31/1/15

oxyroN2.456





























21ης αγωνιστικής της Super League

ΠΑΟΚ - Παναιτωλικό - 1-2 

Στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League, o ΠΑΟΚ έχασε στην Τούμπα από τον Παναιτωλικό με 1-2 δεχόμενος το γκολ της ήττας στην τελευταία φάση του ματς...Στο 73ο λεπτό, ο Μακ με εξαιρετικό πλασέ έφερε το ματς στα ίσα, ενώ 2 λεπτά αργότερα πέρασε στο ματς ο Ρικάρντο Κόστα. Η απόδοση της ομάδας ήταν από την αρχή πολύ κακή, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο Δημητρόπουλος και οι βοηθοί του δεν έβαλαν το χεράκι τους!

Άγγελος Αναστασιάδης.
"Πολύ άσχημο αυτό που έγινε στο πρώτο ημίχρονο. Βγήκαμε να παίξουμε ένα ματς σαν να είναι τελευταίο αλλά δε βάλαμε τα πόδια μας στη φωτιά. Χάσαμε ένα ημίχρονο, φάγαμε κι ένα γκολ. Δεν έγινε τίποτα σωστά. Ήταν μια πολύ άσχημη μέρα σήμερα. Χάσαμε κόντρες.
Έτσι ήθελε η Παναγιά να γίνει. Η ευθύνη είναι δική μου καθαρά. Δεν το βάζω κάτω. Είμαι πολύ στεναχωρημένος όπως και τα παιδιά. Έχει φάσεις που "μαλώνουμε" ποιος θα βάλει το γκολ. Δεν μπορώ να κατηγορήσω τα παιδιά. Είμαστε εδώ για τα δύσκολα, όχι μόνο για τα εύκολα. Πιστεύω ότι τον Μαϊο θα είμαστε καλά" είπε για το ματς ενώ απάντησε σε επιμέρους ερωτήσεις
Για τον Ρόμπερτ Μακ: "Πολύ άσχημο αυτό που έγινε στο πρώτο ημίχρονο. Βγήκαμε να παίξουμε ένα ματς σαν να είναι τελευταίο αλλά δε βάλαμε τα πόδια μας στη φωτιά. Χάσαμε ένα ημίχρονο, φάγαμε κι ένα γκολ. Δεν έγινε τίποτα σωστά. Ήταν μια πολύ άσχημη μέρα σήμερα.
Χάσαμε κόντρες. Έτσι ήθελε η Παναγιά να γίνει. Η ευθύνη είναι δική μου καθαρά. Δεν το βάζω κάτω. Είμαι πολύ στεναχωρημένος όπως και τα παιδιά. Έχει φάσεις που "μαλώνουμε" ποιος θα βάλει το γκολ. Δεν μπορώ να κατηγορήσω τα παιδιά. Είμαστε εδώ για τα δύσκολα, όχι μόνο για τα εύκολα. Πιστεύω ότι τον Μαϊο θα είμαστε καλά" είπε για το ματς ενώ απάντησε σε επιμέρους ερωτήσεις
Για τον Δημητρόπουλο: Είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίζουμε και τους διαιτητές. Δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτα άλλο. Μέχρι στιγμής αντέξαμε. Εγώ είμαι υποχρεωμένος να κοιτάζω το αγωνιστικό κομμάτι. Κι ένα μέρος της προετοιμασίας είναι επικεντρωμένο και σε αυτό.
Σε μια μέρα που δεν μας πάει και πολύ η κατάσταση, όταν δεν μπορούμε να αντιδράσουμε και σε αυτό, γίνεται πιο δύσκολο το πράγμα. Σε αυτό το κομμάτι φταίω. Η δουλειά μας είναι περίπλοκη. Από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έχω να δω να κερδίζουμε φάουλ έξω από την περιοχή. Αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να αντεπεξέλθουμε σε αυτά. Ξέρω και για τις κάρτες. Ξέραμε ότι θα πάρει σήμερα κάρτα ο Ρατς για να συμπληρώσει.
Για Κόστα και Νομπόα:Ο Νομπόα δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος και χρειάζεται χρόνο για να καταλάβει τι γίνεται εδώ. Δεν είναι εύκολες οι μεταγραφές του Γενάρη. Στα χρόνια που είμαι στον ΠΑΟΚ και βλέπω τον ΠΑΟΚ, καμιά μεταγραφή του Δεκέμβρη δεν έδειξε την πραγματική αξία της. Εκτός ίσως από τον Φραντζέσκο και τον Μαραγκό. Δεν μπορείς να περιμένεις θαύματα.
Για την μεταγραφή Ποζατζίδη στον Πανιώνιο:ήρθε μια πρόταση από τον Ολυμπιακό Βόλου. Του είπα τι θέλεις; Αν θες να πας, να πας. Αν όχι να μείνεις εδώ. Την άλλη μέρα ζήτησε να μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ.

Ρικάρντο Κόστα
Για την σημερινή αναμέτρηση:"Σίγουρα θα μπορούσαμε να έχουμε εκμεταλλευτεί το πρώτο ημίχρονο. Είχαμε πολλές ευκαιρίες και στο δεύτερο ημίχρονο, δεν ήθελε και η μπάλα να μπει. Θα πρέπει να δουλέψουμε από εδώ και πέρα περισσότερο για να γίνουμε καλύτεροι".Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα εδώ και σίγουρα θα ήθελα το πρώτο μου παιχνίδι να ήταν διαφορετικό, αλλά συμβαίνουν αυτά".
Για την επόμενη μέρα του Δικεφάλου:"Πρέπει να έχουμε το κεφάλι ψηλά. Αν απογοητευτούμε θα χάσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Δεν υπάρχει χρόνος για απογοήτευση".

 Ρόμπερτ Μακ
Για τον αγώνα:"Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά. Ο Παναιτωλικός πέτυχε το γκολ από το πέναλτι, στο δεύτερο αλλάξαμε κάποια πράγματα, πετύχαμε το γκολ, θέλαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι αλλά δεν το καταφέραμε. Πρέπει να παίζουμε καλύτερα.
Το ότι είχαμε δύο εβδομάδες να παίξουμε κάποιο επίσημο παιχνίδι σίγουρα δεν ήταν καλό. Πρέπει να προσαρμοστού στα δεδομένα που υπάρχουν στην Ελλάδα. Φάνηκε ότι μας επηρέασε στο πρώτο ημίχρονο. Το γιατί δεν ξεκίνησα στην ενδεκάδα είναι κάτι που πρέπει να ρωτήσετε τον προπονητή".
Για τoν διαιτητή:"Δεν νομίζω ότι μας πληγώνει. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά, ήταν δικό μας το λάθος, στο δεύτερο ημίχρονο διορθώσαμε αρκετά πράγματα, αλλά πέτυχαν το γκολ στη λήξη και πήρα τη νίκη"
Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: Δεν ξέρω. Ο Ολυμπιακός παίζει αύριο, σήμερα εμείς χάσαμε τρεις βαθμούς, μπορεί η διαφορά μας να πάει στους 5 βαθμούς, αλλά εμείς πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας και να δούμε στο τέλος τις θα γίνει"

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Ρατς, Βίτορ, Κατσικάς (87' Κίτσιου), Σκόνδρας, Τζανδάρης (46' Μακ), Μαντούρο, Νομπόα, Περέιρα, Σαλπιγγίδης (75' Κόστα), Αθανασιάδης.

Παναιτωλικός: Στεφανάκος, Μπεχαράνο, Κέβιν, Κούσας, Ετζεγκουέλο, Γοδόι, Μαρτίνεζ, Φωτάκης (81' Μαλεζάς), Βιγιαφάνες (70' Ρουσκουλέδα), Κάπελ (59' Λάζαρ), Αλβες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...