19/1/15

oxyroN2.448



 



 






 

19η αγωνιστική της Super League

ΠΑΟΚ - Πλατανιάς - 1-0

Μπροστά σε 17.000 οπαδούς μας για την 19η αγωνιστική της Super League, ο ΠΑΟΚ κέρδισε στην Τούμπα τον Πλατανιά με το αγχωτικό 1-0

Άγγελος Αναστασιάδης
"Η πρώτη μας επιλογή, μέσα κι έξω, είναι να μην δεχτούμε γκολ. Γιατί έχουμε πρόβλημα να μείνουμε πίσω στο σκορ. Μας έλειπαν και παιδιά, έπρεπε να κοιτάξουμε την αμυντική μας συμπεριφορά. Κάποια παιδιά είχαν να παίξουν καιρό, είδατε ο Κατσικάς μετά από καιρό δεν μπορούσε να βγάλεις δύο ματς σε τρεις μέρες, ο Κωνσταντινίδης είχε να παίξει καιρό μετά τον τραυματισμό του. Έπρεπε να παίξουμε συγκρατημένα, όχι πίσω, αλλά την ξέρω την ομάδα αυτή, δούλεψα δύο χρόνια, είναι κακή ομάδα και είναι πολύ πιο δύσκολη εκτός έδρας. Είναι πιο δύσκολο να τους κερδίσεις εκτός έδρας, παρά στην έδρα σου. Μειώσαμε τα λάθη μας στο σημερινό παιχνίδι. Δεχόμασταν γκολ στα προηγούμενα παιχνίδια, γιατί δίναμε ασίστ στον αντίπαλο να μας βάλει γκολ. Ήταν ατομικό γκολ, όχι τακτικής, αλλά λάθος επιλογής και το πληρώναμε".
Για το ντεμπούτο του Νομπόα: "Δεν είναι έτοιμος ακόμη. Είναι όμως παιδί με μεγάλη εμπειρία κι όταν έφυγε ο Μαντούρο ήθελα να ηρεμήσουμε λίγο με την μπάλα. Το βουητό της Τούμπας είναι πρωτόγνωρο και για τον Τζανδάρη και για τον Γκολάσα και για άλλους. Δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες, αλλά εμείς κάνουμε πρωταθλητισμό. Γίνεται ένα μέγα θαύμα φέτος. Φτιάχνουμε παίκτες και κάνουμε πρωταθλητισμό. Δεν έχει ξανάγινει αυτό στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Μας τα δίνει η Παναγιά όλα αυτά. Γίνεται πολύ μεγάλη προσπάθεια από όλους,και από τα παιδιά από τα οποία είμαι ευχαριστημένος".
Για τους Σπυρόπουλο και Τζαβέλλα: "Δεν υπάρχουν τα παλικάρια αυτά. Έχουν ενημερωθεί εδώ και καιρό, δεν ξέρω αν είστε εσείς ενημερωμένοι, αλλά δε θα είναι πλέον στη 18άδα. Το σκεπτικό είναι η ομάδα. Δεν έχω τίποτα με τα παιδιά και το γνωρίζουν και οι ίδιοι".
Για τους Κατσικά και Τζανδάρη: "Ο Κατσικάς ήταν μεγάλο πλήγμα που έλειπε. Είχα μεγάλο πρόβλημα με την απουσία του. Περίμενα χθες να είχε τελειώσει το θέμα του...".
Για το αν υπάρχει ηρεμία στην ομάδα: "Η ομάδα είναι πολύ ήρεμη. Έχει φάει τόσες κατραπακιές και είναι ήρεμη. Ξεκινάμε ένα δεύτερο γύρο με πάρα πολλά προβλήματα, αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Το άλλο πρόβλημα το άφησα για εσάς. Δεν έχω προβλήματα με την ομάδα. Τον Κλάους τον βάζω να παίξει 6άρι και παίζει. Είμαι με την ομάδα, τα παιδιά ανταποκρίνονται κι αυτό εμένα με ικανοποιεί. Είναι φυσιολογικό κάποιες στιγμές να μην είμαστε ικανοποιημένοι. Πιστεύω ότι αν έρθουν και τα άλλα παιδιά, μαζευτούμε και είμαστε όλοι καλά, θα είμαστε καλύτεροι".
Για τον Παπαγιαννόπουλο: "Είναι πολύ πιο έτοιμος, έχει κάνει πρόοδο και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Είναι η πρώτη φορά που μπαίνει στην ομάδα και έκανε πολύ περισσότερα από αυτά που περιμέναμε".
Για τα στοιχεία που κρατά από το σημερινό παιχνίδι: "Δεν έχουμε πλέον συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά 15 μέρες να ηρεμήσουμε και να ετοιμάσουμε την ομάδα. Ελπίζω και πιστεύω κάποια παιδιά να είναι έτοιμα. Και ο Ρατς, περιμένω πως και πως τι θα γίνει με τον Τζιόλη που είναι πολύ σημαντικός για μας, ο Κατσικάς θα ετοιμαστεί καλύτερα και κάποια παιδιά που είναι φορτωμένα, ψυχολογικά και αγωνιστικά, ώστε να μπούμε πιο δυνατοί στη συνέχεια".

Στέφανος Αθανασιάδη
"Θέλαμε να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι από την αρχή, να πετύχουμε γρήγορο γκολ, για να φύγει το άγχος από πόδια μας και να πάρουμε νίκη".
Για τη σημασία της σημερινής νίκης: "Κάθε νίκη είναι σημαντική, αλλά μετά το ματς με την Τρίπολη είπαμε ότι εμείς μπορούμε να την αλλάξουμε την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί και αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε".
Για το παιχνίδι: "Χάσαμε ευκαιρίες, αλλά η νίκη είναι νίκη κι αυτό που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί".
Τέλος για την παρουσία του κόσμου σήμερα: "Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για την παρουσία του σήμερα στο γήπεδο. Ευχόμαι να είναι έτσι και στη συνέχεια και να μας βοηθά στο δύσκολο έργο που έχουμε".

Κρίστιαν Νομπόα
"Ήταν εκπληκτικό το συναίσθημα να μπαίνεις σε ένα γήπεδο με τόσο κόσμο και να έχεις αυτή την υποδοχή. Ήρθα στον ΠΑΟΚ για να δώσω το 100%, να γίνω καλύτερος και να γίνει και η ομάδα καλύτερη με την δική μου συνεισφορά".
Για το τι ήταν αυτό που τον έφερε στον ΠΑΟΚ: "Μου αρέσει πολύ που είμαι εδώ και προτού έρθω μίλησα και με τον Γκολάσα και μου είπε τα καλύτερα. Έτσι μου άρεσε η ιδέα να έρθω και να παίξω στον ΠΑΟΚ".
Για το παιχνίδι, αλλά και για την πορεία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα: "Σήμερα αυτό που έχει σημασία είναι οι 3 βαθμοί. Ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι. Είναι ακόμη νωρίς για μένα, αλλά νιώθω καλά. Θα δούμε. Πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω για να πετύχουμε τους στόχους μας φέτος. Θα βοηθήσω την ομάδα, να παλέψουμε όλα τα παιχνίδια, να δώσουμε όλοι μαζί ότι καλύτερο μπορούμε και να πετύχουμε ότι καλύτερο".

ΠΑΟΚ: Ιτανζ, Σκόνδρας, Κωνσταντινίδης, Βίτορ, Κατσικάς (68' Παπαγιαννόπουλος), Μακ, Μαντούρο (62' Γκολάσα), Τζανδάρης, Σαλπιγγίδης (77΄Νομπόα), Περέιρα, Αθανασιάδης.

Πλατανιάς: Ολίμπα, Αποστολόπουλος, Ζαραδούκας, Ιτούα, Δημήτρης, Τετέ, Αγκιλέρα, Τσουράκης (54' Μιλούνοβιτς), Γουνδουλάκης (78' Φιγκέιρα), Μαχαμάτ, Γιακουμάκης (72' Τόρρες).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου