3/1/10

oxyro N1.36


paok-oxyro - Περιστέρι – ΠΑΟΚ - 71-68
Ηττα στις λεπτομέρειες για τον ΠΑΟΚ ΜΑΣ, στο γήπεδο βρέθηκαν περίπου 100 οπαδοί μας που έκαναν το καθήκον τους για ακόμα μία φορά.
Σούλης Μαρκόπουλος
«Χρόνια Πολλά σε όλους και καλή χρονιά, συγχαρητήρια στην ομάδα του Περιστερίου που έκανε μεγάλη προσπάθεια σε όλη τη διάρκεια και δικαιώθηκε. Από την άλλη μπορούμε να πούμε ότι χύσαμε την καρδάρα με το γάλα, γιατί δεν καταφέραμε να κρατήσουμε ότι είχαμε κερδίσει μέχρι τα τελευταία λεπτά του αγώνα. Είχαμε πρόβλημα με πέντε παίκτες, τους δύο δεν τους είχαμε μαζί μας, αλλά και αυτοί που ήρθαν δεν ήταν απόλυτα έτοιμοι. Κάναμε όμως αδικαιολόγητα λάθη και έγιναν από παίκτες που είναι έμπειροι και θα μπορούσαμε να τα είχαμε αποφύγει», τόνισε ο προπονητής του ΠΑΟΚ και αναφερόμενος στο γεγονός ότι η ομάδα σε ένα ακόμη παιχνίδι έχασε την διαφορά που είχε δημιουργήσει, είπε: «Δεν υπάρχει η συνοχή που πρέπει να υπάρχει. Έχουμε αλλάξει το ρόστερ αρκετές φορές. Είναι θέμα χρόνου να δούμε τα λάθη μας και να βελτιωθούμε. Έπρεπε να κάνουμε καλή διαχείριση του σκορ για να είμαστε εμείς οι νικητές».
Γιάννης Δεμερτζής
«Κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Σε μεγάλο διάστημα ελέγχαμε τον ρυθμό του αγώνα, αλλά το τελικό αποτέλεσμα μας αφήνει μεγάλη πικρία. Το παιχνίδι ίσως να μην κρίθηκε στα τελευταία λεπτά, αλλά στο ξεκίνημα του τέταρτου δεκαλέπτου που δεν καταφέραμε να κρατήσουμε την διαφορά. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν εδώ και μας βοήθησε όπως πάντα και συγκεντρωνόμαστε πλέον στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε».
Τα Δεκάλεπτα: 17-20, 36-36, 51-53, 71-68
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Hammonds 11 (1), Faison 16 (2), Παπανικολόπουλος 13 (4), Μάντζαρης Β. 2, Μπράμος 3 (1), Nelson, Μάντζαρης Αν., Δεληγιάννης, Wilkinson 4, Τσιάκος 7, Arnold 15 (1).
ΠΑΟΚ: Monroe 19 (3), Καυκής 2, Gregory 13 (1), Ταπούτος 10, Καλλές, Τσιάρας, Milisavljevic 2, Helliwell, Δεμερτζής, Γιαννακίδης, Dronbjnak 4, Gecevski 18 (2).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου