10/1/15

oxyroN2.439
























 






11η αγωνιστική της Super League...

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ - 3-0

«Κακός και αδικημένος»

Ο ΠΑΟΚ  σε εξ αναβολής παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής της Super League και μπροστά σε 500 οπαδούς μας που είδαν την ομάδα μας να γνωρίζει μια βαριά ήττα με 3-0 στην Τρίπολη από τον Αστέρα ήταν πολύ κακός.
Από τα πρώτα λεπτά στην Τρίπολη, ο καλύτερος στρατιώτης της ΚΕΔ, ο άνθρωπος των ειδικών αποστολών, Καλογερόπουλος, έχει ήδη αφήσει το στίγμα του.

Άγγελος Αναστασιάδης 
"Θα ήθελα να σεβαστείτε ότι επειδή είμαι εκνευρισμένος δεν θέλω να δεχθώ ερωτήσεις. Χάσαμε δίκαια σήμερα από τον Αστέρα. Μπήκαμε στο παιχνίδι έχοντας στην πλάτη μας δύο φάσεις που δεν υπάρχουν. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, όμως, για εμένα. Χάσαμε από μία καλύτερη ομάδα και τις αποφάσεις μας θα τις πάρουμε όταν θα είμαστε πιο ήρεμοι..."

Στέφανος Αθανασιάδης
«Θέλω να πω στον κόσμο ότι φταίμει εμείς για ότι έγινε. Είναι το πιο δύσκολο βράδυ της χρονιάς. Ζητώ συγγνώμη για ότι έδειξε η ομάδα. Αισθανόμαστε όλοι πολύ άσχημα. Δεν μπορέσαμε να κάνουμε όσα στα αποδυτήρια. Από μας εξαρτάται να αλλάξουμε την κατάσταση. Εμείς οι παίκτες πρέπει να βρούμε λύσεις. Δεν μπορώ να δώσω εξήγηση. Οπως είπα και νωρίτερα είναι το πιο δύσκολο βράδυ. Είμαστε εμείς υπεύθυνοι. Πρέπει να μιλήσουε μεταξύ μας και να δούμε πως θα πορευτούμε στη συνέχεια. Έχει πολύ καιρό που δεν είμαστε καλά. Πρέπει να ξαναγίνουμε ομάδα όπως ήμασταν στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Θα ξαναπώ ότι εμείς φταίμε γι ότι παρουσιάζουμε σαν ομάδα το τελευταίο διάστημα. Πρέπει να αφήσουμε το παιχνίδι στην άκρη και να κοιτάξουμε το παιχνίδι με την Καλλονή για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης»

Γκολ: 9′, 45′ Γιαννιώτας, 30’Σανκαρέ

Κάρτες: 6′ Τζανδάρης, 27′ Μπαράλες, 37′ Σκόνδρας, 52′ Ρόλε, 70′ Γιαννιώτας, 77′ Μαντούρο, 85′ Κουρμπέλης, 87′ Αθανασιάδης


Διαιτητής: Χ. Καλογερόπουλος (Αθηνών)

Αστέρας Τρίπολης: Κοσίτσκι, Λούι, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Τσοκάνης, Μουνάφο, Ζησόπουλος, Μάσα, Ρόλε (65' Κουρμπέλης), Γιαννιώτας, Μπαράλες.

ΠΑΟΚ:  Ιτάνζ, Ρατς, Σκόνδρας (59' Παπαδόπουλος), Βίτορ, Τζαβέλλας, Μαντούρο, Γκολάσα (40' Mακ), Τζανδάρης (69' Κίτσιου), Περέιρα, Σαλπιγγίδης, Κλάους.













Aνακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΟΚ 

Δώστε το πρωτάθλημα από τώρα εκεί που θέλετε, μήπως γλιτώσουμε αθώους ανθρώπους από τη φυλακή.
Πλέον παίζετε όχι μόνο με τη νοημοσύνη, αλλά και με τα νεύρα του κόσμου.
Κύριε Καλογερόπουλε, πόσα γραμμάτια έχεις ακόμη για τη...διεθνή καριέρα που κάνεις;
Κύριε Γκιρτζίκη, σας παρακαλούμε να υλοποιήσετε την απειλή σας και να συνεχίσετε το έργο του κυρίου Σαρρή. Και σας ευχόμαστε και την πορεία που θα έχει τους επόμενους μήνες.
Την Τετάρτη, προτείνουμε να ξεκινήσει το ματς από το 2-0 και διαιτητής να παίξει ο κύριος... Σάββας Θεοδωρίδης, που του αρέσει το 50-50.
Καληνύχτα σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -