29/1/10

oxyro N1.64






paok-oxyro - Διάθεση Μετοχών ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από 28.01.2010 θα ξεκινήσει η διάθεση των μετοχών της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου που αποφασίστηκε στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 14.09.2009, ύψους 15.350.001€.
Καταστήματα Marfin στην επικράτεια
Η διάθεση των νέων ονομαστικών μετοχών θα διαρκέσει έως 12.02.2010.
Η τιμή της μετοχής ανέρχεται σε 0,33333333 (3 μτχ = 1 ευρώ)
Στην παρούσα αύξηση δεν υπάρχει ανώτατο όριο εγγραφής, ωστόσο οι επενδυτές θα υποχρεούνται να εγγράφονται για αριθμό μετοχών που είναι πολλαπλάσιος του 3 με ελάχιστο ποσό καταβολής 10€ για την αγορά 30 μετοχών.
1. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΟΧΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές καλούνται να προσέρχονται μόνο μια φορά, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα καταστήματα της "MARFIN EGNATIA BANK" με: α) πρωτότυπη ή επικυρωμένη φωτοτυπία την αστυνομική τους ταυτότητα (ή το διαβατήριο) και β) το εκκαθαριστικό της εφορίας (ή λογαριασμό ΔΕΗ, ή βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ) ώστε να προκύπτουν τα στοιχεία, διεύθυνση και ΑΦΜ του επενδυτή.
2.ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΟΧΩΝ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ
Όσοι επιθυμούν να προβούν σε αγορά μετοχών για λογαριασμό τρίτου προσώπου καλούνται να προσέρχονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στην "MARFIN EGNATIA BANK" με: α) την αστυνομική τους ταυτότητα (ή το διαβατήριο) β) και το εκκαθαριστικό της εφορίας (ή το λογαριασμό ΔΕΗ, ή βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ) ώστε να προκύπτουν τα στοιχεία, η διεύθυνση και το ΑΦΜ του ιδίου καθώς και α) την αστυνομική ταυτότητα (ή το διαβατήριο) β) και το εκκαθαριστικό της εφορίας (ή το λογαριασμό ΔΕΗ ή βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ) του τρίτου προσώπου για το οποίο θα αγοραστούν οι μετοχές ώστε να προκύπτουν τα στοιχεία, η διεύθυνση και το ΑΦΜ του. Επιπλέον θα πρέπει να είναι νόμιμα εξουσιοδοτημένοι από το τρίτο πρόσωπο με βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής από ΚΕΠ ή αστυνομικό τμήμα.
(Υπόδειγμα εξουσιοδότησης προς τρίτο)
3.ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
Μόνιμοι κάτοικοι εξωτερικού που επιθυμούν να συμμετέχουν στην αύξηση πρέπει να ακολουθήσουν την παρακάτω διαδικασία :
α) Βεβαιώνουν το γνήσιο της υπογραφής τους στη συνημμένεη εξουσιοδότηση προς υπάλληλο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα κατά τόπους ελληνικά προξενεία και την αποστέλλουν πρωτότυπη, συνοδευόμενη από φωτοτυπία ταυτότητας ή διαβατηρίου, στα γραφεία της εταιρίας [ταχυδρομικά (express και συστημένο) ή με courier] και συγκεκριμένα στη διεύθυνση ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μικράς Ασίας Γήπεδο Τούμπας ΤΚ 54351 Θεσσαλονίκη. Κατόπιν επικοινωνούν τις εργάσιμες ημέρες και ώρες με τα γραφεία της εταιρίας στο τηλ. +302310954050 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση e.psara@paokfc.gr με τους αρμόδιους υπαλλήλους προκειμένου να τους δοθεί ο αριθμός λογαριασμού στον οποίο θα γίνει η κατάθεση των χρημάτων.
(Η παρούσα διαδικασία απαιτείται μόνο σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος επενδυτής, μόνιμος κάτοικος εξωτερικού επιθυμεί να εξουσιοδοτήσει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για αγορά μετοχών. Δεν ισχύει για όποιον επιθυμεί να εξουσιοδοτήσει τρίτο πρόσωπο, μόνιμο κάτοικο Ελλάδος οπότε ανήκει στην περίπτωση της παραγράφου 2.)Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης για τους κατοίκους εξωτερικού είναι η 10/02/2009.
(Υπόδειγμα εξουσιοδότησης μόνιμου κατοίκου εξωτερικού)
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να καλείτε τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 - 17.00) στο τηλ. της εταιρίας 801 111 1926 (αστική χρέωση) ή στο +2310954050.
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ(.pdf)
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΑΜΚ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Δεν είναι υποχρεωτικό το άνοιγμα λογαριασμού στα καταστήματα MARFIN για να συμμετέχουν οι ενδιαφερόμενοι στην ΑΜΚ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Τα ταμεία όλων των καταστημάτων της MARFIN ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΕ στην Ελλάδα, δέχονται κατάθεση μετρητών μέχρι του ποσού των 10.000 ευρώ ή τραπεζικής επιταγής ημέρας, στον λογαριασμό ΑΜΚ της ΠΑΕ με τη συμπλήρωση της σχετικής αίτησης συμμετοχής και την επίδειξη ταυτότητας και εκκαθαριστικού. Για ποσά άνω των 10.000 ευρώ, η τράπεζα θα κάνει αποδεκτή μόνον τραπεζική επιταγή ημέρας η οποία θα έχει εκδοθεί στο όνομα του αιτούντα.
Σε περίπτωση αγοράς μετοχών για τρίτο πρόσωπο είναι υποχρεωτική η εξουσιοδότηση όπως περιγράφεται παραπάνω.
Στην παρούσα αύξηση μπορούν να συμμετέχουν και κάτοχοι μετοχών από προηγούμενες
ΑΜΚ.
Η αγορά μετοχών για ανήλικους (κάτω των 18 ετών απαιτεί την προσκόμιση ληξιαρχικής πράξης γέννησης από τον γονέα καθώς επίσης και ταυτότητα και εκκαθαριστικό του γονέα)
Παρακαλούνται όσοι αντιμετωπίζουν διαδικαστικό πρόβλημα κατά την προσέλευσή τους στα καταστήματα MARFIN να επικοινωνούν μέσα από το κατάστημα με τα γραφεία της εταιρίας στο τηλέφωνο 801 111 1926 (αστική χρέωση) ή στο 2310954050.
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ
Σχετικά με τη διαδικασία της Δημόσιας Εγγραφής για την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και για την διευκόλυνση όσων θέλουν να συμμετάσχουν, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα εξής:
1: Είναι απαραίτητη η επίδειξη της πρωτότυπης αστυνομικής ταυτότητας κατά την κατάθεση στον λογαριασμό της Α.Μ.Κ.
2: Είναι απαραίτητο αποδεικτικό του ΑΦΜ του καταθέτη (εκκαθαριστικό εφορίας ή λογαριασμός ΔΕΗ) σε φωτοτυπία.
3: Αίτηση για λογαριασμό τρίτου προσώπου γίνεται μόνο με εξουσιοδότηση, η οποία θα φέρει το γνήσιο της υπογραφής από Α.Τ ή ΚΕΠ .
4: Στη διαδικασία της παρούσας Δημόσιας Εγγραφής μπορεί κάποιος να καταβάλει χρήματα και να αγοράσει μετοχές στο όνομά του μόνο μια φορά, προσκομίζοντας το πρωτότυπο της αστυνομικής τους ταυτότητας (ή του διαβατήριου) και το εκκαθαριστικό της εφορίας (ή το λογαριασμό ΔΕΗ) ώστε να προκύπτουν τα στοιχεία, η διεύθυνση και το ΑΦΜ του επενδυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου