6/11/16

oxyroN2.915





 

10η αγωνιστική της Super League

Πανιώνιος - ΠΑΟΚ - 1-0

Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League, o ΠΑΟΚ έχασε στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο με 1-0...

«Βαριά, βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα!»

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Βλάνταν Ιβιτς:
Για την εικόνα του ματς: Μέχρι το 30 είχαμε σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία. Δεν ήθελα να βγαίνει η άμυνα τόσο ψηλά. Μετά προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε, είχαμε δύο δοκάρια, αρκετές ευκαιρίες και δεν ξέρω τι να σας πω. Φαίνεται πως αρκετά παιχνίδια μας λείπει και λίγο η τύχη σε ότι αφορά το τελείωμα.
Για το αν έχει παράπονα από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του: Δεν μπορώ να έχω παράπονα για την ομάδα σε ότι αφορά το δεύτερο ημίχρονο. Έδωσαν μάχη να ισοφαρίσουν ως το τέλος. Αν είχαμε σκοράρει στις ευκαιρίες θα μπορούσαμε ακόμα και να γυρίσουμε το ματς. Είχαν θέληση οι παίκτες μου, δεν είχαμε τέτοιο θέμα. Ίσως αυτό το είχαμε την Πέμπτη που δεν βρέθηκε ένας παίκτης να πάρει πρωτοβουλίες επιθετικά. Σήμερα όμως δεν ήταν έτσι.
Για τη δυσκολία του ΠΑΟΚ στο σκοράρισμα: Προσπαθούμε να αλλάξουμε πράγματα σε ότι αφορά το επιθετικό κομμάτι και με διαφορετικούς παίκτες όπως είδατε σήμερα αλλά οι τελικές μας πλήγωσαν και στα προηγούμενα ματς μας πλήγωσε και σήμερα και χάνουμε πολλούς βαθμούς. Είναι το νούμερο ένα πρόβλημα μας. Δεν νομίζω ότι μπορείτε να δείτε εύκολα στην Ελλάδα ομάδα που να χάνει τόσες πολλές ευκαιρίες. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο πρέπει να σηκωθούμε να δουλέψουμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα.
Για το αν χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση στην επιθετική γραμμή ο Δικέφαλος: Μέχρι τον Γενάρη έχουμε άλλους δύο μήνες και δεν μπορώ να σας πως κάτι τέτοιο. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω στα τελειώματα των παικτών που έχουμε όπως το κάνουμε πάρα πολύ αλλά πρέπει να βελτιώσουμε και την ψυχολογία των παικτών.

Πανιώνιος: Γιαννιώτης, Τασουλής (86' Καθάριος), Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας (68' Αντωνιάδης), Ανσαριφάρντ (80' Ν'Γκογκ), Μασούντ, Μπεν.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Τζαβέλλας, Μαλεζάς (69' Λέοβατς), Κρέσπο, Χαρίσης (46' Ροντρίγκες), Κάνιας, Σάκχοφ, Μυστακίδης, Περέιρα, Κουλούρης (80' Αθανασιάδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου