5/11/16

oxyroN2.912




2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών Πολο

ΠΑΟΚ - ΝΟ Πατρών - 15-3

Εντυπωσιακός ο ΠΑΟΚ MORRIS στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του, στα πλαίσια της 2ης Αγωνιστικής της Α1 Εθνικής Κατηγορίας, νίκησε άνετα τον Ναυτικό Όμιλο Πατρών με 15-3 στο Εθνικό Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης.
Οι παίκτες του Δικεφάλου έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους, προηγούμενοι 2-0 στο πρώτο οκτάλεπτο και 4-1 στο δεύτερο. Το τρίτο και το τέταρτο οκτάλεπτο απλώς επιβεβαίωσαν την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ MORRIS, οι παίκτες του οποίου σε καμία στιγμή δεν άφησαν τους αντιπάλους να πιστέψουν ότι θα είχαν καλύτερη τύχη στο παιχνίδι.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ MORRIS δήλωσε αποκλειστικά στο acpaok.gr: 
«Το παιχνίδι, όπως εξελίχθηκε για εμάς, δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολο. Ωστόσο, το ζητούμενο στο σημερινό παιχνίδι ήταν να έχουμε μία σταθερή συμπεριφορά, τόσο στον αμυντικό τομέα, όσο και σχετικά με το θέμα των ισορροπιών στην επίθεση. Θεωρώ ότι και στα δύο αυτά κομμάτια, πετύχαμε αρκετά πράγματα. Ίσως στην επίθεση θα μπορούσαμε να είχαμε δημιουργήσει περισσότερες και καλύτερες προϋποθέσεις, αλλά σε γενικές γραμμές εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος.».

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 4-1, 5-1, 4-1.

ΠΑΟΚ (ΒΕΡΓΟΣ): Καραμπέτσος, Σαρησάββας 2, Ζάτοβιτς 1, Προσινικλής Ν. 1 , Νικολαΐδης 1, Νάνος, Παπαποστόλου 1, Σάριτς 6, Δημητριάδης 1, Μουρατίδης, Τσολακούδης 1, Προσινικλής Π., Σιορδίλης, Σιώπκας 1, Πολύζος



10η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League Κ20

Πανιώνιος - ΠΑΟΚ - 0-1

Για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ20 του ΠΑΟΚ επικράτησε εκτός έδρας του Πανιωνίου με 1-0...
Μεγάλη νίκη κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Η Κ20 του Δικεφάλου με γκολ του Χατζηδίμπα στο 92′ έφυγε με το διπλό από την έδρα του Πανιωνίου και συνέχισε νικηφόρα την πορεία της στο πρωτάθλημα της Super League.

ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης , Παπαθανασίου, Γιαλαμούδης, Δημητρίου, Δοδοντσάκης, Κυριλλίδης, Κόζακ, Χατζηστραβός (46′ Χατζηδίμπας), Παπαδόπουλος (46′ Τζοβάρας), Κραγιόπουλος, Σταθόπουλος (60′ Καπρέτσος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...