27/11/16

oxyroN2.937




Πρωτάθλημα Super League Κ20

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος - 1-1

Σε ένα παιχνίδι που δεν έλειψαν οι σκληρές μονομαχίες και η ένταση, ΠΑΟΚ και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1.
Το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία υποδέχθηκε την Κ20 του Ατρομητου στο γήπεδο της Νίκης Μεσημερίου και παρά το γεγονός ότι είχε αρκετές φάσεις, αλλά και τον έλεγχο του αγώνα, δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη που ήθελε.
Οι "ασπρόμαυροι" ευτύχησαν να προηγηθούν στο 64ο λεπτό, με τον Τζοβάρα να ανοίγει το σκορ με διπλή προσπάθεια, ενώ στο ξεκίνημα του αγώνα ο Σταθόπουλος αστόχησε από τα έντεκα βήματα.
Ωστόσο λίγο πριν το τέλος και συγκεκριμένα στο 82' δέχθηκαν ένα "κρύο" γκολ, χάνοντας μέσα από τα χέρια τους τη νίκη, με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή να βρίσκει τους "ασπρόμαυρους" να αποχωρούν από το γήπεδο με την απογοήτευση αποτυπωμένη στα πρόσωπα τους.



Πρωτάθλημα Super League Κ17

Βέροια - ΠΑΟΚ -1-4

Επιστροφή στις νίκες για την Κ17 του ΠΑΟΚ, η οποία πέρασε με 4-1 από τη Βέροια, ανεβαίνοντας στους 17 βαθμούς και στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος της Super League, πίσω από τον ΠΑΣ Γιάννινα που μετρά 19 βαθμούς.
 Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με πέναλτι στο 36', μα η ομάδα των Βασίλη Μήττα και Βασίλη Καναρά αντέδρασε γρήγορα, στο 41', με ωραία εκτέλεση φάουλ του Βρακά. Στο 46' ο Γκαργκαλατζίδης εκμεταλλεύτηκε την σέντρα του Γαϊτανίδη κι έβαλε τον ΠΑΟΚ μπροστά στο σκορ, ενώ στο 54' έγινε ο Γαϊτανίδης σκόρερ (από σέντρα του Λύρατζη) για να εδραιώσει ουσιαστικά τη νίκη του Δικέφαλου. Το τελικό 4-1 για τον ΠΑΟΚ διαμόρφωσε ο Λύρατζης, έπειτα από ασίστ του Γκαργκαλατζίδη.

ΠΑΟΚ: Συλλέκτης, Διαμαντής (80' Γεωργιάδης), Μιχαηλίδης, Λύρατζης, Βουτσάς, Μανιώτης (65' Κύρτσος), Τσιγγάρας, Σαλαμούρας, Βρακάς, Γαϊτανίδης, Γκαργαλατζίδης (80' Αζίζ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...