7/1/10

oxyro N1.38









paok-oxyro - ΠΑΟΚ - Πανιώνιος - 1-0
Φερνάντο Σάντος
"Προσωπικά θα ήθελα τον Σαλπιγγίδη σε οποιαδήποτε ομάδα κι αν ήμουν. Διαθέτει την ποιότητα και μπορεί να αγωνιστεί σε οποιαδήποτε ομάδα. Αυτή είναι η άποψη που έχω εγώ. Δεν θέλω να πάρω θέση για οποιοδήποτε άλλο θέμα", είπε ο Πορτογγάλος επί του κεντρικού θέματος των τελευταίων ημερών, ενώ μιλώντας για το αγωνιστικό σκέλος τόνισε:
"Πετύχαμε μια δίκαιη νίκη, αφού ευκαιρίες και παρότι χάσαμε το πέναλτι, αντιδράσαμε σωστά. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος προσπάθησε να ελέγξει τον ρυθμό, αλλά εμείς συνεχίσαμε την πίεση σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου. Ήμασταν καλά οργανωμένοι δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να κάνει φάσεις. Ωστόσο ήμασταν πολύ κακοί στις αντεπιθέσεις".
ΦΑΣΕΙΣ
2: Κάθετη του Ίβιτς στον Κουτσιανικούλη ο Ανδριόλας νικά τον Πορτογάλο στο τετ α τετ.
11: Σέντρα του Αραμπατζή βρίσκει στο χέρι του Λάτκα και ο ΠΑΟΚ κερδίζει πέναλτι. Ο Ίβιτς εκτελεί, αλλά ο Ανδριόλας απομακρύνει με τα πόδια.
31: Φάουλ του Λίνο, ο Ίβιτς προλαβαίνει την άμυνα του Πανιωνίου και με εξαιρετικό πλασέ κάνει το 1-0.
43: Σουτ του Αραμπατζή περνά δίπλα από το δεξί δοκάρι του Αραμπατζή.
45: Κεφαλιά του Μαλεζά ο Ανδριόλας είναι σε ετοιμότητα και αποκρούει.
75: Κεφαλιά του Λάτκα από καλή θέση πάνω στον Χαλκιά.
94: Καλό φάουλ του Λίνο η μπάλα λίγο άουτ.
Διαιτητής: Δαλούκας (Θεσσαλίας)
Boηθοί: Ακρίβος (Αθήνας), Γούκος (Ηπείρου)
Π.Α.Ο.Κ.:
Κώστας Χαλκιάς, Πάμπλο Κοντρέρας, Μασιέλ Λίνο, Νίκος Αραμπατζής, Στέλιος Μαλεζάς, Βλάνταν Ιβιτς (75' Αντελίνο Βιεϊρίνια), Βασίλης Κουτσιανικούλης (71' Μοράις Κριστιάνο), Βίκτορ Βιτόλο, Πάμπλο Γκαρσία, Αντελίνο Βιεϊρίνια, Θανάσης Παπάζογλου (67' Λούσιο Φιλομένο)
Πανιώνιος:
Κώστας Ανδριόλας, Σουλεϊμόν Ομο, Μάρτιν Λάτκα, Γιάννης Μανιάτης, Γιώργος Τζαβέλλας, Κάρλος Καστελιόνε, Μπενάρντ Κουμορτζί, Φανούρης Γουνδουλάκης (65' Μάριος Νικολάου), Μάριος Νικολάου (67' Νταβόρ Κούκετς), Μπόσκο Μπάλαμπαν, Σίτο Ριέρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...