21/2/20

oxyro N 3.945





Super League Κ19 

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός - 4-0

Για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ19 του ΠΑΟΚ διέλυσε την αντίστοιχη του γάβρου με 4-0 ...

Η Κ19 του Δικεφάλου μετέτρεψε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό σε παράσταση για ένα ρόλο, επικράτησε με 4-0 και συνέχισε ακέθεκτη την πορεία της προς τον τίτλο.

 Με τη γνωστή συνταγή ξεκίνησαν την αναμέτρηση οι Πάμπλο Γκαρσία και Μίροσλαβ Σνάουτσνερ. Ταλιχμανίδης κάτω από τα δοκάρια, Παναγιώτου και Μιχαηλίδης στα στόπερ, Καλουτσικίδης και Τάχατος μπακ, Τσιγγάρας , Γιαξής και Δούμτσης τριάδα στα χαφ και στην επίθεση βρέθηκαν οι Γκορτεζιάνι, Τζόλης και Κούτσιας.

Το πρώτο κομμάτι του αγώνα πέρασε χωρίς ιδιαίτερες φάσεις, με τον ΠΑΟΚ να έχει την υπεροχή, αλλά να μην καταφέρει να απειλήσει ουσιαστικά. Όλα αυτά βέβαια μέχρι το 30′, όταν οι παίκτες του Δικεφάλου ανέβασαν ρυθμό και… τελείωσαν το παιχνίδι.O Δούμτσης έδωσε τη μπάλα στον Κούτσια με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, αυτός έκανε προσποίηση στον προσωπικό του αντίπαλο και εκτέλεσε τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού για το 1-0.

Έξι λεπτά μετά ο Τσιγγάρας βρήκε τον Τζόλη στη γραμμή της μεγάλης περιοχής κι αυτός με άψογο πλασέ έκανε το 2-0, ενώ στο 38′ μετά από λάθος του πορτιέρε των Ερυθρόλευκων ο Τζόλης εκτέλεσε άψογα για το 3-0.

Στην επανάληψη και με όλα να έχουν κριθεί, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, ο ΠΑΟΚ διαχειρίστηκε άψογα το παιχνίδι και στο 68′ έδωσε διαστάσεις θριάμβου με τον Γκορτεζιάνι να εκτελεί μετά από κάθετη του Γρόσδη.

O Δικέφαλος άνοιξε την διαφορά του από τον Παναθηναϊκό στους επτά βαθμούς και περιμένει το παιχνίδι των Πράσινων στην Τρίπολη για να δει ποια θα είναι ακριβώς η διαφορά του από τους διώκτες του.

ΠΑΟΚ (Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Παναγιώτου, Μιχαηλίδης, Καλουτσικίδης, Τσιγγάρας Τάχατος (71' Αβεντισιάν), Κούτσιας (71' Πιπιλιάρης ), Γιαξής, Γκορτεζιάνι (77' Πανίδης), Δούμτσης (65' Γρόσδης), Τζόλης (71' Κωνσταντέλιας).

Ολυμπιακός (κηπουρός): Τζολάκης, Κεραμιδάς, Γκοτζαμανίδης, Νικολής, Μαρτίνης, Σουρλής, Φέκκας, Αρσενίδης, Μαρίνος, Καράκουτης (76' Κατσαβάκης), Μπουλάρι (83' Σαπουντζής).



Super League Κ17

ΠΑΣ - ΠΑΟΚ - 0-2

Συνέχισε νικηφόρα την πορεία της στο πρωτάθλημα της Super League η Κ17. Η ομάδα των Παπαβασιλείου και Ταξίδη κέρδισε 2-0 τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα και διατήρησε την διαφορά των τεσσάρων βαθμών από τον Άρη.

Ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ήταν αρκετό, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ είχε και δοκάρι, όπως και σωρεία ευκαιριών. Στο 35′ ο Τασιούρας άνοιξε το σκορ μετά από την ασίστ του Κεδίκογλου, ο οποίος χρίστηκε επίσης σκόρερ στο 58′ στην επαναφορά της μπάλας από το σουτ του Σμυρλή. Στο 83′ δε, ο ΠΑΣ κέρδισε πέναλτι που απέκρουσε ωστόσο ο Μοναστηρλής.

ΠΑΟΚ: Μοναστηρλής, Κιτσάκης (75′ Σπυριδόπουλος), Σινανάι, Κουλιεράκης, Μανωλιούδης, Τσίκος, Τασιούρας, Κουτεντάκης, Κεδίκογλου (82′ Ζίλος), Κoυλούρης (65′ Κουίδης), Σμυρλής (82′ Ξεπαπαδάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...