13/5/10

oxyro N1.161















(play off)


Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 0-1

Champions League


Ευχαριστώ ρε ΠΑΟΚΑΡΑ..............

Το μεγαλείο σου
τελειωμό δεν έχει.


ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ: ΘΕΛΩ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΝΙΚΕΣ....

Αμέσως μετά τη λήξη του ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Θοδωρής Ζαγοράκης βρέθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας και μίλησε σε πανηγυρικό τόνο για δέκα περίπου λεπτά στους ποδοσφαιριστές. «Είμαι περήφανος για εσάς. Συγχαρητήρια. Το βράδυ θα ξέρουμε αν πετύχαμε τον στόχο μας (σ.σ. επετεύχθη μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα στο «Κλ. Βικελίδης»), αλλά, όπως και να έχει, ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να κερδίζει σε κάθε παιχνίδι. Γι΄αυτό, θέλω να κάνουμε δυο νίκες ακόμη, για μας, αλλά και για τον κόσμο μας».

Φερνάντο Σάντος

"Πήραμε μία νίκη για την οποία παλέψαμε πάρα πολύ, σ' ένα ματς που ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο. Κάτι το οποίο είναι φυσιολογικό, αφού ήθελε μόνο τη νίκη, ενώ εμείς είχαμε ως στόχο δύο αποτελέσματα", τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός για να προσθέσει:

"Προσπαθήσαμε να έχουμε την κατάλληλη στρατηγική, με καλή αμυντική λειτουργια και αντεπιθέσεις. Αμυντικά, ήμασταν τις περισσότερες φορές πάρα πολύ καλά, οι παίκτες μου έδειξαν πάθος, θάρρος και έτρεξαν πάρα πολύ μέχρι το τέλος. Είχαμε και τύχη, αφού κάναμε γκολ μία ευκαιρία, αλλά στο ποδόσφαιρο χρειάζεται η τύχη. Όλα αυτά, προήλθαν από ομαδική προσπάθεια στο αμυντικό κομμάτι. Ο Ολυμπιακός έκανε ό,τι μπορούσε, έψαξε λύσεις στο επιθετικό κομμάτι, αλλά δεν ήταν εύκολο γι' αυτόν, καθώς πέρα από το δοκάρι και τη φάση με τον Μήτρογλου προς το τέλος του ματς, παρόλο που είχε την κατοχή, δεν μας δημιούργησε άλλη ευκαιρία για γκολ. Στο ποδόσφαιρο τα αποτελέσματα μένουν. Βάλαμε ένα γκολ, δεν δεχτήκαμε κανένα και κερδίσαμε".

Βλάνταν Ιβιτς
"Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου και το προπονητικό τιμ. Έχουμε κάνει σπουδαία πράγματα φέτος. Πιστεύω τελικά να βγούμε δεύτεροι, μας κάνει υπερήφανους η θέση μας. Επίσης είμαι υπερήφανος για την συνολική δουλειά που γίνεται στην ομάδα. Όλοι προσφέρουν, δεν λένε κάτι τα εννιά γκολ που πέτυχα εγώ".

Για την συμμετοχή του στον αγώνα, παρόλο την ταλαιπωρία που υπέστη λόγω πυρετού: "Μέχρι την Δευτέρα είχα πυρετό. Από την Τρίτη άρχισα να νιώθω καλύτερα και κατάφερα να παίξω".

Για το επεισόδιο στην φυσούνα είπε: "Κάποιος μου πέταξε ένα μπουκάλι, ευτυχώς έβαλα το χέρι μου και δεν με χτύπησε. Εκείνη την ώρα δεν κρατήθηκα και πέταξα ένα μπουκάλι που κρατούσα στα χέρια μου. Ήταν λάθος η αντίδραση μου. Ήταν μία άτυχη στιγμή, αλλά εκείνη την ώρα δεν μπορούσα να κρατηθώ!"

Φάσεις

8' ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Τοροσίδη, απομακρύνει πάνω στη γραμμή ο Κοντρέρας.
14' φαλτσαριστό σουτ του Λούα Λούα από το ύψος της περιοχής, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
30' ο Γκαρσία σουτάρει από τα αριστερά αλλά το αδύναμο σουτ φεύγει άουτ.

Στο 34' γκολ για τον ΠΑΟΚ! Πολύ ωραία αντεπίθεση του Δικεφάλου, ο Σορλέν πασάρει την κατάλληλη στιγμή στον Ιβιτς που τελειώνει τη φάση από το σημείο του πέναλτι.

45' σέντρα-φάουλ του Λίνο, προβολή του Φιλομένο, η μπάλα άουτ.
67' γέμισμα του Τοροσίδη, κεφαλιά του Οσκαρ, βγάζει ο Χαλκιάς.
83' σουτ του Μπράβο από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα ψηλά άουτ.

Ολυμπιακός:

Αντώνης Νικοπολίδης, Ολοφ Μέλμπεργκ, Τάσος Πάντος (46' Κώστας Μήτρογλου), Ραούλ Μπράβο, Βασίλης Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Γκονσάλες Οσκαρ, Σεαρένσε Ντουντού, Εντσο Μαρέσκα (72' Γιάννης Παπαδόπουλος), Ματ Ντάρμπισιρ, Λομάνα Λούα Λούα

Π.Α.Ο.Κ.:

Κώστας Χαλκιάς, Μπρούνο Τσιρίλο, Πάμπλο Κοντρέρας, Στέλιος Μαλεζάς, Μασιέλ Λίνο, Βίκτορ Βιτόλο, Ολιβιέ Σορλέν, Πάμπλο Γκαρσία, Βλάνταν Ιβιτς (91' Γιώργος Φωτάκης), Λούσιο Φιλομένο (62' Ζλάταν Μουσλίμοβιτς), Αντελίνο Βιεϊρίνια (84' Αρνάλδο Εντίνιο)

Διαιτητής: Δαλούκας
Βοηθοί: Ακρίβος, Μπαλτάς

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙ ΟΦ

ΠΑΟΚ - 13

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - 7

ΑΕΚ - 6

ΑΡΗΣ - 4

paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.20

6η αγωνιστική των play offs  Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ - 2-1  Για την 6η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ έχασε με 2-1 στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπια...