7/2/20

oxyro N 3.939


















Χάντμπολ γυναικών // Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος

ΠΑΟΚ - Ο.Φ. Νέας Ιωνίας - 27-19 // Ημίχρονο: 12-6

Συμμετοχή σε έναν ακόμα τελικό για το τμήμα χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ Mateco, το οποίο το απόγευμα του Σαββάτου 8 Φεβρουαρίου, αντιμετώπισε στο Φιλίππειο Γυμναστήριο της Βέροιας την ομάδα της Νέας Ιωνίας, στον 34ο τελικό του θεσμού, τον οποίο και κέρδισε με 27-19.

Ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ξεκίνησε με τις Καμπόιμ (ΤΦ), Γκάτζιου, Χατζηπαρασίδου, Φερφόλια, Ζύγουρα, Μούρνου και Νίκολιτς, μπήκε δυνατά και προηγήθηκε με 4-2 στο πρώτο δεκάλεπτο. Στο δεύτερο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου ο Δικέφαλος έπαιξε καλή άμυνα, η οποία του προσέφερε επιθετικές λύσεις και  ένα προβάδισμα τριών γκολ, 8-5. Στo τελευταίο δεκάλεπτο, οι νταμπλούχες ήταν ασταμάτητες και πήγαν στα αποδυτήρια με σκορ 12-6 και την ψυχολογία στα ύψη ενόψει του δευτέρου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, τόσο η αμυντική όσο και η επιθετική μετάβαση του ΠΑΟΚ Mateco ήταν καταιγηστική, με τον Δικέφαλο να προηγείται στο πρώτο δεκάλεπτο με 17-10. Στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου οι νταμπλούχες, οι οποίες βρέθηκαν όλες σε φανταστική μέρα ανέβασαν την διαφορά για πρώτη φορά στα δέκα γκολ, 23-13. Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος με σκορ 27-19 και με τον Δικέφαλο να κατακτά για δεύτερη συνεχή χρονιά το τρόπαιο!

MVP του τελικού αναδείχθηκε η τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Mateco, Μπρούνα Καμπόιμ!

Παρόντες μεταξύ άλλων στον τελικό,.οι αντιπρόεδροι κ.κ. Παπαδόπουλος, Ησαϊάδης,τα μέλη του ΔΣ κ.κ. Μπεκιάρης, Μελλισόπουλος, ο εκπρόσωπος του ΑΣ στην ΚΑΕ κ. Καρούσης.

ΠΑΟΚ Mateco (Πελεκίδης): Νούσια, Χατζηπαρασίδου 5, Μεντεσίδου, Γκάτζιου 11, Ζυγούρα 3, Κρίτζαλη, Ντε Ολιβέιρα, Σαμολαδά, Μούρνου 2, Φερφόλια 4, Τσικνάκη, Νίκολιτς 1, Βαφειάδου 1, Παναγιωτίδου, Κωστοπούλου, Ματαρώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...