16/2/20

oxyro N 3.943




Κ19 Super League

Αελ - ΠΑΟΚ - 0-2

Για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών των ομάδων Κ19 της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε εκτός έδρας (στο Αλκαζάρ) την ΑΕΛ  με 0-2...

Οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία και του Μίροσλαβ Σνάουτσνερ κυριάρχησαν σε ολόκληρο το 90λεπτο και με ένα γκολ στο φινάλε του πρώτου μέρους και ένα στο ξεκίνημα του δευτέρου έφτασαν σε μία ακόμα νίκη.

Ο Τζόλης στο 42′ εκτέλεσε κόρνερ και με κεφαλιά ο Γκορτετζιάνι άνοιξε το σκορ, ενώ στο 48′ οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Ο Γκορτετζιάνι έδωσε την ασίστ, ο Τζόλης εκτέλεσε και το παιχνίδι μετατράπηκε σε τυπική διαδικασία.

Ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε την εντός έδρας ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό και αύξησε την διαφορά του από τους δεύτερους Πράσινους στους τέσσερις βαθμούς.

ΠΑΟΚ: Ταλιχμανίδης, Καλουτσικίδης, Παναγιώτου, Γιαξής, Αβεντισιάν, Τσιγγάρας , Σαλαμούρας, Δούμτσης (61′ Γροσδης), Τζόλης (72′ Πουρναράς), Γκορτετζιάνι (61′ Πανίδης), Κούτσιας (72′ Πιπιλιάρης)



Ποδόσφαιρο Γυναικών

Eθνική Σκοπίων - ΠΑΟΚ - 0-5

Με το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής να μην έχει προγραμματισμένα παιχνίδια αυτό το σαββατοκύριακο, ο ΠΑΟΚ Morris επέλεξε να αντιμετωπίσει την εθνική ομάδα των Σκοπίων, ταξιδεύοντας στην Δοϊράνη.

Ο Δικέφαλος κυριάρχησε στην αναμέτρηση, κάνοντας μία πολύ καλή εμφάνιση. Ο Σπύρος Φιλίππου έλαβε θετικά μηνύματα απ’όλες τις παίκτριες του, οι οποίες ήταν πειθαρχημένες και συγκεντρωμένες σε όλο το 90λεπτο.

Στο πρώτο ημίχρονο οι «ασπρόμαυρες» άνοιξαν το σκορ με την Πούλιου και διπλασίασαν τα τερματά τους με την Betancourt. Στην επανάληψη, ήρθε η σειρά της Βαρδαλή να σκοράρει ενώ η Ζώτου που πέρασε ως αλλαγή σκόραρε δύο φορές δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη του Δικεφάλου.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης ότι ο Σπύρος Φιλίππου χρησιμοποίησε εννιά παίκτριες, οι οποίες προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του Δικεφάλου, το ανεπίσημο ντεμπούτο της Κοντοστάνου με τα «ασπρόμαυρα», αλλά και η τρομερή εμφάνιση της 16χρονης Ζώτου, η οποία ανέβηκε φέτος από την Β’ ομάδα και σκόραρε δύο φορές.

Ο ΠΑΟΚ Morris, στρέφει πλέον την προσοχή του στον εκτός έδρας αγώνα, στην Λάρισα απέναντι στην τοπική ΑΕΛ 64.

Σκόρερς: Πούλιου, Betancourt, Βαρδαλή, Ζώτου 2

ΠΑΟΚ (Φιλίππου): Χατζηχαριστού (46’ Παπακωνσταντίνου), Χατζηγιαννίδου (80’ Κωνσταντινίδου), Smiljkovic, Δημητρίου (75’ Ζώτου), Μήτκου, Στράντζαλη, Γκάτσου, Κακαμπούκη, Βαρδαλή (78’ Κοντοστάνου), Betancourt (60’ Δοϊρανλή), Πούλιου (55’ Πατερνά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...