17/4/08

photo N487



paok-oxyro -Χάντμπολ - Α1 Ανδρών Αποτελέσματα

ΑΣ Κιλκίς και ΑΣΕ Δούκα θα αναμετρηθούν στους τελικούς της Α1 χάντμπολ των ανδρών, καθώς απόψε διπλασίασαν τις νίκες τους στην ημιτελική φάση των πλέι-οφ, απέναντι στον ΠΑΟΚ και τον Πανελλήνιο αντίστοιχα. Η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων επικράτησε 31-29 στο Δαϊς και «αποκαθήλωσε» τους πρωταθλητές των δύο προηγούμενων χρόνων, που είχαν τερματίσει πρώτοι στην κανονική περίοδο αλλά εμφανίστηκαν κατώτεροι του αναμενομένου στην πιο κρίσιμη καμπή.

Από την πλευρά του, ο ΓΑΣ Κιλκίς νίκησε στη Θεσσαλονίκη 24-23 τον ΠΑΟΚ και δεν χρειάστηκε καν το πλεονέκτημα έδρας, αφού εξασφάλισε σε δύο παιχνίδια την πρόκριση -για πρώτη φορά στην ιστορία του- στον τελικό. Εκεί θα έχει και πάλι πλεονέκτημα έδρας απέναντι στον ΑΣΕ Δούκα και θα φιλοξενήσει το πρώτο (30/4) και -εφόσον χρειαστεί- το τρίτο παιχνίδι (10 ή 11/5). Ενδιάμεσα, στις 3 ή 4/5, θα γίνει στο Δαϊς ο δεύτερος αγώνας. Τις ίδιες ημερομηνίες θα γίνει η σειρά των «μικρών» τελικών ανάμεσα στον Πανελλήνιο και τον ΠΑΟΚ, με το νικητή να παίρνει το εισιτήριο για το Κύπελλο Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και τον ηττημένο να παίζει στο Τσάλεντζ Καπ.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα των δεύτερων ημιτελικών:

ΠΑΟΚ-ΓΑΣ Κιλκίς       23-24

* Ο ΓΑΣ Κιλκίς προκρίθηκε με 2-0 νίκες.

ΑΣΕ Δούκα-Πανελλήνιος 31-29

* Ο ΑΣΕ Δούκα προκρίθηκε με 2-0 νίκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...