10/1/10

oxyro N1.41








Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ - 0-2
3000 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ...... KAI ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΤΕ ΟΣΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ....ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ......
Ο Λαός του ΠΑΟΚ δεν ξεχνάει ΑΝΙΚΑΝΟΙ ......
Φερνάντο Σάντος
«Είδαμε τον Π.Α.Ο.Κ. να μπαίνει πολύ καλά στα πρώτα 20 λεπτά, ήλεγξε το ρυθμό του παιχνιδιού, με καλή αμυντική και επιθετική λειτουργία. Μετά το 20λεπτο αρχίσαμε να χάνουμε εύκολα την μπάλα. Αυτό έδωσε στο Λεβαδειακό περισσότερο την μπάλα στα πόδια των παικτών του και το ματς έγινε πιο ισορροπημένο, χωρίς βέβαια να μας κάνει ευκαιρία για γκολ.
Είχαμε στο μυαλό μας ότι στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Λεβαδειακός θα κάνει τα πάντα για να γυρίσει το ματς. Παρόλο που ξεκίνησε τη μεγάλη προσπάθεια, ο αγώνας ήταν και πάλι ισορροπημένος, δε δημιούργησε κάποια ευκαιρία για γκολ. Θεωρητικά με την αποβολή έπρεπε να γίνουν πιο δύσκολα για μας τα πράγματα, αλλά στην πράξη είδαμε ότι ο Π.Α.Ο.Κ. έγινε πιο συμπαγής, πιο οργανωμένος και σε αυτό χρονικό διάστημα κατάφερε να δημιουργήσει τρεις κλασικές ευκαιρίες για γκολ. Καταφέραμε και βάλαμε ένα περίεργο γκολ, έτσι όπως μπήκε με την τροχιά της μπάλας. Στον αμυντικό τομέα συνεχίσαμε και δεν επιτρέψαμε να μας κάνει ευκαιρία ο αντίπαλος, με εξαίρεση στο τελευταίο λεπτό. Σε κάθε περίπτωση η νίκη είναι απόλυτα δίκαιη».
Το αμυντικό δίδυμο Μαλεζά-Σαβίνι επιλέχθηκε λόγω των απουσιών:
«Δεν έχουν παίξει πολύ μαζί, αλλά έχω ξαναπεί ότι ο Σαβίνι είναι περισσότερο κεντρικός αμυντικός, παρά αριστερό μπακ. Οπότε έπαιξαν στις προπονήσεις μαζί και δεν είχαν κάποιο πρόβλημα».
γενικότερα για τις απουσίες:
«Όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί, όλοι δουλεύουμε και προσπαθούμε όσο καλύτερα γίνεται. Φυσικά θα προτιμούσα να έχω όλους τους παίκτες στη διάθεσή μου, για να έχω περισσότερες λύσεις».
ΦΑΣΕΙΣ
11'
Γκολ: Ο Ίβιτς με κοντινό πλασέ μετά από όμορφο συνδυασμό, ανοίγει το σκορ για τον ΠΑΟΚ.
37' Σουτ του Ζησόπουλου εκτός περιοχής, ο Χαλκιάς αποκρούει στη γωνία του.
59' Ο Αραμπατζής δέχεται 2η κίτρινη για απρόσεχτο μαρκάρισμα και αποβάλλεται.
64’ Τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Βιεϊρίνια ο οποίος μόνος προ του Στρατηλάτη ολιγώρησε και δεν κατάφερε να σκοράρει.
68’ Νέα ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Βιεϊρίνια ο οποίος μπαίνει στην περιοχή κάνει τις ντρίπλες όμως το σουτ επιχειρεί βρίσκει το δοκάρι του Στρατηλάτη και καταλήγει άουτ.
82' Γκολ: Ο Λίνο με απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση, κάνει δύο τα τέρματα της ομάδας του.
Διαιτητής: Α. Παππάς
Βοηθοί: Γ. Πάνου, Π. Τρύφων
Λεβαδειακός:
Κυριάκος Στρατηλάτης, Φεντερίκο Μαρτορέλ (46' Φελίπε Σερτζίνιο), Ίκερ Μπεγκόνια, Θανάσης Μουλόπουλος (70' Μπράνκο Σερζ), Γιάννης Αλεξίου, Γιώργος Κόλτζος, Γιώργος Μπάρκογλου, Γιώργος Ζησόπουλος, Μαρσέλο Γκονζάλες, Στέφανο Ναπολεόνι, Ντιόγκο Σιστόν
Π.Α.Ο.Κ.:
Μίρκο Σαβίνι, Κώστας Χαλκιάς, Μασιέλ Λίνο, Νίκος Αραμπατζής, Στέλιος Μαλεζάς, Βλάνταν Ιβιτς, Βασίλης Κουτσιανικούλης (66' Λούσιο Φιλομένο), Πάμπλο Γκαρσία, Βίκτορ Βιτόλο, Αντελίνο Βιεϊρίνια (92' Μπράις Μουν), Θανάσης Παπάζογλου (61' Μίροσλαβ Σνάουτσνερ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...