28/1/10

oxyro N1.60








paok-oxyro -H κοπή της πίτας του Συνδέσμου ULTRAS PAOK.
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Συνδέσμου ULTRAS PAOK. Περισσότεροι από 300 φίλοι του ΠΑΟΚ κατέκλυσαν ασφυκτικά το μαγαζί και έδωσαν το παρών, επώνυμοι και ανώνυμοι ΠΑΟΚτσήδες, σε γνωστό sportscafe της Καλαμαριάς.
Ακολούθησαν βραβεύσεις ανθρώπων που έχουν βοηθήσει τα μέγιστα στην ομάδα.
Οι βραβεύσεις ξεκίνησαν από τον προπονητή της ποδοσφαιρικής ομάδας Φερνάντο Σάντος.
Σειρά πήρε στις βραβεύσεις ο γνωστός στο οπαδικό κίνημα του ΠΑΟΚ Τζαμάλ.
Η τρίτη και τελευταία βράβευση, ήταν του ανθρώπου ο οποίος έχει προσφέρει τα μέγιστα στην προσπάθεια που γίνεται για την αναγέννηση του μπασκετικού μας ΠΑΟΚ και δεν είναι άλλος από τον Κώστα Αμοιρίδη. Ο στυλοβάτης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ο ποίος έχει βάλει περισσότερο από 1 εκατ. ευρώ μέχρι σήμερα.
Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκτός του Φερνάντο Σάντος που είχε κρεμασμένο στο λαιμό κασκόλ της ομάδας μας που του δώσαν παιδιά από την Θ4 και οι Κυριάκος Κυριάκος, Παναγιώτης Ποικιλίδης, Μάκης Γκαγκάτσης, Σπύρος Μηλιωρίδης και ο Χρήστος Δεντσιούδης και πόλλοί άλλοι. Τις ευχές του έστειλε και ο πρόεδρος της ομάδας Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος δεν μπόρεσε να παρεβρεθεί λόγω υποχρεώσεων που είχε στην πρωτεύουσα.
Από το τμήμα Μπάσκετ της ομάδας έδωσαν το παρών ο Προπονητής μας Σούλης Μαρκόπουλος με τους Κώστα Αμοιρίδη, Δημήτρη Πατρίδα, Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, Νίκο Σταυρόπουλο και Παύλο Σαλτσίδη. Παρών και οι καλαθοσφαιριστές της ομάδας μας Κένι Γκρέγκορι, Κρις Μονρό, Τοντόρ Γκετσέφσκι, Δημήτρης Καλαϊτζίδης και Γιάννης Δεμερτζής.
Τα παιδιά της ομάδας του πόλο, που διαγράφουν φέτος εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα.
Μετά τις βραβεύσεις και την κοπή της πίτας, ο τυχερός ο οποίος έτυχε το φλουρί κέρδισε από ένα εισιτήριο διαρκείας για την νέα χρονιά σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ και μία τηλεόραση 26'' τα οποία ήταν προσφορά ενός ανθρώπου ο οποίος ήθελε να κρατήσει την ανωνυμία του και οφείλουμε να το σεβαστούμε.
Το φλουρί το κέρδισε ο Γιώργος που εχεί κάποια προβλήματα στο περπατημά του και μας συγκίνησε που ήρθε από Χαριλάου, έστω και με δυσκολία το παληκάρι.
Στη συνέχεια λόγο πήρε και ο Διευθυντής των Σπορ του Βορρά και του Sport 103 Κώστας Βασιλόπουλος,
Τέλος θα πρέπει να τονίσουμε την παρουσία αρκετών οπαδών από διάφορους συνδέσμους που ευχαριστούμε όπως η Θύρα 4, Ωραιόκαστρο, η Νέα Κρήνη, Βότση, η Τούμπα, Δ.Σ, Κατερίνη, Οχυρό, Σέρρες και πολλοί ακόμη σύνδεσμοι. Το κλίμα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ήταν εξαιρετικό και όσοι παρευρέθηκαν έφυγαν ικανοποιημένοι από το ενωτικό πνεύμα που κυριάρχησε, αφού ο ΠΑΟΚ είναι ξανά μια μεγάλη και αγαπημένη οικογένεια.
Επίσης εκτός των άλλων μέσω του προέδρου του συνδέσμου του Γ. Ντικμπασάνη έγινε και μια αυτοκριτική απέναντι στον Φ. Σάντος που πριν κάποιο μεγάλο διαστημά, αρκετοί πιέζαμε τον Θ. Ζαγοράκη να τον διώξει, αλλά ο πρόεδρος τον πίστευε και τον δικαίωσε αλλά και ο Π.Α.Ο.Κ. έγινε μεγαλύτερος.
Άξια αναφοράς επίσης όπου παρουσιάστηκε ήταν από την εκδήλωση , η κίνηση να μαζευτεί από την εκδήλωση φαρμακευτικό υλικό για τον λαό της Αιτής, μια προσπάθεια που ξεκίνησε η Θ4 και οφείλουμε να στηρίξουμε όλοι -www.paokgate4.gr
Tέλος μέσως της εκπομπής PLANET PAOK και του χορηγού της αποφασίστηκε να δοθόύν 1.500 ευρώ για την Α.Μ.Κ. της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.
Εκ μέρους του Δ.Σ. των ULTRAS PAOK σας ευχαριστούμε όλους για την ανταποκρισή σας , που μας δίνει δύναμη παραπάνω...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου