20/1/10

oxyro N1.51













paok-oxyro - Κυπέλλο Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ - 0-2

Ο ΠΑΟΚ πέρασε άνετα με 2-0 από τις Σέρρες και προκρίθηκε στους 8 του Κυπέλλου hellas online μπροστα σε 6.000 ΠΑΟΚτσήδες που βρέθηκαν στις Σέρρες και δημιούργησαν μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.
Επισης ο ΠΑΟΚ εσπασε το ρεκόρ του 1971-1972 και ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ σε 7 αγώνες χωρίς να φάει γκόλ

Οι 8 ομάδες του κυπελλου είναι.
ΠΑΟΚ, Παναθηναικός, Άρης, Πανιώνιος, Ξάνθη, Γιάννενα, Καβάλα και Καλλιθέα.

Σάντος

"Ξέραμε ούτως ή άλλως τι είχε συμβεί στο ματς με τον Ολυμπιακό και θα ήταν ανόητο να μας εκπλήσσει η ομάδα του Πανσερραϊκού. Ήμασταν προετοιμασμένοι να μοχθήσουμε μέσα στο γήπεδο. Ένας αγώνας που ξεκίνησε αρκετά ισορροπημένος. Είχαμε την τύχη να προηγηθούμε το γκολ- φάουλ το οποίο σίγουρα μας έβαλε σε πλεονεκτική θέση. Από εκεί και πέρα η ομάδα μου είχε την συνείδηση να αμυνθεί σε κάποιες φάσεις σωστά και οργανωμένα. Ο Πανσερραϊκός έκανε μία ευκαιρία να φτάσει στην ισοφάριση. Είχαμε και εμείς μία με τον Κουτσιανικούλη. Ξέραμε ότι αν πετυχαίναμε ένα δεύτερο γκολ θα τελειώναμε την υπόθεση πρόκριση. Το κάναμε με τον Παπάζογλου τελικά και η εμπειρία των παικτών μου ήταν αυτή που έδωσε την νίκη.
Συγχαρητήρια στον Πανσερραϊκό και τους παίκτες του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν το παιχνίδι. Συγχαρητήρια και στους παίκτες μου για την ταπεινότητα και την ψυχραιμία που έδειξαν στον αγώνα. Και σε τέτοια ματς χρειάζονται αυτά τα στοιχεία. Με τον Ίβιτς δεν γνωρίζω τι έγινε. Ο γιατρός μου είπε ότι δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί και έτσι δεν αγωνίστηκε. Ο Εντίνιο ανταποκρίθηκε σε αυτά που του ζητήσαμε πριν τον αγώνα. Φυσικά θα είναι έτοιμος και για το Καραϊσκάκη. Για τον Ολυμπιακό θα έχουμε χρόνο να τα πούμε με τους παίκτες μου. Τώρα ας ξεκουραστούμε λίγο, ας χαρούμε την πρόκριση και από την Πέμπτη θα πούμε περισσότερα".

Λίνο:

«Νομίζω το πιο σημαντικό είναι η νίκη και η πρόκριση μας στην επόμενη φάση. Δυσκολευτήκαμε αρκετά, αλλά δημιουργήσαμε προϋποθέσεις και για άλλα γκολ. Πιστεύω ότι η πρόκριση ήταν 100% δίκαιη.
Πάντα πρώτος στόχος είναι η σέντρα, αλλά προσπαθώ να στέλνω τη μπάλα προς το τέρμα. Ημουν τυχερός και βοήθησα την ομάδα μου να πάρει τη νίκη. Τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που είναι δύσκολο, αλλά έχουμε την αυτοπεποίθηση και την πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα.
Δε θέλω να το σχολιάσω τώρα και δε με απασχολεί αυτή τη στιγμή. Εγώ θέλω να κάνω τη δουλειά μου σε κάθε παιχνίδι και να βοηθάω την ομάδα μου. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει το καλύτερο για εμένα και για τον ΠΑΟΚ, όσον αφορά αυτό το θέμα».

Παπάζογλου:

«Σημασία έχει η πρόκριση. Σίγουρα με χαροποιεί το γκολ και θέλω να συνεχίσω τη δουλειά. Το θετικό από το παιχνίδι ήταν ότι δείξαμε σοβαρότητα και σταθερότητα για να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να έχουμε το ίδιο πρόσωπο και με τον Ολυμπιακό. Ξέρουμε ποιος είναι ο αντίπαλος μας, αλλά θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε και σε αυτό το παιχνίδι. Νομίζω ότι αν παρουσιαστούμε το ίδιο σοβαροί και στο ‘Καραϊσκάκη’ δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά ο ΠΑΟΚ κοιτάει στα μάτια κάθε αντίπαλο».

ΦΑΣΕΙΣ
4: Ο Κουτσιανικούλης μπήκε από δεξιά, σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
14: Γκολ για τον ΠΑΟΚ! Ο Λίνο με σέντρα-σουτ σε εκτέλεση φάουλ αιφνιδίασε τον Κυριακίδη και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
48: Με εξουδετερωμένο τον Κυριακίδη, ο Βιτόλο σούταρε εκτός περιοχής, αλλά ο Γεωργιάδης έδιωξε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.
56: Σε κενή εστία, αλλά από πλάγια θέση, ο Κουτσιανικούλης πλάσαρε άουτ.
62: Ο διαιτητής Σταθόπουλος ακύρωσε γκολ του Ζαπρόπουλου για φάουλ στον Αραμπατζή.
74: Γκολ για τον ΠΑΟΚ! Με κεφαλιά ο Παπάζογλου παραβίασε για δεύτερη φορά την εστία του Κυριακίδη.
85: Ευθύβολο σουτ του Αθανασιάδη, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Χαλκιά.

Πανσερραϊκός:
Κυριακίδης, Γαλανόπουλος, Παπάζογλου, Μιχαήλ, Ζαπρόπουλος, Ανάκογλου, Ριμόλντι, Κάστρο (69' Τράκις), Τάντιτς (81' Όγιος), Λεοζίνιο, Γεωργιάδης (82' Αθανασιάδης)

ΠΑΟΚ:
Χαλκιάς, Κοντρέρας, Λίνο, Σαβίνι, Αραμπατζής, Βιτόλο, Σορλέν, Φωτάκης (79' Γκαρσία), Κουτσιανικούλης (89' Μαλεζάς), Εντίνιο, Κριστιάνο (70' Παπάζογλου)

ΣΚΟΡΕΡΣ: 14' Λίνο, 74' Παπάζογλου
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σταθόπουλος (Αχαϊας)

Κίτρινες: Γαλανόπουλος, Κάστρο, Ριμόλντι, Όγιος - Σορλέν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...