5/4/08

photo N467





paok-oxyro - ΑΠΟ ΠΑΟΚ mania

Όλοι εναντίον του ΠΑΟΚ και…

ΠΑΟΚ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ

O ΠΑΟΚ στην πιο δύσκολη στιγμή της ιστορίας του μετράει φίλους και εχθρούς

Η Λάρισα που δεν μας έδωσε εισιτήρια το μπάσκετ είναι ένας από αυτούς. Το ίδιο και η Λιβαδειά και κάθε αφεντικό των συλλόγων του κάθε χωριού που προσκυνάει το αθηναϊκό κατεστημένο και γελάει πάνω από το νεκρό πτώμα του ΠΑΟΚ….

Έχει όμως ο καιρός γυρίσματα !

Στο μεταξύ ύστερα από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα

ΚΑΕ-ΠΑΕ ΚΑΙ ΑΣ εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση...

Κοινή ανακοίνωση στο πλαίσιο της συνάντησης που είχαν σήμερα (4/4) το απόγευμα με θέμα τη συσπείρωση των δυνάμεων του ΠΑΟΚ, παρουσία των προέδρων του Θοδωρή Ζαγοράκη, Θανάση Κατσαρή και Βαγγέλη Γαλατσόπουλου, εξέδωσαν οι ΠΑΕ, ΚΑΕ και ΑΣ

«Για τους τρεις προέδρους ο ενιαίος ΠΑΟΚ δεν είναι ένας "ξύλινος" τίτλος. Είναι πλέον μια πραγματικότητα που αποτελεί την κινητήρια δύναμη του ΠΑΟΚ σε όλα τα μέτωπα», αναφέρει μεταξύ άλλων η κοινή ανακοίνωση που εκδόθηκε.

Στη διάρκεια της συζήτησης, αναλύθηκαν και οι τρόποι αντιμετώπισης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν δυο τμήματα του συλλόγου: «Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, το παράδειγμα για ένωση των ¨ασπρόμαυρων¨ δυνάμεων και συνολική προσπάθεια για να ξεπεραστεί η κρίση δίδεται από τους ηγέτες του ΑΣ, της ΠΑΕ και της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος μετρά τώρα στις δύσκολες στιγμές φίλους και εχθρούς.

Η προσπάθεια έχει την συμπαράσταση των εκατοντάδων χιλιάδων οπαδών τις ομάδας μας που δικαιούνται ένα καλύτερο μέλλον και θα το έχουν κόντρα σε όλους όσοι συνωμοτούν σε βάρος μας. Ο κοινός αγώνας θα είναι επίπονος αλλά το αίσιο τέλος για το οποίο αισιοδοξούμε, θα δώσει σε όλους τη δύναμη να οργανώσουμε το αύριο στοχεύοντας στην κορυφή», αναφέρει η ανακοίνωση.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ.

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΟΒΑΣΤΕ,ΤΡΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

(ΛΑΡΙΣΑ....ΛΕΙΒΑΔΙΑ...Κ.Τ.Λ) ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ.

ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...