7/2/20

oxyro N 3.934




Χάντμπολ ανδρών 15η αγωνιστική

ΠΑΟΚ - Α.Σ.Ε. Δούκα - 26-24 / Ημίχρονο: 13-9

Με το σώμα στη Νεάπολη και το μυαλό στην Βέροια, εκεί όπου η γυναικεία ομάδα του Συλλόγου διεκδικούσε το τρόπαιο, οι «μάγκες με τα ασπρόμαυρα» υποδέχτηκαν στο Κλειστό Νεάπολης τον Α.Σ.Ε. Δούκα, τον οποίο και νίκησε με 26-24

Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες στο 13-9 με τον Δικέφαλο να παίζει πολύ καλή άμυνα, ενώ το φωτεινό ταμπλό έδειξε στη λήξη του αγώνα 26-24

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Αλέξη Παπαβασίλη είναι η εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην Bianco Monte Δράμας για την 16η αγωνιστική της Handball Premier.

ΠΑΟΚ (Αλέξης Παπαβασίλης): Κωστακίδης Π. 11, Παλάσκας 1, Μπαλτατζής, Κοκώνης 2, Αποστόλου 1, Εμμανουήλ, Γιαννακίδης, Τσαναξίδης 2, Ελευθεριάδης, Κωστακίδης Θ., Μαστορογιάννης 5, Κυριακίδης, Γιορανίδης, Κυπραίος 3, Κριούτσκοφ, Τσέγιοβιτς 1.



Πόλο Ανδρών 13η αγωνιστική

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ -12-11

Για την 13η αγωνιστική της Α1 Υδατοσφαίρισης ανδρών, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο Γουδή, γνωρίζοντας την ήττα με 12-11.

Στο πρώτο οκτάλεπτο, αν και ο Δικέφαλος βρέθηκε πίσω με δύο γκολ σε δύο περιπτώσεις, πρώτα με 2-0 και έπειτα με 3-1, κατάφερε να κλείσει ισόπαλος το οκτάλεπτο χάρη στα γκολ των Κολμπένοφ και Νίκου Προσινικλή, 3-3.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι δύο ομάδες σκόραραν από ένα τέρμα στα πρώτα λεπτά, 4-4. Στη συνέχεια, ο Δικέφαλος πήρε το πρώτο δικό του προβάδισμα με γκολ του Παπάκου, 4-5, ωστόσο οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν γρήγορα σε 5-5. Στο τελευταίο τρίλεπτο, οι δύο ομάδες πέτυχαν από ένα τέρμα, 6-6, ωστόσο τον επίλογο του ημιχρόνου έγραψε ο Καλαϊτζής, βάζοντας μπροστά τον ΠΑΟΚ Prima Holidays με 6-7.

Στην επανάληψη, οι παίκτες του Πάνου Βέργου πήραν για πρώτη φορά στο παιχνίδι προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη στο τέρμα του Παπάκου, 6-8. Στα τελευταία λεπτά, μπορεί ο Παναθηναϊκός να μείωσε στο γκολ, 8-9, ωστόσο ένα τέρμα του Σαρησάββα έξι δευτερόλεπτα πριν την λήξη έδωσε και πάλι το προβάδισμα των δύο τερμάτων, 8-10, με αυτό να είναι και το σκορ στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου.

Στο τέταρτο και καθοριστικό οκτάλεπτο, με τέσσερα σερί τέρματα των γηπεδούχων ο Δικέφαλος έμεινε πίσω στο σκορ, 12-10. Ο Δικέφαλος μείωσε 36 δευτερόλεπτα πριν την λήξη σε 12-11, ωστόσο δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω γνωρίζοντας την ήττα με 12-11.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον ΠΑΟΚ Prima Holidays, η εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Χίο στις 15 Φεβρουαρίου για την 14η αγωνιστική της Α1.

Οκτάλεπτα: 3-3, 3-4, 2-3, 4-1

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Γρηγοριάδης, Σαρησάβας, Κολμπένοφ, Προσινικλής Ν., Νικολαΐδης, Κεχαλάρης, Καλαϊτζής, Παυλίδης, Παπάκος, Προσινικλής Π., Ράντονιτς, Μουρατίδης, Σαλαμανης, Βοζίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...