2/11/16

oxyroN2.909




2ος γύρος του UEFA Youth League, Κ20

ΠΑΟΚ - Άγιαξ - 0-2

Στο πλαίσιο του 2ου γύρου του UEFA Youth League, η Κ20 του ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα στο Καυτανζόγλειο από την αντίστοιχη του Άγιαξ με 0-2...
Εύκολο δεν ήταν, μα άξιζε κάθε στιγμή για την προσπάθεια, τον δυναμισμό και το πάθος που κατέθεσαν στο γήπεδο οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος υπέκυψε τελικά, στον Αγιαξ, ο οποίος κέρδισε 2-0 στο πρώτο ματς αυτής της φάσης του UΕFA Youth League, έχοντας πλέον σημαντικό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στην Ολλανδία.
Σαφώς οφείλουμε να αναφέρουμε ότι ο Αίαντας μετρά πλέον δέκα νίκες σε δέκα ματς (επτά στο ολλανδικό πρωτάθλημα, τρία στο Youth League) με 32 γκολ και μόλις ένα παθητικό.
Η ρεβάνς
Ο επαναληπτικός αγώνας στο Αμστερνταμ, στο βοηθητικό γήπεδο του Αγιαξ, θα διεξαχθεί στις 22.11 (19.00 τοπική ώρα) και όχι στις 23.11, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, κατόπιν αιτήματος του Αίαντα για χρήση του γηπέδου ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα που θα προκριθεί θα αγωνιστεί σε έναν άτυπο γύρο play off κόντρα στις ομάδες που θα τερματίσουν στην δεύτερη θέση των οκτώ ομίλων του Youth League, που αφορά τις 32 ομάδες που συνθέτουν τους ομίλους του Champions League. Τελικά, από αυτή την διαδικασία θα προκύψουν οι 16 καλύτερες ομάδες τόσο από το Champions League Path, όσο και από το Domestic Champions Path. Είναι ήδη γνωστές οι δεύτερες ομάδες των οκτώ ομίλων. Πρόκειται για τις: Βασιλεία, Μπενφίκα, Μάντσεστερ Σίτι, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπάγερ Λεβερκούζεν, Ντόρτμουντ, Μπριζ, Σεβίλλη.

ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Παπαθανασίου, Δοδοντσάκης, Δημητρίου, Γιαλαμούδης, Μελετίδης, Ματθαίου (45' Λύρταζης), Χατζηδίμπας, Χατζηστραβός (45' Κόζακ), Τζοβάρας (68' Γκαργκαλατζίδης), Σταθόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...