3/11/16

oxyroN2.910












 

4η αγωνιστικη των ομίλων του Europa League

ΠΑΟΚ - Καραμπάγκ - 0-1

Μπροστά σε περίπου 12.000 οπαδούς μας ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε κατώτερος του αναμενομένου για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League έχασε στην Τούμπα από την Καραμπάγκ με 0-1...

Η βαθμολογία του ομίλου
1. Φιορεντίνα 10 (11-2)
2. Καραμπάγκ 7 (6-7)
3. ΠΑΟΚ 4 (2-4)
4. Σλόβαν Λίμπερετς (4-10)


Βλάνταν Ιβιτς:
«Μείναμε πίσω, αλλά υπάρχουν άλλα δύο παιχνίδια. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε βαθμούς. Πρέπει να συνεχίσουμε όσο έχουμε ελπίδες για την πρόκριση. Προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι από την αρχή, είχαμε λίγες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο ξέραμε ότι θα ψάξουν γρήγορες αντεπιθέσεις. Δεχτήκαμε ένα γκολ, είχαν και άλλες ευκαιρίες, εμείς προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε, βγήκαμε μπροστά, αλλά δεν τα καταφέραμε…»

Γιώργος Τζαβέλλας:
Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Δεν ήμασταν καλοί. Θα είναι ψέματα να σας πω ότι είμαστε ευχαριστημένοι από αυτό παίξαμε. Πρέπει να το συζητήσουμε μεταξύ μας, γιατί πάνω σε αυτή την κατεύθυνση δεν μπορούμε να συνεχίσουμε».
Για την Καραμπάγκ: «Νομίζω η Καραμπάγκ δεν είχε ευκαιρίες, αλλά ήταν μια ομάδα που προσπάθησε να πατήσει την μπάλα κάτω. Δεν μπήκαμε όπως θα έπρεπε. Κάτι δεν κάναμε σωστά και πρέπει να το βρούμε».
Για τη συνέχεια στο Europa League: «Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για μας. Θα πρέπει να πάμε στην Ιταλία να διεκδικήσουμε κάτι. Εχουμε μείνει πίσω».


Χοσέ Κάνιας
«Συνέβη αυτό που δε θέλαμε… Χάσαμε το παιχνίδι στην έδρα μας. Στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε τον έλεγχο, δεν απειληθήκαμε σχεδόν καθόλου. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ξέρω τι έγινε, είχαμε και πάλι τον έλεγχο, δεχτήκαμε ένα γκολ όμως. Αυτά είναι μέσα στο ποδόσφαιρο αλλά νομίζω δεν αξίζαμε την ήττα»

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Τζαβέλλας, Λέοβατς, Τσίμιροτ (81' Σακχόφ), Κάνιας, Μπίσεσβαρ (73' Τιάμ), Ροντρίγκες, Αθανασιάδης, Μυστακίδης (60' Περέιρα).

Καραμπάγκ: Sehic, Garayev, Medvedev, Ndlovu (76' Reynaldo), Muarem (87' Ismayilov), Sadygov, Amirguliyev (64' Michel), Almeida, Agolli, Huseynov, Quintana.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...