8/4/08

photo N472


paok-oxyro - ΑΠΟ ΠΑΟΚ mania

PAOK TV!(πατήστε στο baner...)

Λένε πως είσαι μια ουτοπία… Όχι, αδέρφια, ο ΠΑΟΚ δεν είναι ουτοπία. Μπορεί να περνάμε τις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορίας μας αλλά αυτή η ΙΔΕΑ όχι απλά κρατάει μέσα καλά κρατημένη την φλόγα αλλά είναι ικανή από μόνη της να δημιουργεί.
Η παρέα του Paokmania δεν ήταν όπως ίσως να φαντάζεστε μερικοί από εσάς, 5-10 τύποι που όλη την ημέρα ζουν μπροστά σε έναν υπολογιστή. Το αντίθετο… Είμαστε και θα είμαστε ΠΑΟΚ στο γήπεδο, στον δρόμο, στα ματς, στις πορείες, στις ταβέρνες, στο χαβαλε, στις χαρές, στις λύπες...
Κι όμως μέσα από τον χώρο του διαδυκτίου καταφέραμε και προσπαθούμε να βοηθήσουμε κυρίως με την όρεξη μας να στηρίξουμε και να κρατήσουμε της ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ ΙΔΕΑ.
Πριν ένα χρόνο και ένα μήνα μπήκε στην ζωή μας το paokmania.gr ενώ αύριο κλείνει ένα χρόνο ζωής το paokmania web radio! Το ράδιο που εκπομπές κάνουν μόνο ΠΑΟΚΤΗΔΕΣ με μόνο κέρδος φυσικά την κάλυψη… της τρέλα τους!
Σήμερα 5 Απριλίου του 2008 ήρθε η ώρα να ανακοινώσουμε κάτι που το ετοιμάζουμε πάρα πολλούς μήνες!
Σήμερα λοιπόν ήρθε η ώρα να ανακοινώσουμε το PΑΟΚ TV !
Eδώ και δέκα μήνες βρίσκεται στην κατοχή μας το http://www.xn--paotv-ybe.com/ και http://www.paoktv.gr/ σε λίγες μέρες θα βρίσκονται αυτές οι ιστοσελίδες στην διάθεση σας. Μέχρι τότε μία μικρή δόση της διαδυκτιακής μας τηλεόρασης θα παίρνεται από εδώ http://www.paoktube.com/paoktv/
Δηλαδή για λίγες μόλις ημέρες η διαδυκτιακή μας τηλεόραση θα φιλοξενείται στο paoktube άλλη μία ιστοσελίδα που φτιάχτηκε από εμάς για εσάς με πολύ μεράκι και σας ευχαριστούμε πολύ που αγκαλιάζετε αυτήν την προσπάθεια!Από το PAOK TV μπορείτε να παρακολουθείτε μέχρι τώρα μία λίστα από πολλούς αγώνες του ΠΑΟΚ αλλά και από διάβορα άλλα βίντεο που αφορούν την λατρεία με τα τέσσερα γράμματα.Στις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσουμε παρουσίαση εκπομπών μέσω του PAOK TV τις οποίες δεν μπορούν να παρακολουθούν κάτοικοι εκτός Θεσσαλονίκης αλλά και πολλές άλλες εκπλήξεις.
Το PAOK ΤV όπως το βλέπετε σήμερα είναι ακόμα σε πολύ αρχικό στάδιο κάθε μέρα θα βελτιώνεται! Θέλουμε να έχουμε την στήριξη σας κα ιτην κατανόηση σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...