31/1/10

oxyro N1.66






paok-oxyro - ΠΑΟΚ - Ατρόμητος - 1-0

Το γκολ του Θανάση Παπάζογλου επί του Ατρόμητου διατήρησε το ρεκόρ του ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει να χάσει και να δεχθεί γκολ από τις 28 Νοεμβρίου μεσα στην κατάμεστη Τούμπα από 27.000 οπαδούς μας.

Φερνάντο Σάντος
"Είχα προειδοποιήσει τους παίκτες σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας πως θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε όλη την εβδομάδα να τους σημάνουμε το καμπανάκι και τελικά στο φινάλε βγήκε αυτό που περίμενα. Δεν ήμασταν σύνολο ποδοσφαιριστών. Αφήσαμε τον Ατρόμητο να κάνει ότι θέλει. Να ελέγχει το παιχνίδι. Δεν πιέσαμε τον αντίπαλο, χάσαμε πολύ χρόνο. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε από πλευράς οργάνωσης, όμως ήμασταν αγχωμένοι και νευρικοί. Σίγουρα ήταν ένα άσχημο παιχνίδι από εμάς, ακόμη και στο δεύτερο ημίχρονο που πιέσαμε παραπάνω. Το ποδόσφαιρο όμως έτσι είναι. Κερδίζει αυτός που βάζει το γκολ. Το μόνο που μπορούμε να κρατήσουμε είναι η νίκη. Ποτέ δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Ποτέ δεν είχαμε το μυαλό μας στην θέση του για να ξέρουμε τι ζητάει το παιχνίδι από εμάς. Ημασταν απείθαρχοι, κάναμε αχρείαστα λάθη. Σίγουρα μας αρέσει που πήραμε τους τρεις βαθμούς όμως επειδή πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, δεν μπορούμε να πούμε ότι παίξαμε και καλά".

Θανάσης Παπάζογλου.
"Σημασία έχει που πήραμε τους τρεις βαθμούς. Αυτό κρατάμε. Πίστευα ότι θα μπω. Αν έμπαινε βέβαια γκολ πριν την αλλαγή προφανώς δεν θα περνούσα στο γήπεδο. Εξελίχθηκαν όμως τα πράγματα έτσι και μπήκα", τόνισε χαρακτηριστικά για να προσθέσει:
"Θέλουμε να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι. Τώρα βλέπουμε το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΣ. Πρέπει να ανταποκριθούμε στα δύσκολα ματς που έρχονται. Ετσι είναι οι μεγάλες ομάδες".

ΦΑΣΕΙΣ
9: Ο ΠΑΟΚ αναπτύσσεται από τα δεξιά με τον Βιερίνια να επιχειρεί το δυνατό σουτ με την μπάλα να προσκρούει πάνω στο σώμα του Ολιβέιρα.
13: Ευκαιρία για τον Ατρόμητο, με τον Αναστασάκο να βγαίνει απέναντι από τον Χαλκιά, όμως το σουτ του ήταν αδύναμο.
17: Ο Βιεϊρίνια θα μπει μέσα στην περιοχή του Ατρόμητου μετά από λάθος της άμυνας, το σουτ του ωστόσο έδιωξε ο Μιχαηλίδης.
59: Ο Νάστος έβγαλε ωραία σέντρα από τα δεξιά στον Αναστασάκο μέσα στην περιοχή, ο οποίος δεν θα κάνει καλό σουτ.
62:Ο Βιερίνια από πλάγια θέση έπιασε το δυνατό σουτ με τον Μιχαηλίδη να είναι ασταθής, χωρίς να υπάρχει παίκτης του ΠΑΟΚ σε πρώτο χρόνο να προωθήσει την μπάλα στα δίχτυα
85: Ο Τάτος βγάζει τον Καλατζή σε πλεονεκτική θέση, το σουτ όμως κατέληξε άουτ.
88: Γκολ ο ΠΑΟΚ! Ο Βιεϊρίνια θα δώσει πάσα στον Μουσλίμοβιτς που θα κάνει το σουτ, η μπάλα θα κοντράρει στο γόνατο του Παπάζογλου και θα καταλήξει στα δίχτυα του Μιχαηλίδη.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γ. ΓΙΑΝΝΙΠΟΥΛΟΣ (ΑΘΗΝΩΝ)
ΒΟΗΘΟΣ: Σ. ΤΡΥΦΩΝΑΣ (ΚΕΡΚΥΡΑΣ)
ΒΟΗΘΟΣ: Δ. ΜΠΙΤΣΙΔΗΣ (ΘΡΑΚΗΣ)

Π.Α.Ο.Κ.:
Κώστας Χαλκιάς, Πάμπλο Κοντρέρας, Νίκος Αραμπατζής (80' Θανάσης Παπάζογλου), Στέλιος Μαλεζάς, Μασιέλ Λίνο, Ολιβιέ Σορλέν (65' Βασίλης Κουτσιανικούλης), Βίκτορ Βιτόλο, Μοράις Κριστιάνο (46' Ζλάταν Μουσλίμοβιτς), Πάμπλο Γκαρσία, Αντελίνο Βιεϊρίνια, Αρνάλδο Εντίνιο

Ατρόμητος:
Χρυσόστομος Μιχαηλίδης , Μαρτσέλο Ολιβέιρα , Βαγγέλης Νάστος, Μάρτσιν Μπαζίνσκι, Εδουάρδο Μπρίτο (79' Στέλιος Σφακιανάκης), Κώστας Νεμπεγλέρας, Μαρτσέλο Σαρμιέντο, Πασχάλης Μελισσάς, Ηλίας Αναστασάκος (70' Ανδρέας Τάτος), Εμάνουελ Περόνε, Χρήστος Καλαντζής (86' Βασίλειος Aποστολόπουλος )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...