5/11/16

oxyroN2.914






 

Προκριματικά του CEV Champions League 2016-17

ΠΑΟΚ - Μλάντοστ Καστέλα - 3-2

O ΠΑΟΚ των πολλών απουσιών κέρδισε και στη Θεσσαλονίκη και την Μλάντοστ Καστέλα με 3-2 σετ και πήρε το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Σκρα.

Γιάννης Καλμαζίδης
«Ηταν πολύ δύσκολη κατάσταση σήμερα. Βάλαμε έναν παίκτη που δεν έχει ξαναπαίξει πασαδόρος. Τα πήγε πολύ καλά. Απλοποιήσαμε το παιχνίδι μας. Το απλό αν το εκτελέσεις σωστά είναι και καλό. Μπράβο στα παιδιά. Ηταν λιοντάρια!
Για το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Πέτκοβιτς:
«Ο Πέτκοβιτς είχε γαστρεντερίτιδα. Όλη την ημέρα ήταν με χάπια και ενέσεις. Δοκίμασε στην αρχή αλλά δε μπόρεσε να αγωνιστεί».
Για τη συνέχεια στο Champions League και τους αγώνες με τη Σκρα:
«Ο ΠΑΟΚ παίζει πάντα για να κερδίζει. Αν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές, το πολωνικό πρωτάθλημα και η Σκρα είναι πολλά κλικ πιο πάνω από το ελληνικό. Εμείς θέλουμε να μεγαλώσουμε το επίπεδο μας και να βρεθούμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Πόσο ψηλά; Δε μπορούμε να ξέρουμε…»

Γιάννης Παντακίδης:
“Είναι ένα ευρωπαϊκό παιχνιδι που θέλουμε να κερδίσουμε και να περάσουμε στην επόμενη φάση του Champions League. Μετά από το θετικό αποτέλεσμα στην Κροατία, η ομάδα θα ετοιμαστεί να δείξει τον καλύτερο εαυτό της για να πετύχει την νίκη πρόκριση. Όσο για τον τραυματισμό μου, ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό. Μια μικρή θλάση. Ξεκίνησα θεραπείες και σε περίπου δέκα μέρες θα είμαι πίσω έτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα”.

1ο σετ: 20-25, 2ο σετ: 25-9, 3ο σετ: 22-25, 4ο σετ: 25-21, 5ο σετ: 15-10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.23

Ποδόσφαιρο Γυναικών Νοκ-Αουτ Προημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος  ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - Γήπεδο Νέων Επιβατών Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 16:00