8/1/15

oxyroN2.437






















ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

 ΚέρκυραΠΑΟΚ -0-0

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση έμεινε στο 0-0 στην Κέρκυρα και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης του κυπέλλου...

Δείτε το video ΕΔΩ 

Άγγελος_Αναστασιάδης
"Δεν πήγε τίποτα καλά στο Κύπελλο, από το πρώτο παιχνίδι στην διοργάνωση. Χάσαμε από την Καλαμαριά, δεν κερδίσαμε τα Γιάννινα στην Τούμπα, όπου χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Σήμερα αγωνιστήκαμε σε πολύ άσχημο αγωνιστικό χώρο, ήταν δύσκολο, έγιναν πολλά λάθη. Παρόλα αυτά είχαμε μία μεγάλη ευκαιρία με τον Παπαδόπουλο για να πάρουμε τη νίκη. Συνεχίζουμε όμως γιατί έχει μείνει ένας στόχος που είναι το πρωτάθλημα και αυτό θα κυνηγήσουμε μέχρι το τέλος.
Τα σημάδια είναι ότι δεν ήθελε να προχωρήσουμε στο Κύπελλο. Ηταν πολύ σημαδιακά τα παιχνίδια τα δικά μας. Τα δύο προηγούμενα ματς, με Απόλλωνα και ΠΑΣ, μας έδειξαν ότι δεν είμαστε για να προχωρήσουμε. Είμαστε στεναχωρημένοι, αλλά πιστεύω ότι απ΄αυτό το παιχνίδι και απ' αυτό τον αποκλεισμό θα βγει κάτι θετικό. Εγώ πάντα βλέπω τα θετικά, κάποιοι άλλοι τα αρνητικά. Σήμερα κάποια παιδιά είχαν καλή απόδοση, κάποιοι άλλοι όχι. Μπορούμε από τους αγώνες Κυπέλλου να βγάλουμε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα".
Για το αρχικό σχήμα και τις αλλαγές στα πρόσωπα: "Δεν νομίζω ότι είχαμε προβλήματα με αυτά τα παιδιά που χρησιμοποιήσαμε. Εχουμε, συν τοις άλλοις, ένα δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο, το οποίο είναι πολύ οριακό και σημαντικό για την συνέχεια του πρωταθλήματος και πρέπει να προετοιμαστούμε. Ηθελα να ξεκουραστούν και κάποια παιδιά, αυτή είναι επιλογή δική μου. Εκεί η κεφαλιά του Παπαδόπουλου δεν χάνεται, θέλει προσπάθεια για να χάσεις αυτό το γκολ. Κάποιοι θα μας βρίσουν, αλλά καλό κάνει και το βρίσιμο".

Ρόμπερτ Μακ
"Δεν κοιτάμε πίσω. Κοιτάμε μόνο μπροστά. Θέλαμε το Κύπελλο, θέλαμε και να συνεχίσουμε στην Ευρώπη, αλλά αποκλειστήκαμε. Ο μοναδικός στόχος που μας απέμεινε είναι το πρωτάθλημα και θα παίξουμε όπως ξέρουμε για να το κατακτήσουμε. Η αλήθεια είναι πως σήμερα προσπαθήσαμε να παίξουμε καλά αλλά δεν τα καταφέραμε"...
Για το τι έφταιξε και ήρθε ο αποκλεισμός είπε: "Δεν είναι ότι πήγε κάτι συγκεκριμένα λάθος. Νομίζω προσπαθήσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας σε ένα δύσκολο γήπεδο, αλλά δυστυχώς αυτό δεν μας βγήκε. Προσπαθήσαμε να τα δώσουμε όλα. Μακάρι να μην ήταν πρόβλημα ο αποκλεισμός, αλλά είναι. Από δω και πέρα θα συγκεντρωθούμε στα επόμενα παιχνίδια και ξεκινάμε από αυτό του Σαββάτου (στην Τρίπολη) που είναι πολύ σημαντικό για μας".

Δημήτρης Παπαδόπουλος
"Αν και προσπαθήσαμε, δεν μπορέσαμε να βάλουμε γκολ και έτσι χάθηκε η πρόκριση. Στο β' ημίχρονο παίξαμε καλύτερα και πιθανόν λόγω της δικιάς μου χαμένης ευκαιρίας, δεν πήραμε τελικά την νίκη - πρόκριση".
Σε ερώτηση αν ο ΠΑΟΚ έδωσε περισσότερο βάρος στο πρωτάθλημα, απάντησε: "Το έχουμε στο μυαλό μας, αλλά σήμερα θέλαμε να προχωρήσουμε και στο Κύπελλο. Παίρνουμε ανάσα σήμερα και από αύριο επικεντρωνόμαστε στο σαββατιάτικο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη".

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Παρασκευαΐδης, Γκόμεζ (38' Ζουμπουλάκης), Ρόχας (85' Ναγιάρ), Μαρκόφσκι, Κρητικός, Χαβίτο, Σάντσες (68' Κόντος), Σιόντης, Ντιμιτρόφσκι,Ντιόγκο 

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Κωνσταντινίδης, Ποζατζίδης (46' Ρατς) Βιτόρ, Σκόνδρας, Μαντούρο, Κάτσε, Τζανδάρης (61' Αθανασιάδης), Γκολάσα, Σαββίδης (69' Μακ), και Παπαδόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.20

6η αγωνιστική των play offs  Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ - 2-1  Για την 6η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ έχασε με 2-1 στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπια...