5/5/10

oxyro N1.156




ΤΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ ΦΑΓΑΝΕ...... ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΈΛΛΗΝΑΣ

ΠΟΛΙΤΗΣ......ΙΔΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΈΠΕΤΑΙ

ΣΥΝΕΧΕΙΑ.....ΒΑΛΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ

ΦΥΛΑΚΗ....ΌΛΗ ΤΟΥΣ IΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ........ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΑΠΟ ΑYΤΟΥΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ.....

Απίστευτο μια γυναίκα κάηκε ζωντανή από μολότοφ που έπεσε στην τράπεζα ήταν έγκυος!!! Μιλάμε για 4 νεκρούς σύνολο

Η τραγωδία συνέβη περίπου στις 13:30, όταν διαδηλωτές που είδαν το υποκατάστημα της τράπεζας ανοιχτό, εξοργίστηκαν, φώναξαν συνθήματα κατά των υπαλλήλων, πέταξαν πέτρες στο εσωτερικό της και κάποιοι εκσφενδόνισαν μία ή περισσότερες μολότοφ.
Κάποιοι από τους υπάλληλους κατάφεραν να βγουν από την τράπεζα, που τυλίχθηκε στις φλόγες, ωστόσο άλλοι εγκλωβίστηκαν μέσα σε αυτήν. Άνδρες της πυροσβεστικής κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τουλάχιστον πέντε άτομα από παράθυρα και μπαλκόνια του κτιρίου, ενώ άλλοι μέσα στον πανικό τους πήδηξαν στο κενό.
Ωστόσο, κάποιοι από τους υπαλλήλους προσπάθησαν να ανέβουν από την σκάλα στην ταράτσα του κτιρίου, με αποτέλεσμα να πνιγούν από τους καπνούς. Οι πυροσβέστες εντόπισαν νεκρούς από ασφυξία στο κλιμακοστάσιο έναν άνδρα και μία γυναίκα. Ακόμη μια υπάλληλος εντοπίστηκε νεκρή δίπλα στο γραφείο της.
Μόλις η είδηση έγινε γνωστή, ξέσπασαν ταραχές σε διάφορα σημεία της Αθήνας. Κόσμος συγκεντρώθηκε έξω από το υποκατάστημα της τράπεζας στη Σταδίου, με την αστυνομία να κάνει εκτεταμένη χρήση χημικών, προσπαθώντας να διαλύσει τη συγκέντρωση.

Επεισόδια, εκτός από την Αθήνα, έγιναν και στη Θεσσαλονίκη, Επεισόδια έχουν γίνει και στη Λάρισα, όπως και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

paok-oxyro

Συλλυπητήρια στις οικογένειες αυτών που χάθηκαν πάρα πολύ

AΔΙΚΑ........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...