25/1/10

oxyro N1.57






AΠΟΘΕΩΣΗ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ
Ελ. Βενιζέλος μέσα στην Αθήνα, αλλά και στο αερόδρομιο Μακεδόνια












paok-oxyro - Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ - 0-1

ΠΑΟΚΑΡΑ ΗΔΟΝΗΗΗΗΗΗ
ΜΠΑΛΑΡΑ,ΟΜΑΔΑΡΑ ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ.......
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ!!!
ΕΓΙΝΕ Η ΑΡΧΗ
ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΛΑΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
ΜΙΑ ΖΩΗ, ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΑΓΚΕΣ

Πριμ 100.000 ευρώ για το διπλό στο Φάληρο
H νίκη στο Καραϊσκάκη φέρνει και χρήμα στις τσέπες των ποδοσφαιριστών και δη αυτών που ήταν στην αποστολή του κυριακάτικου ντέρμπι.
Συγκεκριμένα, λίγο μετά το τέλος του 0-1 επί του Ολυμπιακού ανακοινώθηκε στους ποδοσφαιριστές πριμ 100.000 ευρώ, χρήματα τα οποία θα μοιραστούν όσοι ήταν στην 18άδα.

Θόδωρος Ζαγοράκης
«Στον ΠΑΟΚ είμαστε όλοι ενωμένοι. Αυτό που είδε σήμερα ο κόσμος της ομάδας, αυτό θέλει να δει και στη συνέχεια. Κοιτάζουμε μπροστά παιχνίδι με παιχνίδι. Προς το παρόν δεν έχει γίνει τίποτα. Ηταν μία μεγάλη νίκη αλλά πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Φερνάντο Σάντος.
Ο Πορτογάλος τεχνικός μετά το τέλος του αγώνα τόνισε: Νομίζω ότι παρακολουθήσαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Δύο ομάδες που έπαιξαν για να κερδίσουνε. Σ' ένα πρώτο ημίχρονο που θεωρώ ότι ο Π.Α.Ο.Κ. ήταν καλύτερος σε όλους τους τομείς. Είχε πολύ καλό έλεγχο στο ρυθμό του παιχνιδιού, καλή κυκλοφορία και καλή οργάνωση. Είναι αλήθεια ότι δεν υπήρξαν πολλές ευκαιρίες όμως αυτό είναι φυσιολογικό σε τέτοια ντέρμπι. Ο Π.Α.Ο.Κ. ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο και στα πρώτα 15 λεπτά είχαμε πολύ δυσκολίες με τις επιτυχημένες αλλαγές που έκανε ο προπονητής του Ολυμπιακού.
Κυρίως με την δράση του Ντάτολο δόθηκε μία νέα πνοή στην επίθεση του Ολυμπιακού. Αργήσαμε λίγο να βρούμε την ισορροπία στο παιχνίδι. Όμως από εκεί και πέρα, μετά τα πρώτα 15 λεπτά, η ομάδα βρήκε πάλι την ισορροπία της και είχε κατοχή μπάλας, παρόλο που ο Ολυμπιακός προσπάθησε να πιέσει περισσότερο. Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός δεν είχε κάποια πολύ κλασική ευκαιρία σε αντίθεση με εμάς που είχαμε δύο δοκάρια και με μία αντεπίθεση μία πολύ καλή φάση με τον Εντίνιο. Οπότε νομίζω ότι λόγω της πολύ καλής εμφάνισης του πρώτου ημιχρόνου και επειδή αντέξαμε στο δεύτερο ημίχρονο που κάναμε και πολλές ευκαιρίες, η νίκη είναι πέρα για πέρα δίκαιη, απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου.
Στη συνέχεια ο Πορτογάλος απάντησε σε ερωτήσεις, σχετικά με
Το ρεκόρ που επεκτείνει ο Π.Α.Ο.Κ. σε ότι αφορά τα λεπτά συμμετοχής που δεν δέχεται γκολ και των συνεχόμενων νικών είπε: «Εμείς δεν κυνηγάμε τα ρεκόρ. Έχουμε μία δική μας φιλοσοφία και νοοτροπία και κοιτάμε σε κάθε παιχνίδι να την εφαρμόζουμε».
Το κατά πόσο κρίθηκε σήμερα ο τίτλος αλλά και πόσο ψηλά μπορεί να φθάσει ο Π.Α.Ο.Κ. ο Πορτογάλος τεχνικός είπε: «Έχουμε πει πολλές φορές ότι ο Π.Α.Ο.Κ. κοιτάει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και όχι μακροπρόθεσμα. Δεν μπορούμε να διαγράψουμε τον Ολυμπιακό έτσι εύκολα. Ο Π.Α.Ο.Κ. θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί».
Το κατά πόσο χρειαζόταν ο Π.Α.Ο.Κ μία μεγάλη νίκη σε ντέρμπι: «Μας έλειπε πραγματικά να ήμασταν ο εαυτός μας σε αυτά τα παιχνίδια. Αυτό πρέπει να κάνουμε σε κάθε έδρα και απέναντι σε κάθε ομάδα, ανεξαρτήτου δυναμικότητας. Μέχρι τώρα δεν είχε εφαρμόσει τα δικά της στοιχεία και τα δικά της χαρακτηριστικά που εμφάνιζε σε άλλα παιχνίδια. Σίγουρα η νίκη είναι σημαντική, όμως ακόμη πιο σημαντικό είναι ότι η αντίδραση μας ήταν πολύ καλή». Την κριτική που δεχόταν εξαιτίας των ντέρμπι που δεν κερδιζόταν είπε: «Για μένα δεν υπάρχει καμία διαφορά. Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι την δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ. Είμαι χρόνια σε υψηλό επίπεδο και δεν επηρεάζομαι από τέτοιου είδους σχόλια».
Το αν αυτός ήταν ο χειρότερος Ολυμπιακός που έχει αντιμετωπίσει τόνισε: «Νομίζω ότι έχω δει τον Ολυμπιακό και σε άλλα άσχημα παιχνίδια. Δεν μπορώ να πω ότι αυτός είναι ο χειρότερος».

Βιτόλο:
«Κάναμε μία μεγάλη νίκη απέναντι σ' έναν αντίπαλο όπως είναι ο Ολυμπιακός με καταπληκτικούς οπαδούς. Δεν μένουμε στη νίκη αλλά κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι».

Κώστας Χαλκιάς:
«Δεχθήκαμε πίεση στο ξεκίνημα του κάθε ημιχρόνου. Ήταν μία σημαντική νίκη. Ήταν ένα σημαντικό αποτέλεσμα. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Να κάνουμε ότι είναι καλύτερο για εμάς και την ομάδα. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν σημαίνει κάτι ότι κερδίσαμε σήμερα. Δεν βγήκαμε και Τσάμπιονς Λιγκ».

Βλάνταν Ίβιτς:
«Σίγουρα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ήμασταν καλύτεροι στο Α' μέρος. Είναι μεγάλη υπόθεση να κερδίζεις εδώ μέσα. Ο Ολυμπιακός είναι μία καλή ομάδα. Στόχος μας είναι η 2η θέση και κοιτάμε και τα πλέι οφ».
Αν έπαιζε για το συμβόλαιό του:
«Δεν ισχύουν αυτά τα πράγματα. Δεν ξέρω ποιοι τα έγραφαν. Όσον αφορά το συμβόλαιό μου θα συζητήσουμε και θα δούμε.

Βιειρίνια:
«Ήταν ένα παιχνίδι που κατεβήκαμε για τη νίκη και τα καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς σε μία δύσκολη έδρα. Η φάση που είχα το δοκάρι είναι δουλεμένη στην προπόνηση. Κρίμα που δεν μπήκε γκολ».

ΦΑΣΕΙΣ
17' σουτ με το αριστερό του Μαρέσκα έξω από την περιοχή, διώχνει δύσκολα ο Χαλκιάς.
20' γκολ για τον ΠΑΟΚ: Εξοχη πάσα στον κενό χώρο του Ιβιτς, ψύχραιμο πλασέ με το δεξί ο Εντίνιο, 0-1.
66' φάουλ του Γκαρσία, κεφαλιά του Βιερίνια, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
67' ο Βιερίνια ανοίγει στον Εντίνιο, ο Πορτογάλος σουτάρει άστοχα.
88' φάουλ του Γκαρσία, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
90' σουτ του Ντουντού, διώχνει ο Χαλκιάς.

Ολυμπιακός (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς):
Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Γκαλίτσιος, Στολτίδης (70' Ντουντού), Οσκαρ (46' Ντάτολο), Ντιόγκο, Ζαϊρί (46' Λούα Λούα), Ραούλ Μπράβο, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μαρέσκα, Τοροσίδης

ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος):
Χαλκιάς, Γκαρσία, Βιτόλο, Εντίνιο (90+2' Εντίνιο), Σορλέν (81' Παπάζογλου), Μαλεζάς, Κοντρέρας, Λίνο, Βιεϊρίνια (88' Κουτσιανικούλης), Ιβιτς, Σνάουτσνερ

Διαιτητής: Δαλούκας
Βοηθοί: Ακρίβος, Μπαλτάς

Superleague
1. Παναθηναϊκός-48-19
2.Π.Α.Ο.Κ.-40-19
3.Ολυμπιακός-40-19
4. Άρης-32-19
5. Αστέρας Τρίπολης-29-19
6. Α.Ε.Κ.-29-19
7.............................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.23

Ποδόσφαιρο Γυναικών Νοκ-Αουτ Προημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος  ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - Γήπεδο Νέων Επιβατών Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 16:00