19/11/16

oxyroN2.924


8ης αγωνιστικής της Handball  

ΠΑΟΚ - Φίλιππο Βέροιας - 25-26

Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε το πολύ κακό του πρώτο ημίχρονο ηττήθηκε με 25-26 από τον Φίλιππο στη Μίκρα στο μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής.
Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στη 2η θέση με 11 βαθμούς μετά από 7 αγώνες, ενώ ο Φίλιππος στην 7η με 7 βαθμούς.

Νίκος Γεωργιάδη:
«Ήταν σίγουρο ότι θα συναντήσουμε μια ομάδα που προέρχεται από ένα κακό αποτέλεσμα. Τους βγήκε σε καλό. Η ομάδα έχει μεγάλο αθλητικό εγωισμό. Παίξαμε ένα πρώτο ημίχρονο στο οποίο δεν πήγε τίποτα καλά σε άμυνα και επίθεση. Χάναμε εύκολα τις φάσεις. Ταλαιπωρηθήκαμε από τραυματισμούς.

Βεσελινοβιτς και Παλασκας δεν βοήθησαν όπως θα θέλαμε. Στο 2ο ημίχρονο προσπαθήσαμε πολύ. Γίναμε πειστικοί. Μειώσαμε το σκορ. Δεν αξίζαμε τη νίκη. Είμαι περήφανος για την απόδοση των παιδιών. Έδειξαν χαρακτήρα στο τελευταίο τέταρτο. Έχει πολύ μέλλον η ομάδα του ΠΑΟΚ. Χάνουμε βαθμούς που θα μας αφήσουν πίσω. Είμαι όμως αισιόδοξος για τη συνέχεια».



ΠΟΛΟ Α1

ΠΑΟΚ - Υδραϊκό - 2-12

Ένας κακός ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Υδραϊκό με το βαρύ 12-2 εντός έδρας.
Οι «ασπρόμαυροι» ήταν πολύ κακοί στο επιθετικό κομμάτι κάτι που έδωσε την ευκαιρία στους φιλοξενούμενος να προηγηθούν με 2-5.
Ο Δικέφαλος αν και προσπάθησε να αντιδράσει δεν τα κατάφερε, καθώς ήδη το σκορ ήταν στο 2-7.
Τελικά η αναμέτρηση έληξε με τον ΠΑΟΚ να ηττάται με σκορ 12-2.

Τα οκτάλεπτα:
1ο οκτάλεπτο: 0-1
2ο οκτάλεπτο: 2-4
3ο οκτάλεπτο: 0-2

4ο οκτάλεπτο: 0-5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...