15/1/15

oxyroN2.446Ανακοίνωση  Σ.Φ ΠΑΟΚ Κορδελιού με αφορμή το χθεσινό παιχνίδι στην Μυτιλήνη.

«Ψέματα τέλος ήρθε η ώρα ο κόσμος του Π.Α.Ο.Κ, η πόλη της Θεσσαλονίκης, οι διεθυντές ραδιοφώνων,οι παραμυθάδες ραδιοφωνατζήδες,και η διοίκηση της ΠΑΕ να πάρουν θέση....
Είμαστε σε πόλεμο με όλους και με όλα και εμείς τα ξύνουμε, την ώρα που περιμένουμε άβουλοι να δεήσει ο ανακριτής να καλέσει τον Φαταούλ και την παρέα του η εγκληματική οργάνωση, οργιάζει και παίζει με την υγεία και την νοημοσύνη μας .
Την ώρα που τα ... δεν αφήνουν το Τσίπρα σε χλωρό κλαρί ο Γάυρος πρωθυπουργός αφού δουλέυει τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ και τον κόσμο μας για το θέμα των χρεών.
Εχει αφήσει ανεξέλεγκτο τον χοντρό, να ξεφτιλίζει όλους τους φορείς του "κράτους" ΕΥΠ, Δικαιοσύνη, Ελληνική αστυνομία τους πάντες...
Αρχής γενομένης από σήμερα όποιος δεν είναι μαζί μας φανερά και χωρίς υπεκφυγές θα είναι απέναντι μας...
Είστε στην πόλη του Π.Α.Ο.Κ και η θα πάτε με τα νερά μας η θα εξοστρακιστείτε. Τέλος ήρθε επιτέλους η ώρα να μιλήσει ο πραγματικός θεματοφύλακας των συμφερόντων του Π.Α.Ο.Κ ο κόσμος του .
Να σταματήσει σαν τον σκύλο να κυνηγάει την ουρά του, να πεί οχι στην εσωστρέφεια και στο κυνήγι φαντασμάτων και να γεμίσει όποιο γήπεδο παίζει η ΠΑΟΚΑΡΑ.
ξεκινώντας απο την κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 17:15. και να στείλει το μύνημα σε κάθε αποδέκτη <Η ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΩΡΑ Η ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΟΣΟ ΦΟΥΜΟ ΟΣΟ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ> ....
...
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΆΣΤΙΑ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΔΊΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ..ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΩΘΗΣΗ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ,ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΤΑ ΚΟΖΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.....
Υ.Γ Ο κόσμος του Π.Α.Ο.Κ είναι πάντου και έχει αυτιά και μάτια πάντου έτσι δεν θα αφήσει να περάσει ασχολίαστο οτι οι δύο... έβριζαν ασταμάτητα τον Π.Α.Ο.Κ και την Θεσσαλονίκη στο ξενοδοχείου που έμεναν στην Ξάνθη,όπως και για το ποιούς βουλευτές θα στηρίξουν και απο ποιό νομό στις εκλογές.

Αυτοί αισθάνονται παντοδύναμοι και άτρωτοι ήρθε η ώρα να πάρουν την απάντηση τους και ο μόνος που μπορεί να το κάνει αυτό. σε αυτή την χώρα δόυλων είναι ο λαός του Π.Α.Ο.Κ ...ΠΑΕ ΠΑΟΚ κάλεσμα στον κόσμο του "Δικεφάλου" 

"Είμαστε πολλοί εναντίον όλων"

"Κανένα σύστημα δεν έπεσε εύκολα και κανένα πρωτάθλημα στην Ελλάδα δεν κατακτήθηκε με ομάδα που πάλευε μόνη της εναντίον όλων…
Αυτά που ζούμε είναι εξωπραγματικά, βιάζουν την κοινή λογική και το συναίσθημα του κάθε οπαδού που αγαπά την ομάδα του. Τα ξέρουν και τα βλέπουν όλοι,, ακόμη κι αυτοί που τα αποσιωπούν από συμφέρον ή από φόβο.
Ο ΠΑΟΚ όμως δεν είναι μόνος εναντίον όλων. Είμαστε πολλοί εναντίον όλων. Αλλά πρέπει επιτέλους να συσπειρωθούμε σε ένα κοινό στόχο. Ας είμαστε οι “τρελοί του χωριού” που θα γινόμαστε όλο και περισσότεροι μετά από κάθε σφαγή της εγκληματικής οργάνωσης που λυμαίνεται το ποδόσφαιρο, μετά από κάθε λογής πρόκληση, μετά από κάθε εμπόδιο.
Η ομάδα αξίζει την αγάπη μας και την Κυριακή όλοι πρέπει να καταλάβουν στην πράξη ότι ο ΠΑΟΚ δεν πληγώνεται. Πέρα από τα λάθη και τις διαφορές μας, μας ενώνουν 4 γράμματα:

Π.ερηφάνια
Α.ντίσταση
Ο.νειρο
Κ.ατάκτηση

Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο!".

Δεν υπάρχουν σχόλια: