14/1/15

oxyroN2.445





























12η αγωνιστική της Super League...

ΑΕΛ Καλλονής - ΠΑΟΚ - 1-2

Ο ΠΑΟΚ  στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής  συγκλόνισε στη Μυτιλήνη! Με 10 παίκτες και με την εχθρική διαιτησία του τραγικού Μήτσιου απέναντί στον ΠΑΟΚ κέρδισε με ανατροπή την τοπική Καλλονή με 1-2 ..

Δείτε το video ΕΔΩ

 Άγγελος Αναστασιάδης 
"Καλησπέρα σας, ακούω ερωτήσεις.
Παίζει ο ΠΑΟΚ καλύτερα από το 20 κ μετά;
Ήμασταν πολύ πειθαρχημένοι, οργανωμένοι σε όλες τις γραμμές Είπαμε να σταματήσει αυτό με τα τελευταία παιχνίδια και ήρθαμε αποφασισμένοι. Αυτό έγινε. Μας θύμισε η ομάδα πριν από ενάμιση και δύο μήνες αυτά που κάναμε. Όταν γίνονται αυτά και με δέκα παίκτες, καταλαβαίνετε πόση σημασία έχει.
Υπήρχε θέμα παραίτησής σας;
Εμένα με διώχνουν, δε φεύγω. Άλλη ερώτηση.
Για τη κάρτα του Κάτσε;
Ο,τι και να είναι, είναι αποβολή. Απαράδεκτο.
Για την αγανάκτηση που έβγαλε;
Πιστεύω ότι αυτά μας δυναμώνουν. Έρχονται στιγμές που η αγανάκτηση φτάνει στο αποκορύφωμα, αλλά με βοηθάει η Παναγιά. Είπαμε στα αποδυτήρια να μην ασχοληθούμε. Να πάρουμε το ματς. ο άλλος τρόπος είναι να μαλώνεις και να σκοτώνεσαι. Ασχολούμαι μάλλον πάρα πολύ για να παλεύω αντιδράσεις τύπου Κάτσε.
Θα φεύγατε από το γήπεδο;
Περνάνε πολλά πράγματα απ το μυαλό. Δεν είναι να τα συζητάμε. Ρωτήστε με κάτι για το παιχνίδι.
Για τη τακτική του ΠΑΟΚ στο β μέρος;
Είμαστε καλύτερη ομάδα.  Η Καλλονή έχει πολύ, πάρα πολύ καλό προπονητή. Καλύτερο κι από μένα. Από εκεί και πέρα όμως έχουμε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και πρέπει να κερδίζουμε εντός κι εκτός έδρας. Καταφέραμε σήμερα ν ανατρέψουμε κάποια πράγματα κι αυτό είναι δείγμα μεγάλης ομάδας και ποδοσφαιριστών. Γράψτε εσείς ότι θέλετε.
Για την απόδοση του Μακ;
Ο Μακ σήμερα δεν ήταν πολύ καλός. Περίμενα πολλά περισσότερα απ αυτόν. Βέβαια έλειπε καιρό απ τα γήπεδα.
Για τις αλλαγές που έκανε;
Θέλαμε να κάνουμε λίγο πιο γρήγορο το κέντρο.

Να είστε καλά."

Στέφανος Αθανασιάδης

"Είχαμε πει μετά το προηγούμενο παιχνίδι ότι μόνο εμείς μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση μέσα στο γήπεδο. Ήρθαμε για να κάνουμε αυτό το πράγμα, αλλά όλοι είδαν τι έγινε στο γήπεδο. Θέλουμε να έρθει ο κόσμος να μας βοηθήσει στην Τούμπα, γιατί είμαστε μόνοι και τον θέλουμε δίπλα μας. Δεν είναι μία απλή νίκη, πιστεύω ότι ο κόσμος θα έρθει για να δώσει και αυτός τη δική του βοήθεια. Παίξαμε εναντίον όλων. Ο κάθε ένας βοηθούσε τον συμπαίκτη του και βγήκε αυτό στο γήπεδο. Πιστεύω να μην ξαναγίνει, έχω πολλά χρόνια να παίξω ως αμυντικό χαφ. Είδα ότι ο Κάτσε δεν συγκρατήθηκε, εγώ αυτό με τις κάρτες φέτος το έχω βελτιώσει και έχω μάθει πολλά. Είναι λογικό να πεις κάτι, είναι στην κρίση του διαιτητή. Έπρεπε να είμαστε όλοι ήρεμοι για να πάρουμε το παιχνίδι. Μέσα στο γήπεδο θα συνεχίσουμε να κρατάμε χαμηλούς τόνους, γιατί οτιδήποτε άλλο κάνει κακό".

Καλλονή: Χογκ, Αναστασιάδης, Βαλλιός, Αντέτζο, Κεϊτά (66' Στεφάνοβιτς), Καλτσάς, Πιπίνης (76' Πιπίνης), Τσαμπούρης, Λεοζίνιο (66' Καμαρά), Μανούσος και Χουάνμα.

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Κωνσταντινίδης, Κατσικάς, Βίτορ, Ρατς, Κάτσε, Μαντούρο (46' Τζανδάρης), Περέιρα, Σαλπιγγίδης (96' Παπαγιαννόπουλος), Μακ (92' Σκόνδρας) και Αθανασιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...