Δεμερτζής, Ντρόμπνιακ 2, Γκετσέφσκι 15(1).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.23

Ποδόσφαιρο Γυναικών Νοκ-Αουτ Προημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος  ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - Γήπεδο Νέων Επιβατών Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 16:00