7/1/15

oxyroN2.436




















Φάση των "32" του Eurocup

Limoges - ΠΑΟΚ - 71-59

Ο ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα της φάσης των "32" του Eurocup λύγισε στην τελευταία περίοδο και ηττήθηκε εκτός έδρας από την πρωταθλήτρια Γαλλίας Limoges, με 71-59...

Δείτε το video ΕΔΩ

Σούλης Μαρκόπουλο
«Συγχαρητήρια στη Limoges, ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρoνο και νίκησε δίκαια. Eμείς κάναμε λάθη στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό έδωσε την δυνατότητα στον αντίπαλο να πάρει διαφορά και μαζί τη νίκη. Αυτά τα λάθη μας στοίχισαν το παιχνίδι, αν και είχαμε παίξει καλά στο πρώτο ημίχρονο. Σε όλο το δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και αυτό έδωσε στους αντιπάλους την δυνατότητα να πετύχουν πολλά εύκολα καλάθια. Δεν είχαμε καλή κίνηση σε πολλά σημεία του δευτέρου ημιχρόνου, δεν είχαμε και την ενέργεια που θα έπρεπε για ένα τέτοιο παιχνίδι και χάσαμε. Πρέπει να δουλέψουμε πολλά πράγματα και όσον αφορά την Limoges, σίγουρα δεχθήκαμε πολλά καλάθια μέσα στη ρακέτα μας, κάτι που δεν είναι στη φιλοσοφία μας. Πρέπει να το αποτρέψουμε αυτό».

Marc Carter
«Κάναμε σημαντική προσπάθεια για να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο τους δώσαμε με το παιχνίδι μας την δυνατότητα να πετύχουν πολλά εύκολα καλάθια και στον αιφνιδιασμό. Κάναμε και λάθη που μας στοίχισαν το παιχνίδι, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε, γιατί έχουμε πολύ γρήγορα ένα ακόμη σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας. Θα πρέπει να δούμε τι κάναμε λάθος σε αυτό το παιχνίδι, από το οποίο μπορούσαμε να κρατήσουμε την άμυνα που παίξαμε κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και σε όλη γενικά την διάρκεια του αγώνα».
Για τη νίκη της Cantu επί της Khimki, ο Marc Carter τόνισε: «Έτσι είναι το μπάσκετ, αν παίζεις καλά τους κερδίζεις όλους, αν όχι, μπορείς να χάσεις από όλους».

Τα δεκάλεπτα: 15-14, 31-31, 51-47, 71-59

ΛΙΜΟΖ (Ντουπράζ): Σμιθ 8 (2), Βέστερμαν 5, Καμαρά 2, Μπατίστα 21, Ζελαμπάλ 4, Αμαγκού 2, Μόερμαν 12, Κάρι 9 (1), Μπονιού Κολό 2, Ζέρμπο 6.

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Λάνγκφορντ 10 (2), Λιάπης, Κάρτερ 10 (2), Κακαρούδης 1, Τσόχλας 2, Δέδας 7 (2), Μαργαρίτης 4, Κώττας 2, Όντουμ 3 (1), Βον 2, Μπρέμερ 16 (3), Σαλούστρος 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...