2/4/08

photo N462



paok-oxyro - ΑΠΟ HandballMania

Ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας επικράτησε εντός έδρας 33-27 του ΠΑΟΚ, σε εξ αναβολής αγώνα για την 21η ημέρα της Α1 χάντμπολ των ανδρών. Μετά το αποτέλεσμα αυτό, ο «Δικέφαλος του Βορρά» καταλαμβάνει οριστικά την τρίτη θέση της κανονικής περιόδου και στα πλέι-οφ θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον ΓΑΣ Κιλκίς, ενώ στο άλλο ζευγάρι θα κοντραριστούν ο Πανελλήνιος με τον ΑΣΕ Δούκα.

   ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 25 αγώνες)

Πανελλήνιος 44
ΓΑΣ Κιλκίς 40
ΠΑΟΚ 36
ΑΣΕ Δούκα 35
Φίλιππος Βέροιας 31
Διομήδης Αργους 28
Θερμαϊκός 27
ΑΕΚ 24
Ιωνικός Ν.Φ. 22
Βριλήσσια 19
ΧΑΝΘ 15
Απόλλων Καλ. 14
ΓΣ Κορωπίου 14
Ηλυσιακός -1 *

* Ο Ηλυσιακός αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα.




Μάλιστα ο Παννελήνιος αν και είναι πρώτος λόγω οικονομικών προβλημάτων βρίσκεται σε κακή κατάσταση και έχουμε πιθανότητες πολλές να προκριθούμε γιατί άλλωστε έχουμε και πολύ δυνατή ομάδα!

Πάμε να βοηθήσουμε!

ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ!


Από νίκη σε νίκη πετάει η ομαδάρα μας στο χάντμπολ Ο δεύτερος ΠΑΟΚ δεν είχε πρόβλημα ούτε κόντρα στον Ηλυσιακό τον οποίο νίκησε με 37-28.
Η Βαθμολογία (Σε 13 αγώνες)
1. Πανελλήνιος 25
2. ΠΑΟΚ 20
3. ΓΑΣ Κιλκίς 19
4. ΑΣΕ Δούκα 19
5. Φίλιππος Βέροιας 17
6. Διομήδης Άργους 16
7. Θερμαϊκός 15
8. ΑΕΚ 12
9. Ιωνικός Ν.Φ 9
10. ΧΑΝΘ 9
11. Βριλήσσια 9
12. Κορωπί 6
13. Απόλλων Καλαμ. 5
14. Ηλυσιακός 1


Ο ΠΑΟΚ νίκησε 36-30 της ΑΕΚ στο Μενίδι, στον αγώνα με τον οποίο ολοκληρώθηκε η 12η ημέρα της Α1 χάντμπολ των ανδρών.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 12 αγώνες)

Πανελλήνιος 23
ΠΑΟΚ 18
ΓΑΣ Κιλκίς 17
ΑΣΕ Δούκα 17
Φίλιππος Βέροιας 15
Διομήδης Αργους 14
Θερμαϊκός 13
ΑΕΚ 12
Ιωνικός Ν.Φ. 9
Βριλήσσια 9
ΧΑΝΘ 9
ΓΣ Κορωπίου 6
Απόλλων Καλαμαρ. 5
Ηλυσιακός 1


XANΘ-ΠΑΟΚ 31-42


Τρένο η ΠΑΟΚΑΡΑ


ΧΑΝΘ-ΠΑΟΚ 31-42

Μεγάλης σημασίας διπλό πέτυχε η ομαδάρα μας το Σάββατο εκτός έδρας επί της ΧΑΝΘ. Από τα πρώτα δευτερόλεπτα ο ΠΑΟΚ δεν άφησε κανένα περιθώριο για ερωτηματικά σχετικά με τον νικητή του αγώνα. Η ομάδα φαίνεται ότι ξεπέρασε οριστικά τις δύο ήττες από τον Πανελλήνιο και τον Διομήδη και μετά τον Ιωνικό Ν.Φ. ήταν η σειρά της ΧΑΝΘ να υποταχθεί στην ανωτερότητα του ΠΑΟΚ. Αυτή τη φορά όμως η νίκη ήρθε εύκολα και εντυπωσιακά.

Ο αγώνας μόνο κατ΄ όνομα ήταν ντέρμπυ και ο ΠΑΟΚ βρέθηκε να προηγείται με 7 γκολ διαφορά στο ημίχρονο (11-18). Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε ακόμη περισσότερο την απόδοση του και γρήγορα η διαφορά έφτασε τα 10 γκολ για να έρθει το τελικό 41-32. Εκτός από τον Μπάκιτς που πετυχαίνοντας 9 τέρματα δίκαια θεωρείται ο κορυφαίος της ομάδας, ξεχώρισαν ο Σαουλίδης με 5 τέρματα, που μετά την κακή παρένθεση με τον Ιωνικό επανήλθε στις καλές εμφανίσεις, και οι Αποστολίδης και Μπιοργκούλφσον επίσης με 5 γκολ ο καθένας. Βέβαια όλοι οι παίχτες είχανε θετικοί παρουσία χθες, για όσο χρειάστηκε να βοηθήσουνε είτε αμυντικά είτε επιθετικά.


Από την ΧΑΝΘ ξεχώρισαν ο Ανανιάδης, που πετυχαίνοντας 10 τέρματα ήταν ο κορυφαίος της ομάδας και ο Ευαγγελίδης με 6 τέρματα, ωστόσο δεν ήταν αρκετά για να μπορέσουνε να σταθούνε απέναντι στην δικέφαλη αρμάδα που έχει βαλθεί να κάνει την μεγάλη έκπληξη φέτος.

Μετά τη νίκη αυτή ο ΠΑΟΚ ισοβαθμεί μαζί με την ΑΕΚ και τον ΓΑΣ Κιλκίς στην 2η θέση με 12 βαθμούς. Ωστόσο η ΑΕΚ έχει έναν αγώνα λιγότερο όπως και οι Δούκας και Φίλιππος Βέροιας που ακολουθούνε με 10 βαθμούς και ο Διομήδης Άργους που όμως έχει 2 αγώνες λιγότερους. Σήμερα όμως αναμετρώνται Φίλιππος Βέροιας- ΑΕΚ και Δούκας- Διομήδης Άργους και 2 από τους ανταγωνιστές μας θα χάσουνε έδαφος στην κούρσα για την τετράδα.

Επόμενος αγώνας για τον ΠΑΟΚ με την μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος τον συμπολίτη Α.Ο.Δ. Θερμαϊκού το Σάββατο 24/11/2007 στις 16:00 στο κλειστό των Συκεών. Καμία απώλεια δεν επιτρέπεται και σε αυτό το παιχνίδι, το οποίο σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα μπορεί να αποτελέσει το όχημα για να βρεθεί η ομάδα μας στην 2η θέση.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 9 αγωνες)

1 Πανελλήνιος 18
2 Π.Α.Ο.Κ. 12
3 Α.Ε.Κ. 12
4 Φίλιππος Βέροιας 12
5 Κιλκίς 12
6 ΑΣΕ Δούκα 11
7 Διομήδης Άργους 11
8 ΑΟΔ Θερμαϊκού 9
9 Ιωνικός Ν.Φ. 8
10 Βριλήσσια 6
11 Κορωπί 6
12 ΧΑΝΘ 4
13 Απ. Καλαμαριάς 3
14 Ηλυσιακός 0


ΠΑΟΚ-ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ 29-26

Πολύ σημαντική νίκη επί του Ιωνικού Ν.Φ., τόσο από βαθμολογικής όσο και από ψυχολογικής άποψης, πέτυχε χθες η ομάδα μας για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος χάντμπολ. Τελικό σκορ 29-26 σε ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι παρουσία 100 και πλέον φιλάθλων του ΠΑΟΚ.

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε πως ο παίχτης με το Νο 23 (πιθανά Παπακυπριανού) του Ιωνικού έπαιζε με σκισμένη φανέλα μετά το πρώτο 5λεπτο και με λωρίδες κλωστών να κρέμονται.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με θετικούς οιωνούς για τον ΠΑΟΚ και πήραμε γρήγορα προβάδισμα 3-1. Από αυτό το σημείο και μετά όμως ένας συνδυασμός παραγόντων έδωσε το δικαίωμα στον Ιωνικό να περάσει μπροστά και να κρατήσει την πρωτοπορία στο σκορ σε όλο το πρώτο ημίχρονο και στις αρχές του δεύτερου.


Ο παίχτης με το 23 του Ιωνικού ήταν ασταμάτητος και πολλές φορές 2 και 3 παίχτες μας όσο δυνατά και να πέφτανε πάνω του δεν μπορούσανε να τον σταματήσουν. Τα δοκάρια υπήρχανε μόνο για μας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ενώ ακόμα και οι καραμπόλες ευνοήσανε τον Ιωνικό και ξεγελάσανε σε δύο φάσεις τους τερματοφύλακες μας, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα μας, παρόλη την σωστή κίνηση του γκολκήπερ μας.

Όλα αυτά μέχρι και τα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Η άμυνα βελτιώθηκε και με 1-2 κλεψίματα και τάπες ήρθανε ορισμένα εύκολα γκολ στον αιφνιδιασμό. Ο τερματοφύλακας του Ιωνικού σταμάτησε να πιάνει τα άπιαστα όπως στο 1ο ημίχρονο και μερικές ουσιαστικές επεμβάσεις του γκολκήπερ μας σε κρίσιμα σημεία οδήγησαν τελικά στην πού σημαντική νίκη.

Μετά από 2 συνεχόμενες ήττες το θετικό αποτέλεσμα ήταν αναγκαίο για να επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα και να μην χάσουμε επαφή με την κορυφή. Μετά από 8 αγωνιστικές λοιπόν ο ΠΑΟΚ ισοβαθμεί στην 3η θέση παρέα με άλλες 5 ομάδες, έχοντας 10 βαθμούς (5 νίκες 3 ισοπαλίες). Το θετικό είναι πως η ομάδα είχε ένα από τα πιο δύσκολα προγράμματα τις πρώτες αγωνιστικές, και αυτό οδήγησε σε κάποιες απώλειες βαθμών που ακόμα δεν τις έχουνε οι ανταγωνιστές του.

Μας άρεσε: Αν και λίγος ο κόσμος στα κρίσιμα σημεία βοήθησε την ομάδα με συνθήματα, δείχνοντας στους παίχτες ένα μικρό δείγμα, του πόσο μπορεί να τους βοηθήσει στα δύσκολα παιχνίδια. Συνεχίστε τις νίκες και αναγκάστε τον κόσμο να ασχοληθεί περισσότερο με το άθλημα. Επίσης μας άρεσε που στο γήπεδο συναντήσαμε (λίγους είναι η αλήθεια), οπαδούς του ΠΑΟΚ που έχουνε διαρκείας στο χάντμπολ. Το διαρκείας κοστίζει μόλις 30 ευρώ.

Δεν μας άρεσε: Τα εισιτήρια που κόψαμε για να μπούμε στο γήπεδο (και κοστίζουν 5 ευρώ μόνο) είχανε αύξων αριθμό ένα νούμερο κοντά στο 100 και πρόκειται για τα εισιτήρια όλων των αγώνων πρωταθλήματος. Η ομάδα εκτός από ψυχολογική στήριξη χρειάζεται και οικονομική για να μπορέσει να διεκδικήσει κάτι παραπάνω Επίσης ο εκνευρισμός και η ένταση μεταξύ των παιχτών μας σε κάποια δύσκολα σημεία του αγώνα.

Το επόμενο Σάββατο στις 18:00 η ομάδα μας αντιμετωπίζει την ΧΑΝΘ. Η άσχημη βαθμολογική θέση των συμπολιτών δεν πρέπει να μας ξεγελάει και πρέπει ο αγώνας αυτός να είναι μόνο τυπικά εκτός έδρας και με όπλο την μαζική μας παρουσία να πάρουμε ένα πολύ χρήσιμο διπλό.

Mε Απόλλωνα στο Κύπελο

Μετά τα δύο αρνητικά αποτελέσματα για την ομάδα μας (ήττα από Πανελλήνιο και Διομήδη) η προσοχή τεχνικής ηγεσίας, παιχτών και διοίκησης στράφηκε στην κλήρωση του κυπέλλου για την φάση των 16. Η κληρωτίδα μας έβγαλε αντιμέτωπους με τον Απόλλων Καλαμαριάς. Μπορεί οι συμπολίτες να βρίσκονται σε άσχημη βαθμολογική θέση έχοντας μόλις μία νίκη και μία ισοπαλία σε 7 αγώνες, ωστόσο πρόκειται για μία ομάδα με μακροχρόνια παράδοση στο άθλημα. Γι' αυτό μόνο εύκολος δεν θα είναι ο αγώνας της 15ης Δεκεμβρίου.

Ο αγώνας είναι νοκ άουτ και η ΠΑΟΚάρα χρειάζεται την παρουσία μας για να επαναλάβει την προπέρσινη πολύ καλή πορεία της, που για πρώτη φορά συμμετείχε στο φάιναλ φορ του αθλήματος. Είμαστε σίγουροι πως η ομάδα για ακόμα ένα παιχνίδι θα δώσει ότι καλύτερο μπορεί για να τιμήσει το σήμα με τον δικέφαλο, το μεγαλείο και την ιστορία που κουβαλάει.

Αναφορικά με το πρωτάθλημα, το Σάββατο στις 18:00 η ομάδας μας αντιμετωπίζει τον Ιωνικό Ν.Φ. στο κλειστό των Συκεών. Το παιχνίδι είναι κρίσιμο αν η ομάδα θέλει να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από πέρσι.

Ο Ιωνικός με 8 βαθμούς (όπως και ο ΠΑΟΚ) συγκαταλέγεται στους συνδιεκδικητές μια θέσης στην 4αδα. Να εξηγήσουμε πως η τελική κατάταξη στο πρωτάθλημα έχει σημασία κυρίως για την φάση των πλέη οφ στην οποία και κρίνεται πραγματικά το πρωτάθλημα. Η παρουσία όλων 9όσων τουλάχιστον δεν θα βρεθούμε στην Τούμπα για τον αγώνα της ομάδας ποδοσφαίρου, είναι απαραίτητη.
---------------------------

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ 25-31

Μπροστά σε 200 φίλους που έδωσαν βροντερή παρουσία στο κλειστό Συκεών ο ΠΑΟΚ πάλεψε αλλά δνε κατάφερε να νικήσει τον παντοδύναμο Πανελλήνιο. Αυτά τα παιδιά πάντως αξίζουν την συμπαράσταση μας

---------------------------
ΠΑΟΚ-Πανελλήνιος
(Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 17:30 γήπεδο Συκεών)


Την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου η ομάδα μας δίνει έναν σημαντικό αγώνα απέναντι στον πρωτοπόρο Πανελλήνιο. Ο δεύτερος στην βαθμολογία ΠΑΟΚ σας χρειάζεται! Έλάτε να τον βοηθήσετε...

Ντέρμπυ κορυφής την Τετάρτη για την ΠΑΟΚάρα στις 5:30 στο κλειστό των Συκεών.


Ντέρμπυ κορυφής λίγα μόλις χρόνια μετά την προσπάθεια για δημιουργία τμήματος χειροσφαίρισης. Ποιος το περίμενε, τόσο σύντομα ντέρμπυ κορυφής. Όσοι έστω και για μια φορά έχουνε βρεθεί στην Τούμπα, στο παλατάκι ή στο παλέ παλιότερα, ξέρουνε πως αυτή η ομάδα με αυτό τον κόσμο με αυτή την ιστορία είναι καταδικασμένη να παίζει για την κορυφή σε όλα τα αθλήματα, εμείς λοιπόν το περιμέναμε.

Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα για την σπουδαιότητα του αγώνα. Με νίκη στρογγυλοκαθόμαστε στην κορυφή, κάνουμε την μεγάλη έκπληξη (για τους άλλους όχι για μας) και μετά άντε γεια. Το μόνο που χρειάζεται να γράψουμε είναι οδηγίες προς ναυτιλλομένους. 17:30 στο κλειστό των Συκεών.

Δεν συζητάμε για τους κατοίκους Συκεών, Νεάπολης κλπ που πρέπει απαραιτήτως να δώσουνε το παρών και δεν έχουνε ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ. Δίνουμε οδηγίες για κατοίκους πιο μακρινών περιοχών και επαρχίας. Όσοι δεν διαθέτετε μέσο μεταφοράς. Κοντά στο γήπεδο τερματίζουνε τα λεωφορεία 23 και 28. Και τα δύο ξεκινάνε από την Πλατεία Ελευθερίας.

Το 23 ακολουθεί την διαδρομή Βενιζέλου-Αγίου Δημητρίου-Ολυμπιάδος και αφού διασχίσει την Άνω πόλη (Ταξιάρχες, Μονή Βλατάδων , Άγιοι Ανάργυροι) καταλήγει σε απόσταση αναπνοής από το κλειστό. Το 28 ακολουθεί την διαδρομή Βενιζέλου-Εγνατία- Κολόμβου και ανεβαίνει από παλιά πλατεία λαχαναγοράς, περιστέρια, ΒΑΟ κλπ. Τερματίζει σε απόσταση αναπνοής από το γήπεδο.

Όσοι έχετε μεταφορικό μέσο αρκεί να βρείτε την διασταύρωση Επταπυργίου με Ρήγα Φεραίου. Όσοι έρθουνε από περιφερειακό και βγούνε στην έξοδο Επταπυργίου κατεβαίνουνε την Επταπυργίου και ένα στενό μετά τα φανάρια στη διασταύρωση Επταπυργίου με Ρήγα Φεραίου (απέναντι από τα
goodys
) στρίβετε δεξιά.

Αντε ΠΑΟΚάρα τρέλλανε μας όλους.


Μεγάλη νίκη
Δούκας-ΠΑΟΚ 29-32
ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο μπάλα και κάποια τμήματα μας φέτος βάλθηκαν να μας κάνουνε να ασχοληθούμε θέλουμε δεν θέλουμε. Στην κορυφή κατά την γνώμη μου φέτος είναι το τμήμα Handball. Μια ομάδα ποιοτικότερη από κάθε άλλη χρονιά, με έναν προπονητή που κατεβάζει την ομάδα όπως αξίζει να παίζει κάθε ομάδα με τον δικέφαλο στο στήθος. 4 νίκες στα 5 πρώτα παιχνίδια .

Ομάδα δυνατή, με νοοτροπία μαχητή και νικητή. Ομάδα ΠΑΟΚσήδικη δηλαδή.

Το παιχνίδι με τον Δούκα ήταν ίσως το πιο δύσκολο μέχρι στιγμής, κόντρα σε ένα από τα δύο φετινά φαβορί για τον τίτλο, η ομάδα μας έδειξε σε κάποιους ότι καλά θα κάνουνε να μην πανηγυρίζουνε από τώρα. Δυνατή άμυνα με δυο τερματοφύλακες που κατεβάσανε ρολά, γρήγορες και οργανωμένες αντεπιθέσεις, που δεν αφήνανε περιθώρια στους παίχτες του Δούκα, παρά μόνο να μαζεύουνε την μπάλα από τα δίχτυα. Ομάδα ικανή να φτάσει ψηλά, και με έναν κόσμο που έχει την δύναμη να την βοηθήσει σε αυτό.

Βέβαια φαίνεται πως κάποιοι δεν βλέπουνε με καλό μάτι την είσοδο του ΠΑΟΚ στις ομάδες που διεκδικούνε κάτι παραπάνω από την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα. Με συνεχόμενες αποβολές στο 2ο ημίχρονο οι διαιτησία φρόντισε ο Δούκας να παίζει με παίχτη παραπάνω στο μεγαλύτερο διάστημα. Η ομάδα νίκησε όμως και τους κύριους με το στραγάλι στο στόμα και με την στήριξη του κόσμου που είναι το αυτονόητο χρέος όλων μας δεν μπορεί κανείς να μας σταματήσει. Τελικό σκορ: 29-32

Αν και είναι άδικο να σταθούμε σε κάποιους παίχτες μεμονωμένα μετά από τέτοια μεγάλη νίκη, δεν μπορώ όμως να μην επισημάνω την καταπληκτική παρουσία 2 παιχτών.

Ο Κότσυφας που έκλεισε την οπτική επαφή με την εστία μας στους παίχτες του Δούκα και με ορισμένες επεμβάσεις σε κρίσιμα σημεία του αγώνα κράτησε το κλειδί για την νίκη. Όλα τα λεφτά όμως ήτανε ο Σαουλίδης, το ΠΑΟΚσάκι από τις Συκιές, ο φυσικός ηγέτης της ομάδας που γύρισε και ελπίζουμε να πανηγυρίσει και να πανηγυρίσουμε κι εμείς μαζί του την «υπέρβαση» φέτος. Μετά από αυτή την νίκη ο ΠΑΟΚ σκαρφάλωσε μόνος στην 2η θέση .

Η ομάδα λοιπόν κάνει μέχρι στιγμής το χρέος της. Καιρός να κάνουμε κι εμείς το δικό μας. Επόμενος αγώνας 31 Οκτωβρίου με τον πρωτοπόρο Πανελλήνιο. Η ομάδα του κου ANT1 έχει ίσως το πιο πλήρες ρόστερ του πρωταθλήματος, όμως ΠΑΟΚ είμαστε. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να γεμίσουμε ασφυκτικά το κλειστό και με τις φωνές μας, τα τύμπανα και την όλη παρουσία μας να σπρώξουμε την ομάδα στη νίκη που θα της δώσει την πρωτιά. ΠΑΟΚ είσαι μόνο η Πρωτιά σου αξίζει.
Το πάρτυ μόλις άρχισε.

iliasthes
Paokmania.gr

Τα αποτελέσματα:

Πανελλήνιος-ΧΑΝΘ 34-30
Διομήδης Αργους-Απ.Καλαμαριάς
35-28
ΓΣ Κορωπίου-Θερμαϊκός
27-28
Ιωνικός Ν.Φ.-Ηλυσιακός
32-27
ΑΣΕ Δούκα-ΠΑΟΚ 29-32

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 5 αγώνες)

Πανελλήνιος 10
ΠΑΟΚ
8
Θερμαϊκός
7
ΑΣΕ Δούκα
6-4αγ.
Ιωνικός Ν.Φ.
6
Διομήδης Αργους
6
ΓΣ Κορωπίου
4
Φίλιππος Βέροιας
4.
ΑΕΚ
4
ΓΑΣ Κιλκίς
4
Απόλλων Καλαμαρ.
3
Βριλήσσια
2-4αγ.
ΧΑΝΘ
2
Ηλυσιακός 0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...