28/5/10

oxyro N1.173





paok-oxyro - Απο fcpaok.gr

Ο ΣΤΑΘΗΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ

Αρχές Νοέμβρη του 2007 και η αστυνομία διενεργεί μεγάλη επιχείρηση στα Ζωνιανά για την ανακάλυψη και νέων σημείων όπου υπάρχουν ναρκωτικά. Στις 5 του μηνός, μία ομάδα αστυνομικών δέχεται επίθεση από κατοίκους της περιοχής, με αποτέλεσμα ο ειδικός φρουρός Στάθης Λαζαρίδης (στη photo μαζί με τον πατέρα του), να τραυματιστεί σοβαρά και να δίνει από τότε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή βρισκόμενος σε κώμα.

Η οικογένεια του αναγκάστηκε να τον μεταφέρει στο Τελ Αβίβ προκειμένου να συνεχίσει εκεί τη νοσηλεία του, όμως η κατάσταση του παραμένει κρίσιμη. Επιστρέφει στην Ελλάδα δίχως να υπάρχει κανένα ενθαρρυντικό μήνυμα για βελτίωση της υγείας του. Το μόνο που μπορεί να τον κάνει να «ξανανιώσει» είναι όταν ρωτά τον πατέρα του για το τι κάνει η αγαπημένη του ομάδα, ο ΠΑΟΚ.

Μπορεί να πέρασαν από τότε 33 μήνες και να εξακολουθεί να βρίσκεται σε κώμα, όμως για μία ακόμη φορά το κράτος του κλείνει την πόρτα! Η πολιτεία είχε δώσει κάποια λεφτά για να μεταβεί το παιδί στο Ισραήλ για να έχει καλύτερη ιατρική φροντίδα. Τώρα η ίδια η χουβαρντού η πολιτεία τα ζητάει πίσω από τον πατέρα του παιδιού. Δεν συγκέντρωσε λέει τα αναγκαία παραστατικά...

Πλέον, το μόνο που έχει απομείνει στην οικογένεια είναι ένα θαύμα. Τα χρήματα που αναζητούνται δεν υπάρχουν και πλέον το μόνο που έχει απομείνει είναι να αποδείξουμε εμείς την ανθρωπιά μας σε ένα παλικάρι που τόσο άδικα βρίσκεται σε αυτή τη θέση, σε μία ακόμη αποτυχημένη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. χωρίς ακόμη κανένας να πληρώσει για τα όσα έχει υποστεί όλο αυτό το διάστημα ο Στάθης Λαζαρίδης και η οικογένεια του!

Τα ΠΑΟΚΙΑ του facebook ευαισθητοποιήθηκαν άμεσα και μάλιστα η προσπάθεια τους φιλοξενήθηκε ακόμη και σε εκπομπή γνωστού τηλεοπτικού καναλιού.

Επειδή το κράτος αναλγησίας και πάλι έκλεισε την πόρτα, ας βοηθήσουμε εμείς οι ίδιοι!

Τράπεζα Πειραιώς, Αριθμός Λογαριασμού: 5248-03884-581

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...