27/11/16

oxyroN2.936



8η αγωνιστκή της Basket Legue

ΠΑΟΚ - ΡΕΘΥΜΝΟ - 77-75

Για την 8η αγωνιστκή της Basket Legue, o ΠΑΟΚ επικράτησε στο "Παλατάκι" του Ρέθυμνου με 77-75... Ο «Δικέφαλος» ήταν μπροστά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και με πρώτους σκόρερ τους Sibert (24) και Γλυνιαδάκη (15) πήρε το ροζ φύλλο αγώνα που τον κράτησε στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Σούλης Μαρκόπoυλος:
Για την εικόνα του ματς: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Έπαιξαν δυνατά και συγκεντρωμένα. Έβγαλαν και συστήματα που δεν είχαμε δοκιμάσει στην προπόνηση. Παρόλα αυτά σταθήκαμε καλά στο γήπεδο και πετύχαμε τον στόχο μας.
Ξεκινήσαμε καλά με καλή αμυνα και γρήγορες μεταφορές της μπάλας στην επίθεση. Μετά κάναμε λανθασμένες επιλογές και δώσαμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να νιώσει δυνατός στα πόδια του.
Τα τρία γρήγορα φάουλ του Χρυσικόπουλου και ο τραυματισμός του Τέιλορ μας δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα. Βάρυνε το σχήμα απέναντι σε μια ομάδα που παίζει πολύ από την περιφέρεια.
Αυτό που μετράει είναι η νίκη. Περιμένουμε τους τραυματίες για να ενισχυθούμε περισσότερο».
Για τη συνεργασία Κλάντον-Γλυνιαδάκη: υπό ορισμένες προϋποθέσεις, μπορείς να κάνεις κάποια πράγματα. Δεν είναι πάντα τόσο εύκολο. Κάποιες φορές αυτό φέρνει συν, κάποιες άλλες είναι αρνητικό.
Για τον τραυματισμό του Taylor και την κατάσταση του Peiners: «Γύρισε το πόδι του Taylor. Αύριο θα έχουμε καλύτερη εικόνα. Τον Peiners τον περίμενα να παίξει και σήμερα, αλλά δοκίμασε και δεν μπορούσε».

Ανδρέας Γλυνιαδάκης:
Για το σημερινό παιχνίδι και τη συνεργασία του με τον Κλάντον: "Μετά από ένα κακό σερί, θέλαμε τη νίκη, απέναντι σε μια οργανωμένη ομάδα. Στοχεύσαμε εκεί που θέλαμε, είχαμε τον έλεγχο του αγώνα σε όλη τη διάρκεια. Κρατάμε τη νίκη και την προσπάθεια Kαι ο Κιθ είναι μπασκετικός και έμπειρος παίκτης, μας πέτυχε αυτό. Το έχουμε ξανακάνει για κάποια λεπτά και σε άλλα παιχνίδια".
Για την πίεση που υπάρχει στην ομάδα: "Είμαστε σε μια ομάδα που έχει πίεση, ομάδα που έχει κόσμο και ιστορία, είμαστε αθλητές και θέλουμε να κερδίζουμε, προσπαθούμε για αυτό σε κάθε ματς. Αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει στη συνέχεια".
Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στην φετινή σεζόν: «Είναι νωρίς για να πουμε κατι ακομα. Προπαθουμε να σταθεροποιήσουμε την απόδοση μας. Όχι μόνο από παιχνίδι σε παιχνίδι, αλλά και μέσα στο παιχνίδι. Η ομάδα μπορεί να βελτιωθεί πολύ ακόμα».

Τα δεκάλεπτα: 22-15, 42-36, 61-55, 77-75

ΠΑΟΚ: Χρυσικόπουλος 2, Κόνιαρης 2, Τσόχλας 2, Taylor 3 (1), Miljenovic 10, Γλυνιαδάκης 15, Καραμανώλης, Sibert 24 (3), Bryant 11 (1), Clanton 8

ΡΕΘΥΜΝΟ: Κώττας 6, Ράζης 2, Χριστοδούλου 3(1), Arnold 2, Fitzpatrick 14 (4), Talton 19 (1), Καμπερίδης, Γιαννόπουλος 22 (3), Kravic 7, Edwards.




Μπασκετ Γυναικων Α1

Κρόνος Αγίου Δημητρίου -ΠΑΟΚ - 58-63

Σπουδαίο διπλό για τον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ (το πρώτο της φετινής σεζόν), αφού κατάφερε να κερδίσει εκτός έδρας τον κρόνο Αγίου Δημητρίου, με 58-63.
Η ομάδα του Δικεφάλου επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη με το «ροζ» φύλλο αγώνα και τους 2 βαθμούς της νίκης, με πρώτη σκόρερ την Αφεντούλα Μαγαλιού, η οποία πέτυχε 28 πόντους, με τις δύο Αμερικανίδες, Κάμπελ και Βάινς, να ακολουθούν με 14 πόντους και 10 πόντους αντίστοιχα, ενώ πολύ καλή εμφάνιση έκανε και η Λολίτα Λύμουρα, με 7 πόντους, 16 ριμπάουντ και 10 ασίστ.
Όλες οι παίκτριες του Βασίλη Μασλαρινού πάλεψαν για τη νίκη και ελπίζουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους.

ΠΑΟΚ (Μασλαρινός): Μαγαλιού 28, Σταμπουλίδου, Λύμουρα 7, Πανταζή, Κάμπελ 14, Κατωπόδη 1, Ταρπάγκου 3, Βάινς 10, Στεργίου, Διαμαντίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...