20/5/10

oxyro N1.168



!

ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ !!!!!






paok-oxyro - (play off)

40αρης
- ΠΑΟΚ 3-2


ΣΕ ΕΝΑ ΑΔΕΙΟ ΓΗΠΕΔΟ !!!
Ο 40αρης ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΤΗΝ Β ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ!!!
ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΡΕ ΓΕΛΟΙΟΙ.....
ΠΟΥ ΣAΣ ΕΒΓΑΛΑ 3ου ΣΤΑ PLAY OFF....

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΟΚΙΑ..........

Φερνάντο Σάντος


«Ήταν ένα παιχνίδι που καθορίστηκε από την δική μας αμυντική λειτουργία που δεν ήταν τόσο καλή. Πολλοί ποδοσφαιριστές μου προσπάθησαν και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό αλλά στην άμυνα δεν ήμασταν τόσο συμπαγής και συγκεντρωμένοι και δεχθήκαμε τρία γκολ κάτι που δεν είναι καθόλου συνηθισμένο για την ομάδα μου. Συγχαρητήρια στον Άρη για την νίκη του με μας. Θέλαμε να κερδίσουμε και κανείς να μην μπορεί να πει κάτι στους ποδοσφαιριστές μου που ισοφάρισαν δύο φορές στο παιχνίδι», είπε ο Πορτογάλος τεχνικός στην αρχική του τοποθέτηση.

Για το ότι προτίμησε να δώσει συνέντευξη Τύπου χθες ανακοινώνοντας την αποχώρησή του από τον πάγκο του ΠΑΟΚ χθες και όχι αύριο απάντησε:

«Αύριο 8:00 το πρωί πετάω για Πορτογαλία».

Για την ενδεκάδα που χρησιμοποίησε, είπε:

«Εμείς τις αποφάσεις για την ενδεκάδα του παιχνιδιού τις πήραμε για το καλό της ομάδας».

Για την χρησιμοποίηση του Μίλιεβιτς είπε:

«Σίγουρα δεν είναι επαρκές δείγμα αφού ξέρουμε πολύ καλά την αξία τους από την προπόνηση. Μπορούμε να το πάρουμε ως ένα δώρο από πλευράς μου και κυρίως προς τον Μίλιεβιτς και της πολύ καλής δουλειάς των ακαδημιών εδώ και κάποια χρόνια».

Βιεϊρίνια

Θα θελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Φερνάντο Σάντος. Με πίστεψε. Μου έδειξε μεγάλη εμπιστοσύνη και είχε πολύ υπομονή μαζί μου και με βοήθησε πολύ να γίνω καλύτερος ποδοσφαιριστής. Τον ευχαριστώ πολύ."

Για τον νέο προπονητή: "Περιμένουμε την απόφαση τη διοίκησης για τον νέο προπονητή. Έχουμε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους της και είμαστε όλοι σίγουροι ότι θα κάνουν ό,τι καλύτερο για την ομάδα μας".

Για τη νέα αγωνιστική σεζόν και το Τσάμπιονς Λιγκ: "Στόχος είναι να συνεχίσουμε την καλή δουλειά ώστε να μπορέσουμςε να κάνουμε καλύτερη σεζόν. Είναι μεγάλη πρόκληση, για εμάς το Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό αποτελεί κίνητρο για όλους τους ποδοσφαιριστές και πιστεύω ότι όλοι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, για να πετύχουμε τους στόχους μας."

Παπάζογλου:

«Τυπικά ήταν ένα αδιάφορο παιχνίδι. Οι αγώνες, όμως, μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη έχουν πάντα τη δική τους ξεχωριστή σημασία. Δεν παίξαμε όσο καλά θα θέλαμε και τελικά χάσαμε. Το σημαντικό είναι ότι καταφέραμε να βγούμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και είμαστε πολύ χαρούμενοι που πετύχαμε τον στόχο μας».

Για το γκολ το οποίο πέτυχε και την αποχώρηση του Φερνάντο Σάντος ο επιθετικός του ΠΑΟΚ τόνισε: «Είμαι επαγγελματίας και τώρα παίζω για τον ΠΑΟΚ. Για το λόγο αυτό χάρηκα πολύ που πέτυχα γκολ. Ο Φερνάντο Σάντος μας αποχαιρέτησε στα αποδυτήρια».

ΦΑΣΕΙΣ

6: Εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, ο Κάμπορα αιφνιδιάστηκε και έτσι η κεφαλιά του φεύγει πολύ ψηλά άουτ.
12: Γκολ για τον Αρη! Σέντρα από τα δεξιά του Χαβίτο και ο Μαλεζάς με κεφαλιά στέλνει άθελά του την μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΟΚ.
22: Γκολ για τον ΠΑΟΚ! Μετά από σέντρα του Βιεϊρίνια από τα αριστερά, ο Παπάζογλου στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής. Οπως φάνηκε και από το ριπλέι το γκολ κακώς μέτρησε, αφού ο επιθετικός του ΠΑΟΚ ξεκίνησε από θέση οφσάιντ.
27: Μεγάλη ευκαιριά για τον Άρη. Ο Χαβίτο κάνει παράλληλο γύρισμα από τα δεξιά και ο Κάμπορα κάνει το πλασέ από πλεονεκτική θέση, αλλά η μπάλα φεύγει άουτ.
32: Γκολ για τον Αρη! Κάθετη πάσα του Μεριέμ στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ, ο Χαβίτο πετάγεται και με ωραίο πλασέ κάνει το 2-1.
45: Γκολ για τον ΠΑΟΚ! Ο ΠΑΟΚ κερδίζει πέναλτι σε χέρι του Φερνάντεζ. Ο Τσιρίλο ανέλαβε την εκτέλεσή του και έκανε το 2-2.
56: Επεισόδια έξω από το Κλ. Βικελίδης. Τα ΜΑΤ είναι παρατεταγμένα έξω από την μπυραρία του Άρη. Ένταση με αστυνομικούς και οπαδούς. Οι παίκτες των δύο ομάδων έχουν πέσει κάτω και δεν μπορούν να συνεχίσουν, λόγω των δακρυγόνων που έχον πέσει. Το παιχνίδι έχει διακοπεί. Οι παίκτες και των δύο ομάδων ρίχνουν νερό στα μάτια τους επειδή τσούζουν. Το παιχνίδι ξαναρχίζει.
63: Γκολ για τον Αρη! Κερδίζει πέναλτι ο Άρης καθώς σε γύρισμα του Αντού η μπάλα βρίσκει το απλωμένο χέρι του Εντίνιο. Ο Κάμπορα ανέλαβε την εκτέλεσή του και έκανε το 3-2.
73: Ευκαιρία για τον Άρη με τον Χαβίτο. Βρέθηκε στην περιοχή του Κρέσιτς, σούταρε αλλά η μπάλα κόντραρε στον Αραμπατζής και βγήκε κόρνερ.

Διατητής: Γ.ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Βοηθοί: Χ.ΑΚΡΙΒΟΣ, Χ.ΜΠΑΛΤΑΣ

40αρης: Πέσκοβιτς, Νέτο, Κουλουχέρης, Ρονάλντο Γκιάρο, Αράνο, Νάτσο Γκαρσία, Φερνάντες, Μεριέμ (90` Nτέιλι), Χαβίτο, Αντού (82` Κάλβο), Κάμπορα (81` Αραβίδης)

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Αραμπατζής, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Σνάουτσνερ, Σορλέν, Κουτσιανικούλης, Βιεϊρίνια, Φιλομένο, Εντίνιο (85` Ευθυμιάδης), Παπάζογλου (81` Μίλιεβιτς)

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

ΠΑΟΚ - 16
ΑΕΚ - 9
ΑΡΗΣ - 8
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - 8

Μια ματιά στα τρία εντός έδρας εισιτήρια των 4 ομάδων στα play off:

1. ΠΑΟΚ - 72.824 (μ.ο. 24.275)
2. Ολυμπιακός - 41.614 - (μ.ο. 13.871)
3. ΑΕΚ - 33.506 - (μ.ο. 11.169)
4. Άρης - 19.958 - (μ.ο. 6.653)


Οι πρώτοι ευρωπαϊκοί αγώνες των ελληνικών ομάδων:

ΠΑΟΚ: 29 Ιουλίου και 5 Αυγούστου

ΑΕΚ: 19 και 26 Αυγούστου

ΑΡΗΣ: 29 Ιουλίου και 5 Αυγούστου

ΟΣΦΠ: 15 και 22 Ιουλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου