22/11/16

oxyroN2.931








6η αγωνιστική του Basketball Champions League

Όλντενμπουργκ - ΠΑΟΚ - 67-62

Για την 6η αγωνιστική του ομίλου του Basketball Champions League ο ΠΑΟΚ κατάφερε και έχασε εκτός έδρας από την μετριότατη  γερμανική Oldenburg, με 67-62 ...
Με τον κόσμο του ΠΑΟΚ να δίνει δυναμικό παρών στο Όλντερμπουργκ της Γερμανίας

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Σούλης Μαρκόπουλος:
"Ηταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, γνωρίζαμε πως παίζαμε με μια ομάδα δυνατή στην έδρα της. Με τα προβλήματα που έχουμε, πιστεύω ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι σήμερα. Κρατήσαμε στο μεγαλύτερο χρονικό μέρος του αγώνα, την πρωτοπορία στο σκορ, αλλά ορισμένα λάθη που κάναμε στο τελευταίο δεκάλεπτο, επηρέασαν την εξέλιξη της αναμέτρησης. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι πρέπει να κρίνεται ένα παιχνίδι από ένα σφύριγμα το οποίο για μένα δεν έπρεπε να δοθεί. Νομίζω πως αυτό το σφύριγμα τη στιγμή που ο παίκτης δεν απειλεί το καλάθι κι έχει πιάσει τη μπάλα, δε δίνεται".
Για το αν είπε πήρε απάντηση από τον διαιτητή, όταν τον ρώτησε για τη συγκεκριμένη φάση, είπε: "Δεν υπήρχε καμιά απάντηση".
Σχολιάζοντας το γεγονός ότι η σημερινή ήταν η πέμπτη συνεχόμενη ήττα, ανέφερε:"Αυτό είναι ένα πρόβλημα στο οποίο προσπαθούμε να βρούμε λύση. Αν είχαμε καταφέρει να βρούμε τι φταίει, θα το είχαμε λύσει ήδη. Πιστεύως πω οι παίκτες πρέπει να είναι πιο αποφασιστικοί, να αλλάξει η ψυχολογία τους και να μπορέσουν να είναι δυνατοί στο τέλος των αγώνων".

Τα δεκάλεπτα: 11-24, 27-33, 48-51, 67-62

Oldenburg: Cramer C. 4, Cramer D. 2, Massenat 13 (1), De Zeeuw 8, Madrich 3 (1), Lockhart 3, Paulding 7 (1), Schwethelm 3 (1), Qvale 16, Duggins 8

ΠΑΟΚ: Miljenovic 12, Taylor 7, Bryant 9 (3), Clanton 14, Sibert 8 (1), Κόνιαρης 4, Γλυνιαδάκης 3, Χρυσικόπουλος, Τσόχλας 5 (1)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -