22/4/08

photo N491



paok-oxyro
Εξαιρετικά πετυχημένο ήταν το διήμερο 19-20 Απριλίου για τους Σωκράτη Τσολακίδη-Σωκράτη Παυλίδη στη Λαμία, όπου πραγματοποιήθηκε το Ράλι Φθιώτιδας, δεύτερος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλι.
Ο οδηγός και ο συνοδηγός του ασπρόμαυρου Mitsubishi Evo IX ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί και στους δύο αγώνες, το Σάββατο στην άσφαλτο και την Κυριακή στο χώμα, πετυχαίνοντας να τερματίσουν στη δεύτερη θέση και τις δύο μέρες. Το Σάββατο στις ασφάλτινες ειδικές διαδρομές έφθασαν δεύτεροι στον τερματισμό ανάμεσα σε 104 συμμετέχοντες.
Η δεύτερη μέρα του αγώνα, στο χώμα αυτή τη φορά, έδειξε σε όλους την ανταγωνιστικότητα του πληρώματος και τη δυναμική του αγωνιστικού, αφού κατάφεραν να τερματίσουν στη δεύτερη θέση και του δεύτερου αγώνα, ανάμεσα σε 65 «χωμάτινα» πληρώματα με αποτέλεσμα ο δικέφαλος να σκαρφαλώσει στη βαθμολογία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλι, αφού πλέον η Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ Racing Team φιγουράρει στη δεύτερη θέση.
Επόμενος αγώνας της ομάδας είναι το Ράλι Φίλιππος για το Πανελλήνιο Κύπελλο Ασφάλτου και το Κύπελλο Β. Ελλάδος, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή της Βέροιας το Σαββατοκύριακο 3-4 Μαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου