27/2/20

oxyro N 3.950





Superleague Κ19

Ξάνθη - ΠΑΟΚ - 2-3

Μια… ανάσα από ένα ακόμα πρωτάθλημα βρίσκεται η Κ19 του ΠΑΟΚ, αφού η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία «πέρασε» και από την Ξάνθη με 2-3, επέκτεινε το τρομερό αήττητο σερί της και μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο ακόμα και αύριο, Κυριακή (1/3), αν την ευνοήσουν τα αποτελέσματα.

Μπορεί η τρέχουσα να είναι η 26η (και τελευταία) αγωνιστική του πρωταθλήματος, ωστόσο οι ομάδες «χρωστάνε» τρεις αγωνιστικές, που θα δώσουν τις επερχόμενες εβδομάδες.

Με την νίκη της στη Ξάνθη, η αήττητη αρμάδα του Πάμπλο Γκαρσία ανέβηκε στους 61 βαθμούς, δέκα περισσότερους από τον δεύτερο Παναθηναϊκό που υποδέχεται αύριο  (1/3) τον Βόλο.

Μάλιστα, αν οι «πράσινοι» γκελάρουν κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας, τότε οι «ασπρόμαυροι» θα ανακηρυχθούν πρωταθλητές, μιας και η διαφορά των 10 πόντων δεν θα μπορεί να καλυφθεί στις τρεις επόμενες αγωνιστικές.

Σε περίπτωση νίκης του Παναθηναϊκού, η διαφορά θα πέσει στους επτά και απλά η στέψη απλά θα πάρει παράταση.

Ο Δικέφαλος στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές αντιμετωπίζει, εκτός έδρας Πανιώνιο, Άρη και Λαμία, και αναζητά μια μόνο νίκη για να κλειδώσει και μαθηματικά τον τίτλο, χωρίς να τον ενδιαφέρει τι θα κάνει ο δεύτερος Παναθηναϊκός. που θα έχει να αντιμετωπίσει ΟΦΗ (εκτός), Ολυμπιακό (εκτός) και Ατρόμητο (εντός).



Superleague Κ17

Λαμία - ΠΑΟΚ - 0-6

Με άνεμο ...ευνοϊκό – όχι φυσικά για το πέταγμα του χαρταετού, μα για ποδόσφαιρο πλουραλιστικό- η Κ17 ταξίδεψε στη Λαμία, κέρδισε 6-0 και παρέμεινε στην κορυφή. Άλλα έξι ματς και φύγαμε για το Final Four.

Πολλές οι φάσεις στο α' ημίχρονο, αλλά ένα το γκολ. Στο 42′ ο Σμυρλής έβγαλε την ασίστ και ο Κουτεντάκης έκανε το 0-1. Στην επανάληψη ωστόσο, ο ΠΑΟΚ ήταν καταιγιστικός. Στο 51′ ο Σμυρλής έκανε το 0-2 από την πάσα του Κoυλούρη, στο 55′ ήταν η σειρά του Κoυλούρη, που εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Ξεπαπαδάκη. Συνέχισε με κεφαλιά ο Κουτσίδης για το 0-4, έπειτα από κόρνερ του Κουλούρη στο 73′ και στο 82′ ήρθε ο Κεδίκογλου για το 0-5. Κάπου στο 90′ και πάλι ο Κεδίκογλου από την ασίστ του Σμυρλή, διαμόρφωσε το τελικό 0-6.

ΠΑΟΚ: Μπότης, Τασιούρας (60′ Καμαρός), Ξεπαπαδάκης, Μανωλιούδης (71′ Κουτσίδης), Ζίλος (56′ Τσιακούμης), Τσίκος, Σπυράκος, Κουτεντάκης (71′ Ρούμιαντσεβ), Κεδίκογλου, Δαρέλας (46′ Κoυλούρης), Σμυρλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.207

Basket League  5η αγωνιστική Γ’ Φάσης  ΠΑΟΚ - Μαρούσι - 77-62  Πλησιάζοντας ξανά το triple-double ο Αμερικανός, ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στα...