11/1/15

oxyroN2.441


















 






 12η αγωνιστική της Basket League

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ - 73-71

Σε ένα ματς θρίλερ ο ΠΑΟΚ έδειξε για ακόμη μία φορά πως... στο σπίτι του δεν αστειεύεται, ακόμη κι αν το παιχνίδι δεν του πηγαίνει αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ ακόμη και με 15 πόντους κατάφερε να γυρίσει το ματς και με τρίποντο του Όντουμ στα 7'' πριν την λήξη να πανηγυρίσει ακόμη μία νίκη στο "Παλατάκι". Ο ΠΑΟΚ πήρε την έκτη νίκη του σε ισάριθμα ματς στο γήπεδό του, ενώ συνολικά έφτασε τα 9 θετικά αποτελέσματα σε 11 παιχνίδια

Δείτε το video ΕΔΩ

Σούλης Μαρκόπουλος
"Μπράβο στον κόσμο, βοήθησε απεριόριστα να γυρίσουμε το ματς. Μπράβο στην ΑΕΚ, είναι πολύ καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες. Στην αρχή βγήκαμε έξω από το ματς μετά από τρία συνεχόμενα τρίποντα της ΑΕΚ που είχε τον έλεγχο του αγώνα. Εμείς κάναμε λάθη στην αρχή, δεν βάζαμε καλάθια από αιφνιδιασμό. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε δυνατά η ΑΕΚ αλλά από το 24' και μετά, παίξαμε καλά αμυντικά ενώ στην επίθεση είχαμε υπομονή. Βάλαμε μεγάλα σουτ και κάναμε μια μεγάλη ανατροπή. Βέβαια είχαμε και τύχη γιατί η ΑΕΚ θα μπορούσε να κερδίσει. Οι παίκτες μου έδειξαν πίστη, προσπάθησαν και πήραν αυτή την μεγάλη νίκη".
Για το ότι ο ΠΑΟΚ ήταν πίσω στο σκορ: "Εμείς ήμασταν βιαστικοί επίθεση γιατί θέλαμε την πρωτοπορία στο σκορ. Αυτό το εκμεταλλεύτηκε η ΑΕΚ. Σιγά σιγά όμως ροκανίσαμε την διαφορά".
Για την τελευταία επίθεση του ΠΑΟΚ, στην οποία ο Οντουμ έκανε το τελικό 73-71: "Εγινε κίνηση, θέλαμε ένα δυνατό πικ εν ρολ, θέλαμε να πάει η μπάλα κοντά στην ρακέτα, αφήσανε έναν παίκτη ελεύθερο και σούταρε".
Για το ότι ο ΠΑΟΚ εκτέλεσε πολύ λιγότερες βολές από την ΑΕΚ: "Δεν θέλω να το συζητήσω το θέμα".
Για τον ότι έπαιξε πολύ καλά ο Λάνγκφορντ: "Δεν ήταν μόνο αυτός... Επαιξε πολύ καλά αλλά όλοι έπαιξαν άμυνα. Για να πάρει τις πάσες ο Λάνγκφορντ, κάποιος άλλος δούλευε γι' αυτό".
Για το αν ο Βον είναι ντεφορμέ: "Διαβάζουν καλύτερα το παιχνίδι οι αντίπαλοι. Εμείς πρέπει να βρούμε άλλους τρόπους για να ξεκλειδώσουμε την άμυνα. Μην ξεχνάτε πως είχε ίωση".

Τζέικ Οντουμ: 
"Δεν παίξαμε το καλύτερο μας ματς. Ο Λάνγκφορντ έπαιξε όσο καλύτερα μπορούσε, ο Τσόχλας ήταν πολύ καλός και τελικά πήραμε την νίκη".
Για το τρίποντο του (έκανε το 73-71) που έδωσε την νίκη στον ΠΑΟΚ και αν υπήρχε στρες: "Δεν μπορώ να μιλήσω για στρες. Κάθε παίκτης ονειρεύεται να πάρει το τελευταίο σουτ. Βγήκε καλά η φάση στο τέλος".
Για το ότι ο ΠΑΟΚ κέρδισε, αν και βρέθηκε να χάνει με 15 πόντους: "Εγινε καλύτερη η άμυνά μας. Βάλαμε μεγάλα σουτ και δείξαμε υπομονή στην επίθεση".
Για το αν έχει βάλει αντίστοιχο σουτ παλαιότερα: "Μου έχει συμβεί στο κολέγιο αλλά αυτό για μένα είναι το πιο σημαντικό που έχω πετύχει".

Τα δεκάλεπτα: 18-23, 32-42, 53-55, 73-71

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Λάνγκφορντ 18, Λιάπης, Κάρτερ 14 (2), Κακαρούδης 5 (1), Τσόχλας 14 (2), Δέδας, Μαργαρίτης 9 (1), Οντουμ 7 (1), Βον 2, Μπρέμερ, Σαλούστρος 4

ΑΕΚ (Σάκοτα): Παπαντωνίου 9 (1), Ντελινικάιτις 14 (3), Σάκοτα 7 (1), Κασελάκης 2, Ουίλιαμσον 4, Τσιάκος, Αθηναίου 2, Μιλόσεβιτς 8, Μενσά Μπονσού 12, Ινγκλις 13 (3)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου